2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hoşbulduk kızlar hepinize bol bol pozitifler inşallah benimde test sonucum 18 martta belli olacak 5.gün embriyosu olduğu için testten sonraki 10.günü kan testi ver dediler hayırlısı inşalllah hepimiz için
Sen 8. Gun basla canim bu grup brz sabirsiz duramiyoruz

Esine soyledin mi valla cok mutlu oldum saglkla da kucagina alicaksin hayiisyl
Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallah

Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallah
Benno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin gectimi agrilarin biraz

Benno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin gectimi agrilarin biraz
Yüz ifadesini görmek istedim kuzum ya Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli ki

Yüz ifadesini görmek istedim kuzum ya Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli ki
Ben brdayim diyo annesi ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis

Ben brdayim diyo annesi ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis
Gerçekten öyle kuzum.İğne de öyle birşey ki sanki top gibi şişmiş öyle ağrıyor ama görüntüde birşey yok.Bu arad kasık ağrım var şuan emin oldum uzanıyordu oturdum çünkü Sen ne zaman yapacaksın kuzum

Bn pazR sabah dusunuyroum baslamayi zaten bmm 3. Gun oldugu icin cikmiuorda saklaniyor varsDa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…