• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bnmde tek belirtim adet sancisi masaAllah hic birakmiyor beni 😀 yani ne renk koyu derken 😀
İnşallah bebeğin tutunma belirtisi olsun ❤️🤲🏻 Koyu sarı kuzum .Sanki günde 1 bardak su içmişim gibi 😂 Normalde çok su içince şeffaf oluyor benim neredeyse öyle olmadı kuzum.Mesela ne göğsüm hassas ne başka birşey.Net olan tek şey sancı

Valla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan😀
Kuzum gerçekten hiç öyle deme benimde birebir adet öncesi olan şeylerin oldu zaten çok benzermiş gebelikle bunlar.İnşallah seninde pozitif olacak ben inanıyorum

Ha doğru kuzum o zaman sen ctsi yap😍
Valla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan
Evet kuzum sen yapma şimdi daha erken çıkmayabilir bir kaç gün daha bekleyelim 😍 Allah'ın izniyle pozitif görcez inşallah
Yaptim smdi ak pak br test ciktki😀😀 ama normal kaset testti ama ckmcaycgni bliyorn erken daha uzulmedim 😀

Kızlar size sorum olucak estrofem progestan ve climara bant devlet hastanesine yazdiricam ama kadın doğum bölümünde jinekolog da randevu bulabildim jinekolog da yazar dimi ilaç

Kuzum gerçekten hiç öyle deme benimde birebir adet öncesi olan şeylerin oldu zaten çok benzermiş gebelikle bunlar.İnşallah seninde pozitif olacak ben inanıyorum
Hayirlisi olsun canim cumlemiz icin hayirlisnida kolaylasirsin bizim icin vakti saatigeldiginde goricz ❤

Valla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan

Yaptim smdi ak pak br test ciktki😀😀 ama normal kaset testti ama ckmcaycgni bliyorn erken daha uzulmedim 😀
Kaset testle çok zor kuzum , benim ultra erken gebelik testi ondan bile silik çıktı görüyorsun.3. gün embryosu aynı zamanda 10. Gün falan bakmak lazım sanırım ama yine erken gebelikle

Hayirlisi olsun canim cumlemiz icin hayirlisnida kolaylasirsin bizim icin vakti saatigeldiginde goricz ❤
Öyle kuzum benim bak ben hergün Meryem suresi dinledim bir kaç gün öncede Yasin,Rahman ve Kenzülarş dualarını da dinliyorum çok ferahlatıyor sende dinle kuzum

Kaset testle çok zor kuzum , benim ultra erken gebelik testi ondan bile silik çıktı görüyorsun.3. gün embryosu aynı zamanda 10. Gün falan bakmak lazım sanırım ama yine erken gebelikle
AYnen canim cikmayacani bende bliyorm ama canim skildi herhalde😀

Öyle kuzum benim bak ben hergün Meryem suresi dinledim bir kaç gün öncede Yasin,Rahman ve Kenzülarş dualarını da dinliyorum çok ferahlatıyor sende dinle kuzum
Bende aciyorum kuran dinliyorum surekli elimde tesbih tesbihat cekiyorum rabbim hayirlisni bizim icin kolaylastirsin dualarimi kabul eylesin 🤲

Back