• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hanımlar merhaba aranızda transfer sonrası 7. günde yaptığı idrar testi negatif çıkıp sonrasında pozitif olan var mı?

Merhaba canım, Benim ilk transferde 8. Gün erken gebelik testim negatifti 10. Kanda 24 çıktı değer .Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor.Erken gebelik miydi yaptığın test?
evet erken gebelik testiydi..5. gün embriyosu diye çıkar heralde diye düşündüm ama maalesef hüsran oldu. inşallah benimki de öyle olur...

Hayır kuzum merak etme ❤️ Kafana da takma bana da hepsi aynısını söyledi kaç doktora gittim tüp bebeğe başlıycam ilaç verin diye.Öyle bir ilaç yok zaten hastalığın yok dediler.Ben tedbir amaçlı aldım belki almasaydım da pozitif olacaktı bilemiyorum .Bunları kafana takıp stres yapma bebeğine odaklan hergün Meryem suresi dinle yasin Rahman Kenzülarş surelerini dinle ben ne zaman dinlesem hep iyi hissettim pozitif olacağına inandım.Yarın da artışa bakacağız umuyorum ki güzel ilerleyecek süreç bunları kafana takma hiç
Çok teşekkür ederim canım umarım gönlümüzdekini nasip eder allah her birimize. Bir sorum daha olacaktı sana transferden sonraki 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Acaba senin bu günlerde belirti diyebileceğin bir şeyler olmuş muydu?

Çok teşekkür ederim canım umarım gönlümüzdekini nasip eder allah her birimize. Bir sorum daha olacaktı sana transferden sonraki 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Acaba senin bu günlerde belirti diyebileceğin bir şeyler olmuş muydu?
Rica ederim canım amin inşallah ❤️ Belirti dediğimiz şeyler o kadar değişken kii kiminde oluyor kiminde hiç birşey olmadan pozitif görüyor.Benim 1. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım hafif hafif 7.8 günle şddetlendi atakta biraz durayım hemen başlıyor ağrımaya ama 2 gündür çok şükür yok mesela.Bir de 8. Gün kahverengi leke oldu ama kendi mi mi zorladım o gün yoksa yerleşme mi bilmiyorum kuzum

Merhaba. Bende 9 martta tüp bebek yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo transferi yapıldı. İnşallah bende hayırlı sonuçlar ile gelirim buraya 🤲
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bir gün var aramızda bende 8 martta transfer oldum benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu bir adet transfer yapıldı :) sendeki devlete gidiyorsun devlette tek embriyor zorunluluğu varda :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bir gün var aramızda bende 8 martta transfer oldum benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu bir adet transfer yapıldı :) sendeki devlete gidiyorsun devlette tek embriyor zorunluluğu varda :)
Merhaba hoşbuldum ☺️ Benim ilk transferim ankara bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım özel orası. Biz 2 embriyo istedik ama doktorumuz tek embriyo transferi olacağını söyledi

Aa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bursa veya İstanbul’daki bahçeci merkezlerine gitmek isterim 😇

Aa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bursa veya İstanbul’daki bahçeci merkezlerine gitmek isterim 😇
Canım öyle olmuyor ya bende özel ama çift istedim tek yaptılar buna zaten sadece doktorda değil embiriyologla birlikte karar veriyorlar en sağlıklı en iyisi hangisi birde vücut kaldırıcakmi felan herşeyi düşünüyorlar kuzum ☺️

Benimde bugün 3.günüm dünden beri kaşık ağrılarım var. İlaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum halsizlik ve mide bulantısı var ara ara gelen ve aşırı acıkıyorum 😂 inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲

3 negatif denemem var hepsi özelde oldu hepsinde 1.kalite 5.gün ikişer embriyo verildi. Şuanda 4.transferin 3.günündeyim ilk defa Ngs li embriyo transferi oldum ngsli olduğu için doktor ve embriyolog tek önerdi ama istiyorsan 2 ngsli de koyabiliriz ama riskleri anlattı bizde doktorumuza bıraktık. Bahçeci Fulya da tapıldı 4.denemem

Canım öyle olmuyor ya bende özel ama çift istedim tek yaptılar buna zaten sadece doktorda değil embiriyologla birlikte karar veriyorlar en sağlıklı en iyisi hangisi birde vücut kaldırıcakmi felan herşeyi düşünüyorlar kuzum ☺️
Hımm anne adayı için iyi birşey o zaman :)

3 negatif denemem var hepsi özelde oldu hepsinde 1.kalite 5.gün ikişer embriyo verildi. Şuanda 4.transferin 3.günündeyim ilk defa Ngs li embriyo transferi oldum ngsli olduğu için doktor ve embriyolog tek önerdi ama istiyorsan 2 ngsli de koyabiliriz ama riskleri anlattı bizde doktorumuza bıraktık. Bahçeci Fulya da tapıldı 4.denemem
Allah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah 🤲🏻 benim ilk defa olduğu için ben çok terimlerden anlamıyorum ngs ne demek 🙈

Allah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah 🤲🏻 benim ilk defa olduğu için ben çok terimlerden anlamıyorum ngs ne demek 🙈Amin cümlemizim
Allah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah 🤲🏻 benim ilk defa olduğu için ben çok terimlerden anlamıyorum ngs ne demek 🙈
Amin cümlemizin inşallah 🤲 Ngs genetik test demek. Embriyoları genetiğe gönderdik. 4 tane gönderdik 2 tanesi sağlıklı geldi. Biri transfer edildi biri donduruldu.

Aa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bu
İnşallah 2. Transfere gerek kalmadan hayırlı güzel sonuçları alırız 🤲

Rica ederim canım amin inşallah ❤️ Belirti dediğimiz şeyler o kadar değişken kii kiminde oluyor kiminde hiç birşey olmadan pozitif görüyor.Benim 1. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım hafif hafif 7.8 günle şddetlendi atakta biraz durayım hemen başlıyor ağrımaya ama 2 gündür çok şükür yok mesela.Bir de 8. Gün kahverengi leke oldu ama kendi mi mi zorladım o gün yoksa yerleşme mi bilmiyorum kuzum
Canım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimi😅

Canım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimi😅
Kuzum herşey olabilir ☺️ Ama kasık ağrılarını psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü bir ara ben adet olacağım sandım çok şiddetli oldu.Hayırlısıyla yarında bir artışı görsem biraz daha rahatlayacağım ☺️

Canım bende özelde yaptırdım tek embriyo transfer ettiler 35 yaş altındaysan ve daha önce başarısız denemen yoksa cift embriyo yasakmış

Kuzum herşey olabilir ☺️ Ama kasık ağrılarını psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü bir ara ben adet olacağım sandım çok şiddetli oldu.Hayırlısıyla yarında bir artışı görsem biraz daha rahatlayacağım ☺️
İçini ferah tut canım miniğin sana sımsıkı tutunmustur Allahın izniyle 🥰🥰

Back