Amin canım inşallah hayırlı olsun tedavinSlm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı
Bende istedim kuzum öyle verdilerAaa ultrason resmini verdiler mi yaa bana vermediler
Ay bilseydim isterdimBende istedim kuzum öyle verdiler
Erkendir kuzum bende ilk akşam yapmıştım çok çok silik çıkmıştı sabah yaptığımda netti bı kaç gün daha bekle benim transferden sonra 7,8 günler net gördümSlm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı
Hayır kuzum bozma morelini inşallah güzel olacak sonucun ? Kimyasallar için ek bir test falan yapıldı mı kuzum ? Bağışıklık baskılayıcı vs kullandın mı ?İnşallah öyledir bu 4.denemem 3.denemede kimyasal olmuştu onda 7. Günde sabah erken gebelikle öğrenmiştim buda bu şekilde olunca çok moralim bozuldu
Olsun kuzum benim sonuç hayırls sağlıkla pozitif olsun da bol bol resim olacak inşallahAy bilseydim isterdim
Yok yapılmadı bunda transferden öncede yumurta büyütme yapıldı sanki yumurta kendiliğinden büyümüş çatlamış hisse verdiler yeni yöntemmişHayır kuzum bozma morelini inşallah güzel olacak sonucun ? Kimyasallar için ek bir test falan yapıldı mı kuzum ? Bağışıklık baskılayıcı vs kullandın mı ?
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın ama 7-8 günden önce test yapma çok erken çünküYok yapılmadı bunda transferden öncede yumurta büyütme yapıldı sanki yumurta kendiliğinden büyümüş çatlamış hisse verdiler yeni yöntemmiş
İnşallah canım birgun hepimiz tatlı telaslara baslarizOlsun kuzum benim sonuç hayırls sağlıkla pozitif olsun da bol bol resim olacak inşallah
Öyle deme ya belki geç dollenmedir iyi düşün lütfenİnşallah öyledir çünkü ama olmadı galiba olsa illa çıkardı 5. Gün embriyosu çünkü erken test hayal bile olsaydı çıkardı bu seferde nasip değilmiş anne olmak hayallerde kaldı
Kuzum kanıtlanmış bir açıklaması yok ye biliyorum ama genelde pıhtılaşma varsa , genetik bozukluk varsa ya da vücut embryoyu kabul etmezse oluyor diye biliyorumKızlar bu kimyasal gebelikler neyden dolayı oluyor acaba
Kuzum 5. Gün çift embryo transferi oldum 7. Günümde benimde silikti.Muhtemelen 5. Gün yapsam çıkmazdı.5. gün genelde çift transferlerin çıkıyor test günün gelmeden yıpratma kendiniİnşallah öyledir çünkü ama olmadı galiba olsa illa çıkardı 5. Gün embriyosu çünkü erken test hayal bile olsaydı çıkardı bu seferde nasip değilmiş anne olmak hayallerde kaldı
Anladım canım inşallah yaşamayiz yaKuzum kanıtlanmış bir açıklaması yok ye biliyorum ama genelde pıhtılaşma varsa , genetik bozukluk varsa ya da vücut embryoyu kabul etmezse oluyor diye biliyorum
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz benimde 5.gün dondurulmuş tek embriyo bende hiç bakmadım test erken diye düşündüm hiç moral bozma şimdiden ben cumartesi günü direk kan testi vereceğim bende sabırsızlanıyorum ama moral bozmamak için hiç elim teste gitmiyor :)Slm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Bana doktorum cumartesi günü 10.gününde kan ver dedi erken değilmi çarşamba günü geç döllenme olursa çıkmaz sonuçBenim çift transferdi hayırlısı bakalım çarşamba kan verecek olsa çıkar bi ihtimal
Teşekkür ederim inşallahCanım hayırlı olsun eski mesajlarına baktım 3tane embriyo transferi mi oldun bana da 6.gun embriyo kalite kötü diye 3tane koyacaklar ama ilk denemem korkuyorum sende inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?