Günaydın kuzum Amin Amin AminGunaydin hanimlarrr gunumuz guzel omrumuz hayirli gecsin ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum Amin Amin AminGunaydin hanimlarrr gunumuz guzel omrumuz hayirli gecsin ❤
ben de yok canım 8. gün sabah test yaptım silik bile çıkmıyor hayırlısı artıkBugun varmi soyle br belirtim oldu diyen
uzme canini daha cikmamistir herkesten herkese degisiyor eger uzulmiceksen kan tahliline kdr yap ya da hic kendini uzme direk kan gununde varben de yok canım 8. gün sabah test yaptım silik bile çıkmıyor hayırlısı artık
Yok kuzum ya sabah kasıkta bi agrı oldu adet öncesi gibi o kadar o da belirtiyse artıkBugun varmi soyle br belirtim oldu diyen
Yaptin mi bu sabahta bir test benmde valla adet sancisi gbi br agrim var batma gibi boyle akinti degil ama islaklik olur ya soylemesi ayip oyle brseyYok kuzum ya sabah kasıkta bi agrı oldu adet öncesi gibi o kadar o da belirtiyse artık
Hiç belli olmaz cok yakın bi arkadasımın öyleydi gec tutunma olmustu galiba, kese görünmesi gereken zamanda görünmemişti sonradan olması gereken zaman döndü birden buyuyuverdi doktor bile sasırmıstıben de yok canım 8. gün sabah test yaptım silik bile çıkmıyor hayırlısı artık
O bende dun vardı kuzum aynı dediğin ıslaklık, kasıkta hafif batmalar. Yaptım da bilmiyorum guvensem mi bu teste. Diyorum ki simdi erken genelik yapıyorum cizgi hafif cıkıyo normal test yapınca bembeyaz cıkıyomus pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalımYaptin mi bu sabahta bir test benmde valla adet sancisi gbi br agrim var batma gibi boyle akinti degil ama islaklik olur ya soylemesi ayip oyle brsey
At bakayim resmeni sen boyle deyince icim pirpir ediyor ama kendimi de oyle sevindirmek istemiyorum sonu kotu biter diye aman al dene ondanda sonucta oyle yada boyle kesin kanda ogrencezO bende dun vardı kuzum aynı dediğin ıslaklık, kasıkta hafif batmalar. Yaptım da bilmiyorum guvensem mi bu teste. Diyorum ki simdi erken genelik yapıyorum cizgi hafif cıkıyo normal test yapınca bembeyaz cıkıyomus pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım
Dimi aslında sevinmek istiyor insan hevesleniyor ama hevesin kursakta kalması daha kotu Rabbim yasatmasın❤ var kuzum var testler stoklandı onu da cuma yaparım belkiAt bakayim resmeni sen boyle deyince icim pirpir ediyor ama kendimi de oyle sevindirmek istemiyorum sonu kotu biter diye aman al dene ondanda sonucta oyle yada boyle kesin kanda ogrencez
Senn bugun kacinci gunun yani sonucta orda br cizgi var uzakta o cizgi senin cizgindirDimi aslında sevinmek istiyor insan hevesleniyor ama hevesin kursakta kalması daha kotu Rabbim yasatmasın❤ var kuzum var testler stoklandı onu da cuma yaparım belki
Hahah oyle de iste ne bileyim bu test ucuz bi test ama sonucta bu testin de hepsi hatalı degildir degil mi buna inanmak istiyorum bugün 6.günüm kız 2 mart transfer oldum sizinle aynı ama benim test günüm 12 martSenn bugun kacinci gunun yani sonucta orda br cizgi var uzakta o cizgi senin cizgindir
He valla o kdr cok konusuyoruz ya kafam karisti he daha cok erken ya seninde bekle bende yarin sabah baslicam yapmayaHahah oyle de iste ne bileyim bu test ucuz bi test ama sonucta bu testin de hepsi hatalı degildir degil mi buna inanmak istiyorum bugün 6.günüm kız 2 mart transfer oldum sizinle aynı ama benim test günüm 12 mart
Aynen cidden cok erken biliyorum yaptım işte öyle Yarın normal test mi yapacaksın senHe valla o kdr cok konusuyoruz ya kafam karisti he daha cok erken ya seninde bekle bende yarin sabah baslicam yapmaya
Evet canm normal testle baslicam ama.belki nr iki tane erken olandan alirmAynen cidden cok erken biliyorum yaptım işte öyle Yarın normal test mi yapacaksın sen
Ay hadi hayırlısıEvet canm normal testle baslicam ama.belki nr iki tane erken olandan alirm
Bende kasık ve bel ağrısı var kuzum sende durumlar neBugun varmi soyle br belirtim oldu diyen
Benimde kasik agrilarim varBende kasık ve bel ağrısı var kuzum sende durumlar ne