Canımm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin gözün aydınİnanamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin gözün aydınİnanamıyorum
Bak ya hic oyle dusunme zaten adet öncesi belirtilerle aynı kuzumValla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan
Evet kuzum sen yapma şimdi daha erken çıkmayabilir bir kaç gün daha bekleyelim Allah'ın izniyle pozitif görcez inşallahBnm 3.gun embriyosu ya ondan yapmadi m
İnşallah kuzum bende salı inşallah kan değerleri de güzel çıkar hepimizinBen pazartesi verecwgim insaallah
Çok şükür kuzum geçsin zorlaması seni Sabır ve şükürler bekleyeceğim inşallahBasim agriyor birz ama uyudum hafifledi bak ya bosver o kadar bekledin
Evet silik ikinci cizgi gözüküyor hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahBenimki mesela bugun yaptım bayagı silik ama belli dimi
İnşallah bebeğin tutunma belirtisi olsun Koyu sarı kuzum .Sanki günde 1 bardak su içmişim gibi Normalde çok su içince şeffaf oluyor benim neredeyse öyle olmadı kuzum.Mesela ne göğsüm hassas ne başka birşey.Net olan tek şey sancıBnmde tek belirtim adet sancisi masaAllah hic birakmiyor beni yani ne renk koyu derken
Kuzum gerçekten hiç öyle deme benimde birebir adet öncesi olan şeylerin oldu zaten çok benzermiş gebelikle bunlar.İnşallah seninde pozitif olacak ben inanıyorumValla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan
Valla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suanHa doğru kuzum o zaman sen ctsi yap
Yaptim smdi ak pak br test ciktki ama normal kaset testti ama ckmcaycgni bliyorn erken daha uzulmedimEvet kuzum sen yapma şimdi daha erken çıkmayabilir bir kaç gün daha bekleyelim Allah'ın izniyle pozitif görcez inşallah
Amin kuzum benim Allah razı olsun hepinize nasip olsun inşallahCanımm hayırlı olsun tebrik ederim Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin gözün aydın
Hayirlisi olsun canim cumlemiz icin hayirlisnida kolaylasirsin bizim icin vakti saatigeldiginde goricz ❤Kuzum gerçekten hiç öyle deme benimde birebir adet öncesi olan şeylerin oldu zaten çok benzermiş gebelikle bunlar.İnşallah seninde pozitif olacak ben inanıyorum
Tup bebek ilaclari oldugu icin ben emin olamadim canimKızlar size sorum olucak estrofem progestan ve climara bant devlet hastanesine yazdiricam ama kadın doğum bölümünde jinekolog da randevu bulabildim jinekolog da yazar dimi ilaç
Kaset testle çok zor kuzum , benim ultra erken gebelik testi ondan bile silik çıktı görüyorsun.3. gün embryosu aynı zamanda 10. Gün falan bakmak lazım sanırım ama yine erken gebelikleValla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suan
Yaptim smdi ak pak br test ciktki ama normal kaset testti ama ckmcaycgni bliyorn erken daha uzulmedim
Canım çok sevindim sağlıkla kucağı alırsın inşallahİnanamıyorum
Öyle kuzum benim bak ben hergün Meryem suresi dinledim bir kaç gün öncede Yasin,Rahman ve Kenzülarş dualarını da dinliyorum çok ferahlatıyor sende dinle kuzumHayirlisi olsun canim cumlemiz icin hayirlisnida kolaylasirsin bizim icin vakti saatigeldiginde goricz ❤
Canım hiç bilgim yok malesef benimdeKızlar size sorum olucak estrofem progestan ve climara bant devlet hastanesine yazdiricam ama kadın doğum bölümünde jinekolog da randevu bulabildim jinekolog da yazar dimi ilaç
Amin canım benim Allah razı olsun Çok teşekkür ederim isteyen bekleyen herkese nasip etsin RabbimCanım çok sevindim sağlıkla kucağı alırsın inşallah
AYnen canim cikmayacani bende bliyorm ama canim skildi herhaldeKaset testle çok zor kuzum , benim ultra erken gebelik testi ondan bile silik çıktı görüyorsun.3. gün embryosu aynı zamanda 10. Gün falan bakmak lazım sanırım ama yine erken gebelikle
Bende aciyorum kuran dinliyorum surekli elimde tesbih tesbihat cekiyorum rabbim hayirlisni bizim icin kolaylastirsin dualarimi kabul eylesinÖyle kuzum benim bak ben hergün Meryem suresi dinledim bir kaç gün öncede Yasin,Rahman ve Kenzülarş dualarını da dinliyorum çok ferahlatıyor sende dinle kuzum