Deli kızAYnen canim cikmayacani bende bliyorm ama canim skildi herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deli kızAYnen canim cikmayacani bende bliyorm ama canim skildi herhalde
Amin kuzum benim Çok Amin inşallah nasip edecek RabbimBende aciyorum kuran dinliyorum surekli elimde tesbih tesbihat cekiyorum rabbim hayirlisni bizim icin kolaylastirsin dualarimi kabul eylesin
Sadece bu bölümde bulabildim yarin icin pazartesi de transferim var daha gidememTup bebek ilaclari oldugu icin ben emin olamadim canim
Direk tup bebekte kendi doktoruna gidemezmisin o yazar ya da onlar kayit acar oyle de gidebilirsin belkiSadece bu bölümde bulabildim yarin icin pazartesi de transferim var daha gidemem
Tüp bebek doktorum özelde canm ssk karşılamıyor ben ssk karşılasın diye devlet hastanesinde yazdırıyor simdi infertilite bölümünde buldum randevu o yazar sanırım dimiDirek tup bebekte kendi doktoruna gidemezmisin o yazar ya da onlar kayit acar oyle de gidebilirsin belki
Yazar bnce canim ama ozeldeki hemsireni bir arayip teyit et istersen bosuna gitmenis olursunTüp bebek doktorum özelde canm ssk karşılamıyor ben ssk karşılasın diye devlet hastanesinde yazdırıyor simdi infertilite bölümünde buldum randevu o yazar sanırım dimi
Tamam canım sagolYazar bnce canim ama ozeldeki hemsireni bir arayip teyit et istersen bosuna gitmenis olursun
İnsaallahİnşallah kuzum bende salı inşallah kan değerleri de güzel çıkar hepimizin
Sağol canım benim Rabbim bekleyenlere de nasip etsinEvet silik ikinci cizgi gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Ben bu zamana kadar sadece estrofem kullandım canım birde folik asit dünden itibaren lutinus prolutex alıyorum ekstraFitil olarak progestan mi kullanıyorsun canm bende dün başladım progestan fitil ve prolutexe. Öncesinde adetin 3.gunu estrofem ve climara bant kullanmaya başlamıştım sen neler kullandın?
Anladım canım sanada kan sulandırıcı vermemiş genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişi sulandirici kullaniyorBen bu zamana kadar sadece estrofem kullandım canım birde folik asit dünden itibaren lutinus prolutex alıyorum ekstra
Bankada kan sulandırıcı vermedi kuzum ama ben 3 aydır omega 3 içiyorum.Kullandığım folik asitte multivitamin içinde yine OMEGA 3 de var.Balık yağıda kanı sulandırıyormuşAnladım canım sanada kan sulandırıcı vermemiş genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişi sulandirici kullaniyor
Canim ikiz olabilir bence belirgin baya Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah ben cok korkuyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi olmasadaKızlar bekledikçe baya koyulaşmış .İkiz mi acaba
Amin kuzum benim hepimize inşallah.Kuzum tek transfer se bence erken yapma bazı testlerden kaynaklı çıkmayabilir çünkü.Bence en erken 8. Gün o da erken gebelik testiyleCanim ikiz olabilir bence belirgin baya Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah ben cok korkuyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi olmasada
Tamam canim sagol bakalim benim 4.gun embriyosu birde nadir olsada bizimki boyle oldu bin sukur bunada herseyin hayirlisiAmin kuzum benim hepimize inşallah.Kuzum tek transfer se bence erken yapma bazı testlerden kaynaklı çıkmayabilir çünkü.Bence en erken 8. Gün o da erken gebelik testiyle
AA onu bilmiyordum canım benimde vitamin ilacımı değiştirdi efa mam diye Bi ilaç içinde balık yağı da var iyimis o zamanBankada kan sulandırıcı vermedi kuzum ama ben 3 aydır omega 3 içiyorum.Kullandığım folik asitte multivitamin içinde yine OMEGA 3 de var.Balık yağıda kanı sulandırıyormuş
Aynen öyle canım nasipse kaç günlük olduğu kalitesi hiç önemli değil bu süreçte bunu anladım benTamam canim sagol bakalim benim 4.gun embriyosu birde nadir olsada bizimki boyle oldu bin sukur bunada herseyin hayirlisi
Evet kuzum gönlün rahat olsunAA onu bilmiyordum canım benimde vitamin ilacımı değiştirdi efa mam diye Bi ilaç içinde balık yağı da var iyimis o zaman