- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Progesteron testi istiyorlar geneldeKadınlar gününüz kutlu olsun kızlarbenim transfer öncesi son kontrolüm vardı doktorum tahlil vs istemedi sadece idrara sıkışık gel dedi tahlil istememesi tuhafıma gitti yine
Erken gebelik testi aldın mıBenimde kasik agrilarim var
1 de ise gidicem alsam.is cikisinda almayi dusunuyorum baklam yarinsabah mi yapsam cuma mi karar veremiyrmErken gebelik testi aldın mı
Climara bant progestan fitil ve prolutex kullanıyorum oyuzden gerek görmedi mi acabaProgesteron testi istiyorlar genelde
Erken gebeliği bence yarın yap1 de ise gidicem alsam.is cikisinda almayi dusunuyorum baklam yarinsabah mi yapsam cuma mi karar veremiyrm
Hayırlı olsun canım benimde 13 MartKizlarr transfer günüm belli oldu çok şükür 13 Mart
Onuda yaparim ne olcak sankiErken gebeliği bence yarın yap
Hayirli ugurlu mubarek olsun canm guzel sonuclarla ❤Kizlarr transfer günüm belli oldu çok şükür 13 Mart
Hayirli olsun simdiden rabbm gonlune gore versin10 Mart transfer günüm
SEninde hayirli olsun canim bu ay her gun sirayla br haber duyacaz hayirlisylaHayırlı olsun canım benimde 13 Mart
Ay uğur getirsin bize o zaman sanada hayırlı olsun canımHayırlı olsun canım benimde 13 Mart
İnşallah canım Allah razı olsunHayirli ugurlu mubarek olsun canm guzel sonuclarla ❤
Cuma yap ya ne kadar geç o kadar iyi1 de ise gidicem alsam.is cikisinda almayi dusunuyorum baklam yarinsabah mi yapsam cuma mi karar veremiyrm
Cumada mubarek gun o da olablr kararsizim yaCuma yap ya ne kadar geç o kadar iyi
Merhaba bende Martin sonlarında transfer olacam inşallah yumurtalarim toplandı.adet olmayı bekliyorum hayırlısıyla inşallahKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Cumada mubarek gun o da olablr kararsizim yasen istesin herhalde goremiyorum bugun seni
Hayırlı olsun canım benim güzel haberlerle inşallahMerhaba bende Martin sonlarında transfer olacam inşallah yumurtalarim toplandı.adet olmayı bekliyorum hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?