• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benim de öyleydi canım hatta şaşırmıştım daha çok bekliyordum ama ultrasonda solda 6 sağda 4 görünüyordu opuda daha fazla çıkıyor merak etme ☺️
Merhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba

Kızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız ac
Kızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba
Merhaba canım Diyarbakır bahceciye gidiyoruz gonal-f ile basladik 21 Şubat'ta ortalama yumurta dondurma da dahil 42 bin ödedik ilaçlar hariç ilk tüp Bebek denememiz inşallah uğurlu gelir bize

Merhaba yaşınız kaç acaba benimde 13 tane toplandı gonal-f kulandim her gün 225derece doktorum iyi dedi ama forumda hep yirmiler otuzlar kırklar toplanmış bi şaşırdım düşük mü diye acaba
13 yumurta bence gayet guzell ben de 7 yunurta cikti 2 denememde cok sukur dollenme oldu ama birinci denemem tutmadi suan 2.cide tranafer edildi bekliyorm sayisina takilma saglikli olsun 1 tane olsun

13 yumurta bence gayet guzell ben de 7 yunurta cikti 2 denememde cok sukur dollenme oldu ama birinci denemem tutmadi suan 2.cide tranafer edildi bekliyorm sayisina takilma saglikli olsun 1 tane olsun
Evet canım inşallah. çok doğru söylüyorsun.rabbim hepimize suanki tedavisinde güzel sonlar nasip etsin

Kızlar bişey sormak istiyorum Diyarbakır bahçecide tedavi göreniniz varmı aramızda

Birsey dicem transfer oncesi hic rahim kalinligima bakilmadi benm smdi aklima geldi 😀 sizlrrin kacti

Back