• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hatta 4 te olmuyor galiba pazartesi oglen alip o gun brseyler yaptilar persembe koydular 3 mu ediyor 😀

Allah AlLah bana hic soylemediler ya hep yumurtalarimi olctuler onla ilgli hic brsey demediler en son pazartesi topladilar perembe gel transfer dediler 😀
Genelde yumurtalar olgunlasinca rahimde kalinlasiyor diye biliyorum geçen yıl igne tedavisiyle yumurta takibi yaptırmıştım yumurtalarim olgunlastiginda rahim kalındı ve 3 cizgi vardi. Büyük ihtimalle senin rahim kalınlığı iyiydi canım ultrasonda belli oluyor zaten uygun olmasa yapmazdı transfer birde benim doktorumda soylemiyordu iyi dedi sadece bende kaç diye sordum 10 dedi

Merhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
30 canım ama geçen sene toplandı bende.22 tane toplandı 19 tane döllendi.8 tane 5. Gün embryosu oluştu.1 tanesi kötü kalitesi dondurmadık.1 tane transfer edilip 6 tane kalmıştı o zaman.Bu ayda çift transfer oldum 4 tane orta kalite kaldı.Önemli olan kalitesi bence sayısı değil takılma hiç

Merhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
Benimde 14 tane toplandi canım ama 8i olgun çıkmış 7si döllenmis 7side 3.gune kadar kaliteli devam ediyordu donduralim dedi merkez ama doktorum istemedi 5.gune gitsinler dedi 5.gune sadece 1 tanesi kaldı oda kaliteli dediler. Senin kactane dollendi

Şaşkın pazartesi opu oldun Perşembe transfer oradan aklımda kalmış ama sen 5. Gün diyince yanlış hatırlıyorum sanmıştım 😅
Ben sizden 2 gun geriden geliyorm zaten test yapsam bile cikmaz kendimi eglendirmis olurum 😀

Benimde 14 tane toplandi canım ama 8i olgun çıkmış 7si döllenmis 7side 3.gune kadar kaliteli devam ediyordu donduralim dedi merkez ama doktorum istemedi 5.gune gitsinler dedi 5.gune sadece 1 tanesi kaldı oda kaliteli dediler. Senin kactane dollendi
Benimde yedisi dollendi beşinci güne kadar gidecez dediler bekliyorum genel olarak kalitesi iyi dedi

30 canım ama geçen sene toplandı bende.22 tane toplandı 19 tane döllendi.8 tane 5. Gün embryosu oluştu.1 tanesi kötü kalitesi dondurmadık.1 tane transfer edilip 6 tane kalmıştı o zaman.Bu ayda çift transfer oldum 4 tane orta kalite kaldı.Önemli olan kalitesi bence sayısı değil takılma hiç
Haklısın canım

Back