2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

ben de yok canım 8. gün sabah test yaptım silik bile çıkmıyor hayırlısı artık
uzme canini daha cikmamistir herkesten herkese degisiyor eger uzulmiceksen kan tahliline kdr yap ya da hic kendini uzme direk kan gununde var

Yok kuzum ya sabah kasıkta bi agrı oldu adet öncesi gibi o kadar o da belirtiyse artık
Yaptin mi bu sabahta bir test benmde valla adet sancisi gbi br agrim var batma gibi boyle akinti degil ama islaklik olur ya soylemesi ayip oyle brsey

ben de yok canım 8. gün sabah test yaptım silik bile çıkmıyor hayırlısı artık
Hiç belli olmaz cok yakın bi arkadasımın öyleydi gec tutunma olmustu galiba, kese görünmesi gereken zamanda görünmemişti sonradan olması gereken zaman döndü birden buyuyuverdi doktor bile sasırmıstı

Yaptin mi bu sabahta bir test benmde valla adet sancisi gbi br agrim var batma gibi boyle akinti degil ama islaklik olur ya soylemesi ayip oyle brsey
O bende dun vardı kuzum aynı dediğin ıslaklık, kasıkta hafif batmalar. Yaptım da bilmiyorum guvensem mi bu teste. Diyorum ki simdi erken genelik yapıyorum cizgi hafif cıkıyo normal test yapınca bembeyaz cıkıyomus pek umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı bakalım

At bakayim resmeni sen boyle deyince icim pirpir ediyor ama kendimi de oyle sevindirmek istemiyorum sonu kotu biter diye aman al dene ondanda sonucta oyle yada boyle kesin kanda ogrencez

bugunku testim

Eklentiler

• IMG_20230308_064544_edit_232594974467103.jpg
    205,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20230308_064827.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 60
At bakayim resmeni sen boyle deyince icim pirpir ediyor ama kendimi de oyle sevindirmek istemiyorum sonu kotu biter diye aman al dene ondanda sonucta oyle yada boyle kesin kanda ogrencez
Dimi aslında sevinmek istiyor insan hevesleniyor ama hevesin kursakta kalması daha kotu Rabbim yasatmasın❤ var kuzum var testler stoklandı onu da cuma yaparım belki

Dimi aslında sevinmek istiyor insan hevesleniyor ama hevesin kursakta kalması daha kotu Rabbim yasatmasın❤ var kuzum var testler stoklandı onu da cuma yaparım belki
Senn bugun kacinci gunun yani sonucta orda br cizgi var uzakta o cizgi senin cizgindir

Senn bugun kacinci gunun yani sonucta orda br cizgi var uzakta o cizgi senin cizgindir
Hahah oyle de iste ne bileyim bu test ucuz bi test ama sonucta bu testin de hepsi hatalı degildir degil mi buna inanmak istiyorum bugün 6.günüm kız 2 mart transfer oldum sizinle aynı ama benim test günüm 12 mart

Hahah oyle de iste ne bileyim bu test ucuz bi test ama sonucta bu testin de hepsi hatalı degildir degil mi buna inanmak istiyorum bugün 6.günüm kız 2 mart transfer oldum sizinle aynı ama benim test günüm 12 mart
He valla o kdr cok konusuyoruz ya kafam karisti he daha cok erken ya seninde bekle bende yarin sabah baslicam yapmaya

Kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar benim transfer öncesi son kontrolüm vardı doktorum tahlil vs istemedi sadece idrara sıkışık gel dedi tahlil istememesi tuhafıma gitti yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…