Iyi olmus bence kafan dagilir belirti aramayi birakirsin obur turlu aman suram agridi aman buram oldu oluyorAynen kuzum
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızSEninde hayirli olsun canim bu ay her gun sirayla br haber duyacaz hayirlisyla
İnşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını versinAy uğur getirsin bize o zaman sanada hayırlı olsun canım
Merhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acabaBenim de öyleydi canım hatta şaşırmıştım daha çok bekliyordum ama ultrasonda solda 6 sağda 4 görünüyordu opuda daha fazla çıkıyor merak etme
Kızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız ac
Merhaba canım Diyarbakır bahceciye gidiyoruz gonal-f ile basladik 21 Şubat'ta ortalama yumurta dondurma da dahil 42 bin ödedik ilaçlar hariç ilk tüp Bebek denememiz inşallah uğurlu gelir bizeKızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba
İnşallah canım inşallah
13 yumurta bence gayet guzell ben de 7 yunurta cikti 2 denememde cok sukur dollenme oldu ama birinci denemem tutmadi suan 2.cide tranafer edildi bekliyorm sayisina takilma saglikli olsun 1 tane olsunMerhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
Hayırlı olsun canım hayırlı sonuclar alırsın insaallahKizlarr transfer günüm belli oldu çok şükür 13 Mart
Hayırlı olsun canım hayırlı sonuclar alırsın insaallah10 Mart transfer günüm
Evet canım inşallah. çok doğru söylüyorsun.rabbim hepimize suanki tedavisinde güzel sonlar nasip etsin13 yumurta bence gayet guzell ben de 7 yunurta cikti 2 denememde cok sukur dollenme oldu ama birinci denemem tutmadi suan 2.cide tranafer edildi bekliyorm sayisina takilma saglikli olsun 1 tane olsun
Hadi baklaım ikinizin de aynı gun hayırlı olsunHayırlı olsun canım benimde 13 Mart
Tamam o zaman heyecanla bekliyoruzOnuda yaparim ne olcak sanki
Amin canım hepimizinİnşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını versin
Teşekkür ederim inşallah rabbim hepimize nasip etsinHayırlı olsun canım benim güzel haberlerle inşallah
Valla pek umuum yok adet olcagm zaman naslsa ayni oyleyim suan eksigi yok yaniTamam o zaman heyecanla bekliyoruz
Olsun canım benim normal zaten benziyormus belirtiler adet dönemiyleValla pek umuum yok adet olcagm zaman naslsa ayni oyleyim suan eksigi yok yani
Zaten uzulmektense sakaya vurmaya calisiyorum uzulmeye baslarsam hic durmam diye guluyorum surekliOlsun canım benim normal zaten benziyormus belirtiler adet dönemiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?