- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Aa seninki birde cift transferdi değil miiAmin kuzum benim Allah hepinizden razı olsunHepimizin duası bir hepinize nasip olsun inşallah
1 tanecik test kaldı elimdeBenimde sana canim benim fokur fokurumher sabah yap bok bol gor cizgiyi carsambaya kadr
Simdi belirtilerini anlat bize
Amin kuzum Allah razı olsunAy çok guzelçok sevindim saglıkla ilerlesin insaallah kuzum bayagı da belli masaallah
Evet kuzumAa seninki birde cift transferdi değil miimasaallah kuzum hayırla sağlıkla kucagına alacagın gunleri de görürsün insaallah
Evet sonradan aklıma geldi benim de çok guzel canım benim bu duygular, tadını cıkarAmin kuzum Allah razı olsunÇift transfer di benim sanırım ondan bu kadar belli oldu yoksa daha silik olurdu muhtemelen
Aminn insaallah kuzum benimEvet kuzumAmin canım benim hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun İnşallah herkes bu duyguyu yaşasın çok içten söylüyorum bunu
Olsun bak iyiki de tutamadınBende kendimden beklemiyordum söz de vermiştim kendime ama tutamadım
Öyle kuzum ya çok şükür Rabbime sen ne zaman kan verecektim kuzumOlsun bak iyiki de tutamadın
Ben pazartesi verecwgim insaallahÖyle kuzum ya çok şükür Rabbime sen ne zaman kan verecektim kuzum
Basim agriyor birz ama uyudum hafifledi bak ya bosver o kadar bekledin1 tanecik test kaldı elimdeBen inanamayıp hala teste bakıyorum.Öğrenmeden önce daha sabırlıydım sanki şimdi 14 mart nasıl gelecek bana Sen nasıl oldun kuzum ağrın devam mı
Ha doğru kuzum o zaman sen ctsi yapBnm 3.gun embriyosu ya ondan yapmadi m
Bnmde tek belirtim adet sancisi masaAllah hic birakmiyor beniAllah'ım bunu yazdığıma inanamıyorum Kuzum sadece adet sancısı vardı.Bir de 5. Gün bel ağrım oldu böyle iğne sağlar gibi.Bunşar belirtimi bilmiyorum ama en belirgin şey adet sancısı.Hatta progesteron kalçadan iğne olunca azalıyordu.Ara ara var ara ara yok oturunca ve ayakta genelde başlıyor ağrı.Ben açıkçası sadece idrardan biraz şüphelendim çok su içtiğim için koyu olmaz çünkü benim.Böyle sürekli koyuydu.Sonra dedim ki ilaçtan heralde böyle.Yoksa elle tutulur pek birşey yokdu kuzum sadece ağrı vardı
Valla sizlere cok cok sevindim rabim isteyene versin ama benim kendimden umudum pek yok resmen adet oncesi neyse onu yasiyorm migrenim tutardi kasiklarm agrirdi hep ayni suanHa doğru kuzum o zaman sen ctsi yap
Fitil olarak progestan mi kullanıyorsun canm bende dün başladım progestan fitil ve prolutexe. Öncesinde adetin 3.gunu estrofem ve climara bant kullanmaya başlamıştım sen neler kullandın?Ay evetben bu fitili hiç sevmedim ya okuyordum buralarda bu kadar olduğunu bilmiyordum
Evet kuzum gayet belliBenimki mesela bugun yaptım bayagı silik ama belli dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?