• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benimde sana canim benim fokur fokurum😀 her sabah yap bok bol gor cizgiyi carsambaya kadr 😀
1 tanecik test kaldı elimde 😅 Ben inanamayıp hala teste bakıyorum.Öğrenmeden önce daha sabırlıydım sanki şimdi 14 mart nasıl gelecek bana ☺️ Sen nasıl oldun kuzum ağrın devam mı 😔

Simdi belirtilerini anlat bize😀😀😀😀
😂 Allah'ım bunu yazdığıma inanamıyorum 😍 Kuzum sadece adet sancısı vardı.Bir de 5. Gün bel ağrım oldu böyle iğne sağlar gibi.Bunşar belirtimi bilmiyorum ama en belirgin şey adet sancısı.Hatta progesteron kalçadan iğne olunca azalıyordu.Ara ara var ara ara yok oturunca ve ayakta genelde başlıyor ağrı.Ben açıkçası sadece idrardan biraz şüphelendim çok su içtiğim için koyu olmaz çünkü benim.Böyle sürekli koyuydu.Sonra dedim ki ilaçtan heralde böyle.Yoksa elle tutulur pek birşey yokdu kuzum sadece ağrı vardı

Aa seninki birde cift transferdi değil mii😍😍 masaallah kuzum hayırla sağlıkla kucagına alacagın gunleri de görürsün insaallah🤗
Evet kuzum 😍 Amin canım benim hepimizin süreci sağlıkla ilerlesin yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤲🏻 İnşallah herkes bu duyguyu yaşasın çok içten söylüyorum bunu ❤️

Benimki mesela bugun yaptım bayagı silik ama belli dimi🤗

Eklentiler

• IMG_20230309_064648.jpg
    IMG_20230309_064648.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 79
1 tanecik test kaldı elimde 😅 Ben inanamayıp hala teste bakıyorum.Öğrenmeden önce daha sabırlıydım sanki şimdi 14 mart nasıl gelecek bana ☺️ Sen nasıl oldun kuzum ağrın devam mı 😔
Basim agriyor birz ama uyudum hafifledi bak ya bosver o kadar bekledin 😀

😂 Allah'ım bunu yazdığıma inanamıyorum 😍 Kuzum sadece adet sancısı vardı.Bir de 5. Gün bel ağrım oldu böyle iğne sağlar gibi.Bunşar belirtimi bilmiyorum ama en belirgin şey adet sancısı.Hatta progesteron kalçadan iğne olunca azalıyordu.Ara ara var ara ara yok oturunca ve ayakta genelde başlıyor ağrı.Ben açıkçası sadece idrardan biraz şüphelendim çok su içtiğim için koyu olmaz çünkü benim.Böyle sürekli koyuydu.Sonra dedim ki ilaçtan heralde böyle.Yoksa elle tutulur pek birşey yokdu kuzum sadece ağrı vardı
Bnmde tek belirtim adet sancisi masaAllah hic birakmiyor beni 😀 yani ne renk koyu derken 😀

Ay evet ☺️ ben bu fitili hiç sevmedim ya okuyordum buralarda bu kadar olduğunu bilmiyordum 🙇
Fitil olarak progestan mi kullanıyorsun canm bende dün başladım progestan fitil ve prolutexe. Öncesinde adetin 3.gunu estrofem ve climara bant kullanmaya başlamıştım sen neler kullandın?

Back