murat bey demi tedavi oluyorsun canım ben de çköyde yaşıyorum. bizde ilk reyap düşündük ama tamamlayıcı sigorta ile tüp bebek tedavisi gördüğüm için istanbulu seçtik mecburBen Reyap ta tedavi görüyorum canım.Gayet memnunum.Benimle aynı zamanda başlayan arakaşım şuan hamile .Keşandan Çanakkale den gelenler var.Doktorumda ilgili sağolsun.Benim ilk trasnfer kimyasal oldu.5 ay ara verdim 2. Transfer de ilaçlar ve süreci değiştirdi doktorum.Transferin 7. Günü bugün .Bana vesile olur mu Allah bilir ama gayet memnun kaldım belirtmek istedim sana da.Tedavin hayırlı olsun bu arada
Benimnde öyle ama arada ısınıyorBenimde aynı ya ne yapıcaz bilmiyorum üstelik yaşadığım yer de sıcak memleket ona rağmen böyle ısınmıyor hiç
Hiç ısınmıyor ya hala buz gibiBenimnde öyle ama arada ısınıyor
Tuh gecmis olsun kuzum karanlık yerde yatınca faydası oluyor muBenim adet tarihlerimde uymuyor aslinda son aylardir hep 38 lerde filan oluyorummigrenim zTen hc ilac fayda etmiyor cekiyorum gunlerce
Ah kuzum ya Allah'ım şifa versin inşallah çok sürmezBenim adet tarihlerimde uymuyor aslinda son aylardir hep 38 lerde filan oluyorummigrenim zTen hc ilac fayda etmiyor cekiyorum gunlerce
Bende de var kuzum özellikle ayakta ya da oturursam artıyor uzanınca geçiyorYaa bi de regl olacakmış gibi ağrılarım falan da oluyor aslında daha önce bi yerde okumuştum regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor diye .. sizinde oluyor mu böyle kasık karın bel ağrılarınız .. en ufak bi şeyden nem kapıyorum sanki ya yani sonuçta herkes emeğinin karşılığını almak istiyor bi de zor süreçlerden geçtiğimiz için böyle oluyorum herhalde
Evet ya pozitif gördüm ama hala o endişeyi o korkuyu atamadım herhalde. Gerçekten tüp bebek sürecini yaşamayanın anlaması çok zor ya şu an kendime üzüldüm hamileyim ama sevinip havalara uçmak yerine hep bi acaba mı ki sorusu var kafamda.Bende de var kuzum özellikle ayakta ya da oturursam artıyor uzanınca geçiyor
evet canım bende de arada kasık agrıları oluyor belime de vuruyor bazen. İçini ferah tut guzel olur insaallahYaa bi de regl olacakmış gibi ağrılarım falan da oluyor aslında daha önce bi yerde okumuştum regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor diye .. sizinde oluyor mu böyle kasık karın bel ağrılarınız .. en ufak bi şeyden nem kapıyorum sanki ya yani sonuçta herkes emeğinin karşılığını almak istiyor bi de zor süreçlerden geçtiğimiz için böyle oluyorum herhalde
İnşallah canım yaevet canım bende de arada kasık agrıları oluyor belime de vuruyor bazen. İçini ferah tut guzel olur insaallah
Al benden de o kadar kuzum ya hayırlısı bakalım amin❤ bir de ben yurt dısındayım burada cogu sey faklı normalde kan falan istemiyorlardi test pozitifse randevu alıyordun simdi bana transferden sonra 1 tane test verdiler test gununde pozitifse kan vereceksin dedilrr. Simdi dusunuyorum acaba prosedür mü değişti artık boyle mi oluyor acaba diyorum birde acaba niye kan istedi ki bi sorun mu var diyorumEvet ya pozitif gördüm ama hala o endişeyi o korkuyu atamadım herhalde. Gerçekten tüp bebek sürecini yaşamayanın anlaması çok zor ya şu an kendime üzüldüm hamileyim ama sevinip havalara uçmak yerine hep bi acaba mı ki sorusu var kafamda.neyse ki çok şükür Rabbim devamını da getirsin inşallah kucağımıza almayı nasip etsin.. isteyen herkese de versin Rabbim
Al benden de o kadar kuzum ya hayırlısı bakalım amin❤ bir de ben yurt dısındayım burada cogu sey faklı normalde kan falan istemiyorlardi test pozitifse randevu alıyordun simdi bana transferden sonra 1 tane test verdiler test gununde pozitifse kan vereceksin dedilrr. Simdi dusunuyorum acaba prosedür mü değişti artık boyle mi oluyor acaba diyorum birde acaba niye kan istedi ki bi sorun mu var diyorumpsikoloji kafa gidik durumda birde burda ilac kullanımı falan da yok olursa zaten olur kafasındalar biyandan iyi aslında ama dusunmeden edemiyor insan
Murat bey sürekli gelmiyor kuzum danışmanlık yapıyordu bir dönem.Levent hoca doktorum çok memnunum benmurat bey demi tedavi oluyorsun canım ben de çköyde yaşıyorum. bizde ilk reyap düşündük ama tamamlayıcı sigorta ile tüp bebek tedavisi gördüğüm için istanbulu seçtik mecbur
Ahh öyle kuzum yaşamayan anlamaz gerçekten.İnşallah hepimizin süreci sağlıkla hayırla ilerlesinEvet ya pozitif gördüm ama hala o endişeyi o korkuyu atamadım herhalde. Gerçekten tüp bebek sürecini yaşamayanın anlaması çok zor ya şu an kendime üzüldüm hamileyim ama sevinip havalara uçmak yerine hep bi acaba mı ki sorusu var kafamda.neyse ki çok şükür Rabbim devamını da getirsin inşallah kucağımıza almayı nasip etsin.. isteyen herkese de versin Rabbim
İnşallah kuzumAhh öyle kuzum yaşamayan anlamaz gerçekten.İnşallah hepimizin süreci sağlıkla hayırla ilerlesin
Bende de ağrı yaptı canım yaKızlar bugün prolutex igneye başladım günde 2 kez vurduğum yerler ağrıyor ya diğer igneler hiç böyle ağrı yapmamisti normal mi sizde de ağrı yapıyor mu
Gebelik olursa da devam ediliyormuş sanirimBende de ağrı yaptı canım ya
Bilgim yok canım probiyotik var nihayetinde olmaz zannediyorum ama iyice araştırmak lazım kuzumKızlar transferden sonra kefir activia yoğurt yemekte sakınca olurmu kabız olmamak için içmeyi düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?