- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Belli olmaz kuzum test günün ne zamandıkızlar testim böyle malesef 7 günde olsa çıkardı heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz kuzum test günün ne zamandıkızlar testim böyle malesef 7 günde olsa çıkardı heralde
Yok 10. Gune hergun yap bence ne zaman tutunacagi bilinmez hemen moralini bozma her sabah tekrarla canimkızlar testim böyle malesef 7 günde olsa çıkardı heralde
Var var biz gordukVarsa tabi
Cansınız❤Var var biz gorduk
Yarın daha iyi belli olacak gibi kuzum bakalım hayırlısıVar var biz gorduk
Ya şu olmzsa lafını bırakırmısın acabaaa Sonuçlarımız belli değil ama şuan içimizde yavrularımız var belki olacak belki olmayacak ama şuan varlar.O yüzden pozitif düşünüyoruz Bir de belirti değil bunlar kullandığımız ilaçların ğnelerin etkileri bakma biz heyecan arıyoruzIyice deli sorular suan anlattklarimi hayal ettm yinede olmadi tek dedigm bbm bunda cok kasik agrim var adet olcam gibi digerinde yoktu ama onda igne kullaniyordum ondan mi acaba diyorum yine bilemiyorum amann cokta dusunmemek lazim iyice insan psikolojisi boziluyor dilim her ne kadar olmazsa saglk olsn diyorm ama gonlum oyle demiyor
Kuzum hemen moral bozma sırf bı yüzden test yapmıyorum işte.Çıkmayınca üzülüyoruz çünkü.Benim de ilk transferde 8. Gün negatif çıktı ama 10. Gün kanda pozitif di canım kimyasal oldu ama bazı arkadaşların arttı değeri.O yüzden kan sonucunu bekle kuzum ve ilaçlarını sakın bırakmakızlar testim böyle malesef 7 günde olsa çıkardı heralde
Benim bu Cumartesi 11 Mart canımKizlar sizin adetiniz hangi gune geliyor?
Benimki 15 mart canımKizlar sizin adetiniz hangi gune geliyor?
Adetin kaçıncı günü oldu canım transfer ?Benim baya gec olmus galiba transfer persembe gunune geliyor adetim
22.gun oldum canim doktoruma gec degilmi diye sordugumda normal gebelige kiyaslayamayiz ilaclarla ayarlayip hesap ediyoruz dedi bilemiyorum artikAdetin kaçıncı günü oldu canım transfer ?
Benim de 20. Gün oldu normal kuzum bencede22.gun oldum canim doktoruma gec degilmi diye sordugumda normal gebelige kiyaslayamayiz ilaclarla ayarlayip hesap ediyoruz dedi bilemiyorum artik
Her turlu ihtimale kendimi hazorliyprum canim ondan oyle kendimi alistiyormYa şu olmzsa lafını bırakırmısın acabaaa Sonuçlarımız belli değil ama şuan içimizde yavrularımız var belki olacak belki olmayacak ama şuan varlar.O yüzden pozitif düşünüyoruz Bir de belirti değil bunlar kullandığımız ilaçların ğnelerin etkileri bakma biz heyecan arıyoruz
Ya sen varya sen tam sopalıksınHer turlu ihtimale kendimi hazorliyprum canim ondan oyle kendimi alistiyorm
Tam sürpriz bebek olacak inşallahbenm adetm bilmiyorim aralkk negatiften sonra ockta olamadim subati ilacla oldum o da 38 gun filandi
ADini erkek olurss supriz kiz olursa suprize koyarimTam sürpriz bebek olacak inşallah