Cnm benim 13 martta transferim bugün son kontrolüm vardı 10mm olmuş dediBirsey dicem transfer oncesi hic rahim kalinligima bakilmadi benm smdi aklima geldi sizlrrin kacti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim 13 martta transferim bugün son kontrolüm vardı 10mm olmuş dediBirsey dicem transfer oncesi hic rahim kalinligima bakilmadi benm smdi aklima geldi sizlrrin kacti
Allah AlLah bana hic soylemediler ya hep yumurtalarimi olctuler onla ilgli hic brsey demediler en son pazartesi topladilar perembe gel transfer dedilerCnm benim 13 martta transferim bugün son kontrolüm vardı 10mm olmuş dedi
Genelde yumurtalar olgunlasinca rahimde kalinlasiyor diye biliyorum geçen yıl igne tedavisiyle yumurta takibi yaptırmıştım yumurtalarim olgunlastiginda rahim kalındı ve 3 cizgi vardi. Büyük ihtimalle senin rahim kalınlığı iyiydi canım ultrasonda belli oluyor zaten uygun olmasa yapmazdı transfer birde benim doktorumda soylemiyordu iyi dedi sadece bende kaç diye sordum 10 dediAllah AlLah bana hic soylemediler ya hep yumurtalarimi olctuler onla ilgli hic brsey demediler en son pazartesi topladilar perembe gel transfer dediler
Yumurta toplama günü sayılmıyor canım ertesi gün 1.gun diye sayacaksin evet senin 3.gun oluyorHatta 4 te olmuyor galiba pazartesi oglen alip o gun brseyler yaptilar persembe koydular 3 mu ediyor
3.gun embriyosu biraz daha geç belli olabilir idrar testindeHatta 4 te olmuyor galiba pazartesi oglen alip o gun brseyler yaptilar persembe koydular 3 mu ediyor
3. Gun oldugnu simdi farkettm3.gun embriyosu biraz daha geç belli olabilir idrar testinde
İnşallah hepimiz için çok güzel olurAyy test günüm Uğurlu gelsin hepimize inşallah
Sorma canım yarın yine evdeyim ama olsunIyi olmus bence kafan dagilir belirti aramayi birakirsin obur turlu aman suram agridi aman buram oldu oluyor
30 canım ama geçen sene toplandı bende.22 tane toplandı 19 tane döllendi.8 tane 5. Gün embryosu oluştu.1 tanesi kötü kalitesi dondurmadık.1 tane transfer edilip 6 tane kalmıştı o zaman.Bu ayda çift transfer oldum 4 tane orta kalite kaldı.Önemli olan kalitesi bence sayısı değil takılma hiçMerhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
Benim trasnferden 1 hafta önce 12.5 du kuzum ama transfer günü bende bilmiyorumBirsey dicem transfer oncesi hic rahim kalinligima bakilmadi benm smdi aklima geldi sizlrrin kacti
Şaşkın pazartesi opu oldun Perşembe transfer oradan aklımda kalmış ama sen 5. Gün diyince yanlış hatırlıyorum sanmıştım
Benimde 14 tane toplandi canım ama 8i olgun çıkmış 7si döllenmis 7side 3.gune kadar kaliteli devam ediyordu donduralim dedi merkez ama doktorum istemedi 5.gune gitsinler dedi 5.gune sadece 1 tanesi kaldı oda kaliteli dediler. Senin kactane dollendiMerhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
Ben sizden 2 gun geriden geliyorm zaten test yapsam bile cikmaz kendimi eglendirmis olurumŞaşkın pazartesi opu oldun Perşembe transfer oradan aklımda kalmış ama sen 5. Gün diyince yanlış hatırlıyorum sanmıştım
Benimde yedisi dollendi beşinci güne kadar gidecez dediler bekliyorum genel olarak kalitesi iyi dediBenimde 14 tane toplandi canım ama 8i olgun çıkmış 7si döllenmis 7side 3.gune kadar kaliteli devam ediyordu donduralim dedi merkez ama doktorum istemedi 5.gune gitsinler dedi 5.gune sadece 1 tanesi kaldı oda kaliteli dediler. Senin kactane dollendi
Haklısın canım30 canım ama geçen sene toplandı bende.22 tane toplandı 19 tane döllendi.8 tane 5. Gün embryosu oluştu.1 tanesi kötü kalitesi dondurmadık.1 tane transfer edilip 6 tane kalmıştı o zaman.Bu ayda çift transfer oldum 4 tane orta kalite kaldı.Önemli olan kalitesi bence sayısı değil takılma hiç
Ah ve güzel kardeşim neden yapma diyorum ben sana Sonunda testlere yazık.Yapacaksan 10. Gün yap beni delirtmeBen sizden 2 gun geriden geliyorm zaten test yapsam bile cikmaz kendimi eglendirmis olurum
Ben suan o zaman 4.gunde miyimAh ve güzel kardeşim neden yapma diyorum ben sana Sonunda testlere yazık.Yapacaksan 10. Gün yap beni delirtme