Evet canım yasak bana da olmuyordu aslında benim embryolarım 6 tane vardır çift çift dondurmuşlar çözülünce 2 si iyi kalite geldi bu sebeple embryolog çift yapılmasını önerdi doktorumda kabul etti tamamen şans eseri oldu yaniCanım bende özelde yaptırdım tek embriyo transfer ettiler 35 yaş altındaysan ve daha önce başarısız denemen yoksa cift embriyo yasakmış
Amin kuzum benim inşallahİçini ferah tut canım miniğin sana sımsıkı tutunmustur Allahın izniyle
Oldum canım çok şükür şimdi dinleniyorum
Hayırlı olsun canım benim çok güzel ilerlesin sürecin inşallahOldum canım çok şükür şimdi dinleniyorum
Tabiki doktora güvenmek önemli bana bu olmazsa gel konuşalım çifti demişti kendine guvenmisto şimdilik hakkında çıktı inşallah daha iyi sonuçlar alırımHımm anne adayı için iyi birşey o zaman :)
Ben de yarın alıcam nasipse..sımsıkı tutunsun sana bebişinGünaydın kızlar bende bebisimi alıp geldim inşallah sımsıkı tutunur çok heycanliyim
Canım hayırlı olsun eski mesajlarına baktım 3tane embriyo transferi mi oldun bana da 6.gun embriyo kalite kötü diye 3tane koyacaklar ama ilk denemem korkuyorum sende inşallah sağlıklı ilerler gebeliğinSağol canım darısı başına inşallah güzle haberlerini alalım.
İnşallah canım benim Allah razı olsunHayırlı olsun canım benim çok güzel ilerlesin sürecin inşallah
Aminnn canimAmin kuzum benim inşallahDileğim o ki hepimiz bu mutlu haberleri paylaşalım inşaallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Allah'ım isteyen herkese, hepimize hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tüm süreci ve sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin yavrularımızı
İnşallah sıkıca tutunur, sağlıkla kucağına alırsın bebişini❤Canım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimi
Aynen ultrasonda rahime koyarken izledim çok güzeldi çok farklı duyguİnşallah canım benim Allah razı olsunşuan içimde olduğunu biliyorumya bu nasıl bir duygu ya
İnşallah canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alirizİnşallah sıkıca tutunur, sağlıkla kucağına alırsın bebişini❤benim yarın transferim..inşallah sonuçlar güzel olur
Sorma kuzum çık büyük bir mucize Rabbim sıkıca tutunmayı nasip etsin yavrularımızaİnşallah canım benim Allah razı olsunşuan içimde olduğunu biliyorumya bu nasıl bir duygu ya
Ben neredeyse ultrasonu elimden düşürmicemAynen ultrasonda rahime koyarken izledim çok güzeldi çok farklı duygu
Amin inşallah inşallah canım benimSorma kuzum çık büyük bir mucize Rabbim sıkıca tutunmayı nasip etsin yavrularımıza
Bence çok erken canimSlm kızlar Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
Ben 8 marta transfer oldum 5.gün dondurulmuş bugun akşam erken gebelik testi yaptım çıkmadı erken mi oldu akşam olduğu için mi çıkmadı fikri olan var mı
Aaa ultrason resmini verdiler mi yaa bana vermedilerBen neredeyse ultrasonu elimden düşürmicem
Heyecandan yaCanım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimi
Verdiler teyzesi sen de inşallah tutununca alırsınAaa ultrason resmini verdiler mi yaa bana vermediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?