Amin canım benim hayırlı olsun tedavin.Herkeste belirti olacak diye birşey yok kuzum.İnşallah hayırla pozitif olsun sürecinMerhaba benimde transferin 5.günü bugün estrofem oksapar progestan regenesis ecopirin kullanıyorum haftada 1 kez de proluton iğnem war ilk doz transfer günü yapıldı haftada bir vurulacak dedi doktorum hiç bir belirti hissetmiyorum beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben 6 martta transfer oldumKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Benim de 14 Mart kan testimİnşallah canım biliyorum sağlıkçıyım ama yine de iş kendine söz geçirmeye gelince yapamıyorum işte hep bir belirti olsun diye bekliyorum erken gebelik testleri aldım bekliyorum normal test tarihim 14 mart tıp bayramı birde o gün7 senelik evliyim ilk denemem nasip olur inşallah
Hayırlı olsun tedavin canım inşallah pozitif haberler verirsin bizeBen 6 martta transfer oldum
Benim de 14 Mart kan testimHep tıp bayramı uğurlu gelecek bana dedim Çok şükür bugün idrarda pozitif gördüm.İnşallah hepimiz için hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla olsun canım süreç İlk denemende nasip olsun sana da
Ayy maşallah gözün aydın olsun diyelimBenim de 14 Mart kan testimHep tıp bayramı uğurlu gelecek bana dedim Çok şükür bugün idrarda pozitif gördüm.İnşallah hepimiz için hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla olsun canım süreç İlk denemende nasip olsun sana da inşallah
Amin canım inşallahAyy maşallah gözün aydın olsun diyelimAllah tamamına erdirsin kaçıncı gün bugün senin
Yok canım vermedilerAnladım canım sanada kan sulandırıcı vermemiş genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişi sulandirici kullaniyor
Amin kuzum inşallahBenim 2 tabe embriyom kaldığı için bir adet transfer edildi 2.bi şansımız olsun diye inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah canımmm
İnşallah canım Mart ayı sana da uğurlu gelsin inşallahHerkese merhaba..benim salı günü transferim..3.tüp bebek denemem..inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım
Hoşgeldin canım benimMerhabalar , testi pozitif çıkanlara öncelikle hayırlı olsun bende dün oldum transferimi benimki de 5.gün embriyosu dondurularak transfer gerçekleştirildi. hepimiz için hayırlı olsun postun tamamını yeni okudum herkesin enerjisi çok güzel maşallah
Bence tek ve erkek olucak oyle hiissediyorumKızlar bekledikçe baya koyulaşmış .İkiz mi acaba
Hosgeldin canm hayirli ugurlu olsun bol pozitifleeinnolsunMerhabalar , testi pozitif çıkanlara öncelikle hayırlı olsun bende dün oldum transferimi benimki de 5.gün embriyosu dondurularak transfer gerçekleştirildi. hepimiz için hayırlı olsun postun tamamını yeni okudum herkesin enerjisi çok güzel maşallah
Amin kuzum benim inşallahBence tek ve erkek olucak oyle hiissediyorumrabbim gonlundekini hayirli kilsin canm benn
Rabbim hayirlisini kolaylastirark nasip etsin canim❤Herkese merhaba..benim salı günü transferim..3.tüp bebek denemem..inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım
Hafiften birz bas agrm var ama esim sagolsn disari cikardi yuruyus yaptikbr tatli ismarladiAmin kuzum benim inşallahNasıl oldun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?