• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Direk tup bebekte kendi doktoruna gidemezmisin o yazar ya da onlar kayit acar oyle de gidebilirsin belki
Tüp bebek doktorum özelde canm ssk karşılamıyor ben ssk karşılasın diye devlet hastanesinde yazdırıyor simdi infertilite bölümünde buldum randevu o yazar sanırım dimi

Tüp bebek doktorum özelde canm ssk karşılamıyor ben ssk karşılasın diye devlet hastanesinde yazdırıyor simdi infertilite bölümünde buldum randevu o yazar sanırım dimi
Yazar bnce canim ama ozeldeki hemsireni bir arayip teyit et istersen bosuna gitmenis olursun

Kızlar bekledikçe baya koyulaşmış .İkiz mi acaba ☺️

Eklentiler

• IMG_20230309_183428.jpg
    IMG_20230309_183428.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 60
Fitil olarak progestan mi kullanıyorsun canm bende dün başladım progestan fitil ve prolutexe. Öncesinde adetin 3.gunu estrofem ve climara bant kullanmaya başlamıştım sen neler kullandın?
Ben bu zamana kadar sadece estrofem kullandım canım birde folik asit dünden itibaren lutinus prolutex alıyorum ekstra

Anladım canım sanada kan sulandırıcı vermemiş genelde okuduğum kadarıyla çoğu kişi sulandirici kullaniyor
Bankada kan sulandırıcı vermedi kuzum ama ben 3 aydır omega 3 içiyorum.Kullandığım folik asitte multivitamin içinde yine OMEGA 3 de var.Balık yağıda kanı sulandırıyormuş

Canim ikiz olabilir bence😍 belirgin baya Allah hayirli saglikli evlatlar versin insallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 ben cok korkuyorum test yapmaya korkunun ecele faydasi olmasada
Amin kuzum benim hepimize inşallah.Kuzum tek transfer se bence erken yapma bazı testlerden kaynaklı çıkmayabilir çünkü.Bence en erken 8. Gün o da erken gebelik testiyle

Amin kuzum benim hepimize inşallah.Kuzum tek transfer se bence erken yapma bazı testlerden kaynaklı çıkmayabilir çünkü.Bence en erken 8. Gün o da erken gebelik testiyle
Tamam canim sagol bakalim benim 4.gun embriyosu birde nadir olsada bizimki boyle oldu bin sukur bunada herseyin hayirlisi

Bankada kan sulandırıcı vermedi kuzum ama ben 3 aydır omega 3 içiyorum.Kullandığım folik asitte multivitamin içinde yine OMEGA 3 de var.Balık yağıda kanı sulandırıyormuş
AA onu bilmiyordum canım benimde vitamin ilacımı değiştirdi efa mam diye Bi ilaç içinde balık yağı da var iyimis o zaman 🥰

Tamam canim sagol bakalim benim 4.gun embriyosu birde nadir olsada bizimki boyle oldu bin sukur bunada herseyin hayirlisi
Aynen öyle canım nasipse kaç günlük olduğu kalitesi hiç önemli değil bu süreçte bunu anladım ben

Merhaba benimde transferin 5.günü bugün estrofem oksapar progestan regenesis ecopirin kullanıyorum haftada 1 kez de proluton iğnem war ilk doz transfer günü yapıldı haftada bir vurulacak dedi doktorum hiç bir belirti hissetmiyorum beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Back