İnanamıyorumKızlaaarr ben dayanamadım test yaptıımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanamıyorumKızlaaarr ben dayanamadım test yaptıımm
Yok canm ne yapsam fayda etmiyor mentollu krem onu suruyordum normalde ama suan onuda suremem ne olur ne olmaz dieTuh gecmis olsun kuzum karanlık yerde yatınca faydası oluyor mu
Yaaa ben sana ne dedimm cok cokk sevindimmmİnanamıyorum
Sagliklaa hayirla bereketle al kucaginaa cok cok mutlu oldunmm gozun aydin olsunn ❤❤❤❤İnanamıyorum
Hayirli olsun canim bizede nasip olsun insallah ilk idrarlada yapmadin dimiİnanamıyorum
Yaaaa sonuçKızlaaarr ben dayanamadım test yaptıımm
Evet kuzum sen başından beri dedin Allah razı olsun kuzum 3.5 yıldır ilk defa idrarda pozitif gördüm şükür namazı kıldım ne yazsam az kalır.Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah grupta herkesin hayırla sağlıkla pozitif olsun kuzumYaaa ben sana ne dedimm cok cokk sevindimmm
Çok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun tebrik ederim canımİnanamıyorum
Amin kuzum benim inşallah hepinize nasip olsun.Yok kuzum Allah bilir kaçıncı idrar yapmayacaktım ama birşey dürttü beni 10 sn de kendimi tuvalette test yaparken buldum çıkmayacak sandım kalkana kadar pozitif olmuş.O kadar net ki canlı baktığında inşallah değerde güzeldir herşey hayırla sağlıkla ilerler Allah'ım hepinizr yaşatsın bu duyguyu inşallahHayirli olsun canim bizede nasip olsun insallah ilk idrarlada yapmadin dimi
Amin canım inşallah Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım.Sadece şükür ettim çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım hayırla sağlıkla ilerlesin sürecimizi bin şükür Allah'aÇok sevindim kuzum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah hayırlı olsun tebrik ederim canım
Amin inşallah kuzum çok şükürAmin canım inşallah Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım.Sadece şükür ettim çok şükür bin şükür Rabbime.Allahım hayırla sağlıkla ilerlesin sürecimizi bin şükür Allah'a
Ay evet ben bu fitili hiç sevmedim ya okuyordum buralarda bu kadar olduğunu bilmiyordumGebelik olursa da devam ediliyormuş sanirim
Bende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisinEvet kuzum sen başından beri dedin Allah razı olsun kuzum 3.5 yıldır ilk defa idrarda pozitif gördüm şükür namazı kıldım ne yazsam az kalır.Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah grupta herkesin hayırla sağlıkla pozitif olsun kuzum
Yaaa çok sevindim gözün aydın canımAmin kuzum benim inşallah hepinize nasip olsun.Yok kuzum Allah bilir kaçıncı idrar yapmayacaktım ama birşey dürttü beni 10 sn de kendimi tuvalette test yaparken buldum çıkmayacak sandım kalkana kadar pozitif olmuş.O kadar net ki canlı baktığında inşallah değerde güzeldir herşey hayırla sağlıkla ilerler Allah'ım hepinizr yaşatsın bu duyguyu inşallah
Etmezmiyim kuzum.Şoku atlattıktan sonra hep dua ettim sizlere hep te edicem.Allahım inşallah nasip edecek kuzum benim.Bol dua gerçekten dua inşallah olacak kuzumBende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin
Burada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadı İnşallah hepinize nasip olsun kzuum benimBende o kdr duygulandim ki bnm bile gozlerim yasardi nerdeyse aglayacagim❤ rabbim kabul eylesin mubarek eylesin bizlerede dua et sen smdi garantili 2 canlisin
Amin kuzum benim Allah hepinizden razı olsun Hepimizin duası bir hepinize nasip olsun inşallahYaaa çok sevindim gözün aydın canım
Benimde sana canim benim fokur fokurum her sabah yap bok bol gor cizgiyi carsambaya kadrBurada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadı İnşallah hepinize nasip olsun kzuum benim
Simdi belirtilerini anlat bizeBurada herkesi ayrı ayrı çok sevdim tanımadan ama sana bir başka kanım kaynadı İnşallah hepinize nasip olsun kzuum benim
Ay çok guzel çok sevindim saglıkla ilerlesin insaallah kuzum bayagı da belli masaallahİnanamıyorum