2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yaaa ben sana ne dedimm cok cokk sevindimmm
Evet kuzum sen başından beri dedin Allah razı olsun kuzum 3.5 yıldır ilk defa idrarda pozitif gördüm şükür namazı kıldım ne yazsam az kalır.Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah grupta herkesin hayırla sağlıkla pozitif olsun kuzum

Hayirli olsun canim bizede nasip olsun insallah ilk idrarlada yapmadin dimi
Amin kuzum benim inşallah hepinize nasip olsun.Yok kuzum Allah bilir kaçıncı idrar yapmayacaktım ama birşey dürttü beni 10 sn de kendimi tuvalette test yaparken buldum çıkmayacak sandım kalkana kadar pozitif olmuş.O kadar net ki canlı baktığında inşallah değerde güzeldir herşey hayırla sağlıkla ilerler Allah'ım hepinizr yaşatsın bu duyguyu inşallah

Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun tebrik ederim canım
Amin canım inşallah Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım.Sadece şükür ettim çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım hayırla sağlıkla ilerlesin sürecimizi bin şükür Allah'a

Bende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin

Yaaa çok sevindim gözün aydın canım

Bende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin
Etmezmiyim kuzum.Şoku atlattıktan sonra hep dua ettim sizlere hep te edicem.Allahım inşallah nasip edecek kuzum benim.Bol dua gerçekten dua inşallah olacak kuzum

Burada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadı İnşallah hepinize nasip olsun kzuum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…