• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba benimde transferin 5.günü bugün estrofem oksapar progestan regenesis ecopirin kullanıyorum haftada 1 kez de proluton iğnem war ilk doz transfer günü yapıldı haftada bir vurulacak dedi doktorum hiç bir belirti hissetmiyorum beklemek çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım benim hayırlı olsun tedavin.Herkeste belirti olacak diye birşey yok kuzum.İnşallah hayırla pozitif olsun sürecin ❤️

İnşallah canım biliyorum sağlıkçıyım ama yine de iş kendine söz geçirmeye gelince yapamıyorum işte hep bir belirti olsun diye bekliyorum erken gebelik testleri aldım bekliyorum normal test tarihim 14 mart tıp bayramı birde o gün 🤭 7 senelik evliyim ilk denemem nasip olur inşallah🤲🤲

İnşallah canım biliyorum sağlıkçıyım ama yine de iş kendine söz geçirmeye gelince yapamıyorum işte hep bir belirti olsun diye bekliyorum erken gebelik testleri aldım bekliyorum normal test tarihim 14 mart tıp bayramı birde o gün 🤭 7 senelik evliyim ilk denemem nasip olur inşallah🤲🤲
Benim de 14 Mart kan testim ❤️ Hep tıp bayramı uğurlu gelecek bana dedim 😍 Çok şükür bugün idrarda pozitif gördüm.İnşallah hepimiz için hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla olsun canım süreç ❤️ İlk denemende nasip olsun sana da inşallah ☺️

Benim de 14 Mart kan testim ❤️ Hep tıp bayramı uğurlu gelecek bana dedim 😍 Çok şükür bugün idrarda pozitif gördüm.İnşallah hepimiz için hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla olsun canım süreç ❤️ İlk denemende nasip olsun sana da

Benim de 14 Mart kan testim ❤️ Hep tıp bayramı uğurlu gelecek bana dedim 😍 Çok şükür bugün idrarda pozitif gördüm.İnşallah hepimiz için hayırla,sağlıkla ve kolaylıkla olsun canım süreç ❤️ İlk denemende nasip olsun sana da inşallah ☺️
Ayy maşallah gözün aydın olsun diyelim🥰🥰🥰 Allah tamamına erdirsin kaçıncı gün bugün senin

Benim 2 tabe embriyom kaldığı için bir adet transfer edildi 2.bi şansımız olsun diye inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Allah canımmm 🤲🤲🥰🥰💜💜

Merhabalar , testi pozitif çıkanlara öncelikle hayırlı olsun bende dün oldum transferimi benimki de 5.gün embriyosu dondurularak transfer gerçekleştirildi. hepimiz için hayırlı olsun postun tamamını yeni okudum herkesin enerjisi çok güzel maşallah 🧿

Merhabalar , testi pozitif çıkanlara öncelikle hayırlı olsun bende dün oldum transferimi benimki de 5.gün embriyosu dondurularak transfer gerçekleştirildi. hepimiz için hayırlı olsun postun tamamını yeni okudum herkesin enerjisi çok güzel maşallah 🧿
Hoşgeldin canım benim ❤️ Hayırlı uğurlu olsun tedavin .Mart ayı sana da uğur getirsin inşaallah ❤️

Hosgeldin canm hayirli ugurlu olsun bol pozitifleeinnolsun 🥰

Hoşbulduk kızlar hepinize bol bol pozitifler inşallah ❤️ benimde test sonucum 18 martta belli olacak 5.gün embriyosu olduğu için testten sonraki 10.günü kan testi ver dediler hayırlısı inşalllah hepimiz için 🧿❤️

Back