İnanamıyorumKızlaaarr ben dayanamadım test yaptıımm
Yok canm ne yapsam fayda etmiyor mentollu krem onu suruyordum normalde ama suan onuda suremem ne olur ne olmaz dieTuh gecmis olsun kuzum karanlık yerde yatınca faydası oluyor mu
Yaaa ben sana ne dedimm cok cokk sevindimmmİnanamıyorum
Sagliklaa hayirla bereketle al kucaginaa cok cok mutlu oldunmm gozun aydin olsunn ❤❤❤❤İnanamıyorum
Hayirli olsun canimİnanamıyorum
Yaaaa sonuçKızlaaarr ben dayanamadım test yaptıımm
Evet kuzum sen başından beri dedin Allah razı olsun kuzumYaaa ben sana ne dedimm cok cokk sevindimmm
Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun tebrik ederim canımİnanamıyorum
Amin kuzum benim inşallah hepinize nasip olsun.Yok kuzum Allah bilir kaçıncı idrar yapmayacaktım ama birşey dürttü beni 10 sn de kendimi tuvalette test yaparken buldum çıkmayacak sandım kalkana kadar pozitif olmuş.O kadar net ki canlı baktığında inşallah değerde güzeldir herşey hayırla sağlıkla ilerlerHayirli olsun canimbizede nasip olsun insallah ilk idrarlada yapmadin dimi
Amin canım inşallahÇok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun tebrik ederim canım
Amin inşallah kuzum çok şükürAmin canım inşallahŞaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım.Sadece şükür ettim çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım hayırla sağlıkla ilerlesin sürecimizi bin şükür Allah'a
Ay evetGebelik olursa da devam ediliyormuş sanirim
Bende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisinEvet kuzum sen başından beri dedin Allah razı olsun kuzum3.5 yıldır ilk defa idrarda pozitif gördüm şükür namazı kıldım ne yazsam az kalır.Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah grupta herkesin hayırla sağlıkla pozitif olsun kuzum
Yaaa çok sevindim gözün aydın canımAmin kuzum benim inşallah hepinize nasip olsun.Yok kuzum Allah bilir kaçıncı idrar yapmayacaktım ama birşey dürttü beni 10 sn de kendimi tuvalette test yaparken buldum çıkmayacak sandım kalkana kadar pozitif olmuş.O kadar net ki canlı baktığında inşallah değerde güzeldir herşey hayırla sağlıkla ilerlerAllah'ım hepinizr yaşatsın bu duyguyu inşallah
Etmezmiyim kuzum.Şoku atlattıktan sonra hep dua ettim sizlere hep te edicem.Allahım inşallah nasip edecek kuzum benim.Bol dua gerçekten dua inşallah olacak kuzumBende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin
Burada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadıBende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin
Amin kuzum benim Allah hepinizden razı olsunYaaa çok sevindim gözün aydın canım
Benimde sana canim benim fokur fokurumBurada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadıİnşallah hepinize nasip olsun kzuum benim
Simdi belirtilerini anlat bizeBurada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadıİnşallah hepinize nasip olsun kzuum benim
Ay çok guzelİnanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?