Ohhh miss harika olmuş kuzumHafiften birz bas agrm var ama esim sagolsn disari cikardi yuruyus yaptikbr tatli ismarladi havam degisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh miss harika olmuş kuzumHafiften birz bas agrm var ama esim sagolsn disari cikardi yuruyus yaptikbr tatli ismarladi havam degisti
Sen 8. Gun basla canim bu grup brz sabirsiz duramiyoruzHoşbulduk kızlar hepinize bol bol pozitifler inşallah benimde test sonucum 18 martta belli olacak 5.gün embriyosu olduğu için testten sonraki 10.günü kan testi ver dediler hayırlısı inşalllah hepimiz için
Esine soyledin mi valla cok mutlu oldum saglkla da kucagina alicaksin hayiisylOhhh miss harika olmuş kuzum
Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallahEsine soyledin mi valla cok mutlu oldum saglkla da kucagina alicaksin hayiisyl
Benno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin gectimi agrilarin birazAmin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallah
Yüz ifadesini görmek istedim kuzum ya Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli kiBenno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin gectimi agrilarin biraz
Ben brdayim diyo annesi ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh misYüz ifadesini görmek istedim kuzum ya Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli ki
Gerçekten öyle kuzum.İğne de öyle birşey ki sanki top gibi şişmiş öyle ağrıyor ama görüntüde birşey yok.Bu arad kasık ağrım var şuan emin oldum uzanıyordu oturdum çünkü Sen ne zaman yapacaksın kuzumBen brdayim diyo annesi ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis
Bu testen varsa alsana kuzum eczanedenBen brdayim diyo annesi ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis
Bn pazR sabah dusunuyroum baslamayi zaten bmm 3. Gun oldugu icin cikmiuorda saklaniyor varsDaGerçekten öyle kuzum.İğne de öyle birşey ki sanki top gibi şişmiş öyle ağrıyor ama görüntüde birşey yok.Bu arad kasık ağrım var şuan emin oldum uzanıyordu oturdum çünkü Sen ne zaman yapacaksın kuzum
Sorarim canm cok erken cikarrtiyormuBu testen varsa alsana kuzum eczaneden
Evet evet kuzum o günden önce yapma zatenBn pazR sabah dusunuyroum baslamayi zaten bmm 3. Gun oldugu icin cikmiuorda saklaniyor varsDa
Ben ilk defa duydum aylar önce internetten almıştım.Ama yorumları çok güzeldi.Valla kuzum 7. Günde baya belirgin çıktı o yüzden alırsan tavsiye ederimSorarim canm cok erken cikarrtiyormu
Merhaba canım bende salı günü ikinci transferimi yaptıracağım başka embriyom yok inşallah sonuç hepimiz içim olumlu olurHerkese merhaba..benim salı günü transferim..3.tüp bebek denemem..inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım
Tamm camm bir eczaneye sorarim aklimin kosesinde dursunBen ilk defa duydum aylar önce internetten almıştım.Ama yorumları çok güzeldi.Valla kuzum 7. Günde baya belirgin çıktı o yüzden alırsan tavsiye ederim
Çok şükür canım benim Hadi gözün aydınKızlaarr ben 2. Testi de yaptırdım bu sefer değerlerim daha normal çok şükür
Teşekkür ederim canım benimÇok şükür canım benim Hadi gözün aydın
Amin canım inşallah 7. Gün canım 5. Gün çift embryo transferi
İnşallah Allah gönlüne göre versin inşallahHerkese merhaba..benim salı günü transferim..3.tüp bebek denemem..inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım