• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Slm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı
Amin canım inşallah hayırlı olsun tedavin ☺️ Erken yapmışsın canım 7 günden önce yapma ve ilk idrarla yap ❤️

İnşallah öyledir bu 4.denemem 3.denemede kimyasal olmuştu onda 7. Günde sabah erken gebelikle öğrenmiştim buda bu şekilde olunca çok moralim bozuldu

Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı
Erkendir kuzum bende ilk akşam yapmıştım çok çok silik çıkmıştı sabah yaptığımda netti bı kaç gün daha bekle benim transferden sonra 7,8 günler net gördüm

İnşallah öyledir bu 4.denemem 3.denemede kimyasal olmuştu onda 7. Günde sabah erken gebelikle öğrenmiştim buda bu şekilde olunca çok moralim bozuldu
Hayır kuzum bozma morelini inşallah güzel olacak sonucun ? Kimyasallar için ek bir test falan yapıldı mı kuzum ? Bağışıklık baskılayıcı vs kullandın mı ?

Hayır kuzum bozma morelini inşallah güzel olacak sonucun ? Kimyasallar için ek bir test falan yapıldı mı kuzum ? Bağışıklık baskılayıcı vs kullandın mı ?
Yok yapılmadı bunda transferden öncede yumurta büyütme yapıldı sanki yumurta kendiliğinden büyümüş çatlamış hisse verdiler yeni yöntemmiş

Yok yapılmadı bunda transferden öncede yumurta büyütme yapıldı sanki yumurta kendiliğinden büyümüş çatlamış hisse verdiler yeni yöntemmiş
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın ama 7-8 günden önce test yapma çok erken çünkü ❤️

İnşallah öyledir çünkü ama olmadı galiba olsa illa çıkardı 5. Gün embriyosu çünkü erken test hayal bile olsaydı çıkardı bu seferde nasip değilmiş anne olmak hayallerde kaldı

İnşallah öyledir çünkü ama olmadı galiba olsa illa çıkardı 5. Gün embriyosu çünkü erken test hayal bile olsaydı çıkardı bu seferde nasip değilmiş anne olmak hayallerde kaldı
Kuzum 5. Gün çift embryo transferi oldum 7. Günümde benimde silikti.Muhtemelen 5. Gün yapsam çıkmazdı.5. gün genelde çift transferlerin çıkıyor test günün gelmeden yıpratma kendini

Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün dondurulmuş tek embriyo bende hiç bakmadım test erken diye düşündüm hiç moral bozma şimdiden ben cumartesi günü direk kan testi vereceğim bende sabırsızlanıyorum ama moral bozmamak için hiç elim teste gitmiyor :)

Benim çift transferdi hayırlısı bakalım çarşamba kan verecek olsa çıkar bi ihtimal

Canım hayırlı olsun eski mesajlarına baktım 3tane embriyo transferi mi oldun bana da 6.gun embriyo kalite kötü diye 3tane koyacaklar ama ilk denemem korkuyorum sende inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin
Teşekkür ederim inşallah 🙏 evet 3 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Benim bu 5. Transferim oldu ilk defa da dondurulmuş oldu.

Back