- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
Hanımlar merhaba aranızda transfer sonrası 7. günde yaptığı idrar testi negatif çıkıp sonrasında pozitif olan var mı?
evet erken gebelik testiydi..5. gün embriyosu diye çıkar heralde diye düşündüm ama maalesef hüsran oldu. inşallah benimki de öyle olur...Merhaba canım, Benim ilk transferde 8. Gün erken gebelik testim negatifti 10. Kanda 24 çıktı değer .Tüp bebekte de geç döllenme olabiliyor.Erken gebelik miydi yaptığın test?
Çok teşekkür ederim canım umarım gönlümüzdekini nasip eder allah her birimize. Bir sorum daha olacaktı sana transferden sonraki 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Acaba senin bu günlerde belirti diyebileceğin bir şeyler olmuş muydu?Hayır kuzum merak etmeKafana da takma bana da hepsi aynısını söyledi kaç doktora gittim tüp bebeğe başlıycam ilaç verin diye.Öyle bir ilaç yok zaten hastalığın yok dediler.Ben tedbir amaçlı aldım belki almasaydım da pozitif olacaktı bilemiyorum .Bunları kafana takıp stres yapma bebeğine odaklan hergün Meryem suresi dinle yasin Rahman Kenzülarş surelerini dinle ben ne zaman dinlesem hep iyi hissettim pozitif olacağına inandım.Yarın da artışa bakacağız umuyorum ki güzel ilerleyecek süreç bunları kafana takma hiç
Daha erken canım kan testi gününü bekleevet erken gebelik testiydi..5. gün embriyosu diye çıkar heralde diye düşündüm ama maalesef hüsran oldu. inşallah benimki de öyle olur...
Rica ederim canım amin inşallahÇok teşekkür ederim canım umarım gönlümüzdekini nasip eder allah her birimize. Bir sorum daha olacaktı sana transferden sonraki 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Acaba senin bu günlerde belirti diyebileceğin bir şeyler olmuş muydu?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bir gün var aramızda bende 8 martta transfer oldum benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu bir adet transfer yapıldı :) sendeki devlete gidiyorsun devlette tek embriyor zorunluluğu varda :)Merhaba. Bende 9 martta tüp bebek yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo transferi yapıldı. İnşallah bende hayırlı sonuçlar ile gelirim buraya
Merhaba hoşbuldumHoşgeldin canım hayırlı olsun bir gün var aramızda bende 8 martta transfer oldum benim de dondurulmuş 5.gün embriyosu bir adet transfer yapıldı :) sendeki devlete gidiyorsun devlette tek embriyor zorunluluğu varda :)
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlarınıda duyarızMerhaba. Bende 9 martta tüp bebek yaptırdım. 5. Gün dondurulmuş 1 embriyo transferi yapıldı. İnşallah bende hayırlı sonuçlar ile gelirim buraya
Canım öyle olmuyor ya bende özel ama çift istedim tek yaptılar buna zaten sadece doktorda değil embiriyologla birlikte karar veriyorlar en sağlıklı en iyisi hangisi birde vücut kaldırıcakmi felan herşeyi düşünüyorlar kuzumAa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bursa veya İstanbul’daki bahçeci merkezlerine gitmek isterim
Benimde bugün 3.günüm dünden beri kaşık ağrılarım var. İlaçlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum halsizlik ve mide bulantısı var ara ara gelen ve aşırı acıkıyorumÇok teşekkür ederim canım umarım gönlümüzdekini nasip eder allah her birimize. Bir sorum daha olacaktı sana transferden sonraki 4. Günüm ama hiçbir belirtim yok. Acaba senin bu günlerde belirti diyebileceğin bir şeyler olmuş muydu?
3 negatif denemem var hepsi özelde oldu hepsinde 1.kalite 5.gün ikişer embriyo verildi. Şuanda 4.transferin 3.günündeyim ilk defa Ngs li embriyo transferi oldum ngsli olduğu için doktor ve embriyolog tek önerdi ama istiyorsan 2 ngsli de koyabiliriz ama riskleri anlattı bizde doktorumuza bıraktık. Bahçeci Fulya da tapıldı 4.denememAa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bursa veya İstanbul’daki bahçeci merkezlerine gitmek isterim
Hımm anne adayı için iyi birşey o zaman :)Canım öyle olmuyor ya bende özel ama çift istedim tek yaptılar buna zaten sadece doktorda değil embiriyologla birlikte karar veriyorlar en sağlıklı en iyisi hangisi birde vücut kaldırıcakmi felan herşeyi düşünüyorlar kuzum
Allah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallah3 negatif denemem var hepsi özelde oldu hepsinde 1.kalite 5.gün ikişer embriyo verildi. Şuanda 4.transferin 3.günündeyim ilk defa Ngs li embriyo transferi oldum ngsli olduğu için doktor ve embriyolog tek önerdi ama istiyorsan 2 ngsli de koyabiliriz ama riskleri anlattı bizde doktorumuza bıraktık. Bahçeci Fulya da tapıldı 4.denemem
Allah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallahbenim ilk defa olduğu için ben çok terimlerden anlamıyorum ngs ne demek Amin cümlemizim
Amin cümlemizin inşallahAllah yardımcın olsun bu sefer pozitifi görürsün inşallahbenim ilk defa olduğu için ben çok terimlerden anlamıyorum ngs ne demek
İnşallah teşekkür ederimCanım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlarınıda duyarız
İnşallah 2. Transfere gerek kalmadan hayırlı güzel sonuçları alırızAa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bu
Canım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimiRica ederim canım amin inşallahBelirti dediğimiz şeyler o kadar değişken kii kiminde oluyor kiminde hiç birşey olmadan pozitif görüyor.Benim 1. Günden itibaren kasık ağrım vardı canım hafif hafif 7.8 günle şddetlendi atakta biraz durayım hemen başlıyor ağrımaya ama 2 gündür çok şükür yok mesela.Bir de 8. Gün kahverengi leke oldu ama kendi mi mi zorladım o gün yoksa yerleşme mi bilmiyorum kuzum
Kuzum herşey olabilirCanım bende bu sabah transfer oldum her iki kasigimda hafif ayrı hissediyorum özellikle ayağa kalktığımda hissediyorum birde biraz sırt agrim var gibi inşallah tutunuyodur yada psikolojik olarak belirti mi arıyorum diye yokluyorum kendimi
Canım bende özelde yaptırdım tek embriyo transfer ettiler 35 yaş altındaysan ve daha önce başarısız denemen yoksa cift embriyo yasakmışAa öylemi benimde ilk transferim :) çok şaşırdım genelde özel merkezlerde isteğe göre işlem oluyomuş ilk defa sizden duydum bahçeci sağlık çok metini duydum her yerde çok iyimiş ben önce devleti denemek istedim bide benim bölgemde tüp bebek merkezleri yok Kocaelinde yaşıyorum tutmazsa kalan embriyolarımıda kullandıktan sonra bende bursa veya İstanbul’daki bahçeci merkezlerine gitmek isterim
İçini ferah tut canım miniğin sana sımsıkı tutunmustur Allahın izniyleKuzum herşey olabilirAma kasık ağrılarını psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü bir ara ben adet olacağım sandım çok şiddetli oldu.Hayırlısıyla yarında bir artışı görsem biraz daha rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?