2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım bende özelde yaptırdım tek embriyo transfer ettiler 35 yaş altındaysan ve daha önce başarısız denemen yoksa cift embriyo yasakmış
Evet canım yasak bana da olmuyordu aslında benim embryolarım 6 tane vardır çift çift dondurmuşlar çözülünce 2 si iyi kalite geldi bu sebeple embryolog çift yapılmasını önerdi doktorumda kabul etti tamamen şans eseri oldu yani

İçini ferah tut canım miniğin sana sımsıkı tutunmustur Allahın izniyle
Amin kuzum benim inşallah Dileğim o ki hepimiz bu mutlu haberleri paylaşalım inşaallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım isteyen herkese, hepimize hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tüm süreci ve sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı

Aminnn canim

İnşallah sıkıca tutunur, sağlıkla kucağına alırsın bebişini❤ benim yarın transferim..inşallah sonuçlar güzel olur

Slm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı

Bence çok erken canim

Heyecandan ya az önce lavaboya gittim ufacık bı iki suruntu gibi leke geldi diyorum ayy noldu o kadar işlem oldu normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…