• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Nasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 😀 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Hiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki😍

Nasip artik bak ben embriyonun 3 gun oldgnu bugun fakediyorum 😀 3. Gunler pek tutmuyor galiba 5.gun gibi ama nasip
Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum😂 acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu oluyo

Ben kacıncı gun oldugunu bile bilmiyorum😂 acaba bu test günlerini embriyonun kacıncı gun olmasına baglı mı veriyorlar eger öyleyse benimki 5. Gun mu o
Hiç bence alakası yok kendini demotive etme kuzum tamam umutlanmak istemiyorsun anlamıyorum hepimiz öyleyiz ama demotive olma öyle dusunerek❤ bilemezsin 3.gündür ama çok iyi kalitedir belki😍
Surda yanlıs yazmısım anlıyorum olacaktı😄

Aynen ya moral bozmak yok negatifi gorunce aglariz pozitfi gorunce sevinirz😀

Ay benim bugün kalçadan olan progestan iğnesini çocuk çok yukardan yapmış mahvoldum ağrı hem belime hem sağ tarafıma vuruyor 🥺
Ay tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir 😔 sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsun

Ay tuh ya buz torbasi tut birz belki iyi gelir 😔 sana fitil verdiler mi hem fitil hem igne mi kullaniyorsun
Sorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyor 😅

Sorma kuzum normalde de ağrıyor ama bunu yanlış yere mi yaptı anlamadım.Kuzum hem fitil hem göbekten iğne hemde 3 günde 1 kalçadan iğne oluyorum.Soluma yattım şimdi 2 gün sonr geçiyor bir de ağrı.Tam geçiyor iğne günü geliyor 😅
Oyy😥 ne kadar sürecek bu iğneler

yanlis yerede yapti o dogru yolu bulur elbelt 😀

Back