Evet öyle diyebilirizBen suan o zaman 4.gunde miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle diyebilirizBen suan o zaman 4.gunde miyim
E o zaman ben 3. Gun embriyosa bu agrilar nedenEvet öyle diyebiliriz
Bana da bakılmadıBirsey dicem transfer oncesi hic rahim kalinligima bakilmadi benm smdi aklima geldi sizlrrin kacti
En iyisi bunu yapabilmek de zor kuzumZaten uzulmektense sakaya vurmaya calisiyorum uzulmeye baslarsam hic durmam diye guluyorum surekli
Nasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasipEn iyisi bunu yapabilmek de zor kuzum
Hiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belkiNasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu oluyoNasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu oNasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Surda yanlıs yazmısım anlıyorum olacaktıHiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki
Kız büyüyordur içerde ondandırE o zaman ben 3. Gun embriyosa bu agrilar neden
Ya bak ya o nerden çıktı niye tutmasın.Bırak 3. Günü 2. Gün embryosu tutan var kuzumNasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Bence evet seninki 5.gun erkenden belli ettgine goreBen kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu oluyo
Ay isnaAllah yaa br pozitifi gorsekte rahatsalakKız büyüyordur içerde ondandır
Aynen ya moral bozmak yok negatifi gorunce aglariz pozitfi gorunce sevinirzHiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki
Ay benim bugün kalçadan olan progestan iğnesini çocuk çok yukardan yapmış mahvoldum ağrı hem belime hem sağ tarafıma vuruyorAynen ya moral bozmak yok negatifi gorunce aglariz pozitfi gorunce sevinirz
Ay tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsunAy benim bugün kalçadan olan progestan iğnesini çocuk çok yukardan yapmış mahvoldum ağrı hem belime hem sağ tarafıma vuruyor
Sorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyorAy tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsun
Hadi insaallah öyledirBence evet seninki 5.gun erkenden belli ettgine gore
Oyy ne kadar sürecek bu iğnelerSorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyor
yanlis yerede yapti o dogru yolu bulur elbeltSorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyor
Gabelik olursa 12. Haftaya kadar canımOyy ne kadar sürecek bu iğneler