• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hoşbulduk kızlar hepinize bol bol pozitifler inşallah ❤️ benimde test sonucum 18 martta belli olacak 5.gün embriyosu olduğu için testten sonraki 10.günü kan testi ver dediler hayırlısı inşalllah hepimiz için 🧿❤️
Sen 8. Gun basla canim bu grup brz sabirsiz duramiyoruz 😀

Esine soyledin mi 🥰 valla cok mutlu oldum saglkla da kucagina alicaksin hayiisyl
Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah ❤️ Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala 😅 Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallah 😂

Amin kuzum Allah razı olsun hepimiz için öyle olsun inşallah ❤️ Yok kuzum söyleyemedim gelmedi hala 😅 Aradım az önce yeni çıkmış İstanbul'dan geliyor.Nasip olursa 1.15 saate söyliycem inşallah 😂
Benno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin 😀 gectimi agrilarin biraz

Benno an resmini atmistim valla sem iyi sabretmissin 😀 gectimi agrilarin biraz
Yüz ifadesini görmek istedim kuzum ya 😅 Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli ki 😅

Yüz ifadesini görmek istedim kuzum ya 😅 Popom iğneden o kadar ağrıyor ki tam anlayamıyorum.Ama oturunca ve ayakta yürüken oluyor canım yine .İçerde birşeyler oluyor belli ki 😅
Ben brdayim diyo annesi 😀 ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis 😀

Ben brdayim diyo annesi 😀 ne cekiyorsa valla analar cekiyor babalar oh mis 😀
Gerçekten öyle kuzum.İğne de öyle birşey ki sanki top gibi şişmiş öyle ağrıyor ama görüntüde birşey yok.Bu arad kasık ağrım var şuan emin oldum uzanıyordu oturdum çünkü 😅 Sen ne zaman yapacaksın kuzum

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-09-22-47-35-931-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-09-22-47-35-931-edit_com.android.chrome.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 36
Gerçekten öyle kuzum.İğne de öyle birşey ki sanki top gibi şişmiş öyle ağrıyor ama görüntüde birşey yok.Bu arad kasık ağrım var şuan emin oldum uzanıyordu oturdum çünkü 😅 Sen ne zaman yapacaksın kuzum
Bn pazR sabah dusunuyroum baslamayi zaten bmm 3. Gun oldugu icin cikmiuorda saklaniyor varsDa😀

Back