Mucizelerimizi bekliyoruz hepimizin hikayesi oykusu farkli biz embriyo olana kadar embriyo tutana kadar gebelik olusana kadar doguma kadar kucagimiza alana kadar bekliyoruz hayal ediyoruzADini erkek olurss supriz kiz olursa suprize koyarim
Ne güzel yazmışsın canım..Sonu güzel olsun inşallahMucizelerimizi bekliyoruz hepimizin hikayesi oykusu farkli biz embriyo olana kadar embriyo tutana kadar gebelik olusana kadar doguma kadar kucagimiza alana kadar bekliyoruz hayal ediyoruz
Ben transfer oldum sonuç aldım pozitif çıktı ama 103 değer. Başka arkadaşın 250 bu biraZ tedirgin etti beni doktor iki gün sonra tekrar git bak dedi bakalım hayırlısı sizce yükselir mi değerimKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
Niye yükselmesin canım benim .Herkesin embryosu farklı yapısı farklı .Tebrik ederim seniBen transfer oldum sonuç aldım pozitif çıktı ama 103 değer. Başka arkadaşın 250 bu biraZ tedirgin etti beni doktor iki gün sonra tekrar git bak dedi bakalım hayırlısı sizce yükselir mi değerim
Çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizlerindeNiye yükselmesin canım benim .Herkesin embryosu farklı yapısı farklı .Tebrik ederim seni
Amin canım benimÇok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizlerinde
Aynen oylee her adimda br sabir ama olsun sabrinada raziyiz sonu guzel olsun yeterki❤Mucizelerimizi bekliyoruz hepimizin hikayesi oykusu farkli biz embriyo olana kadar embriyo tutana kadar gebelik olusana kadar doguma kadar kucagimiza alana kadar bekliyoruz hayal ediyoruz
Hayirli ugurlu saglikli bereketli olsun sonucunBen transfer oldum sonuç aldım pozitif çıktı ama 103 değer. Başka arkadaşın 250 bu biraZ tedirgin etti beni doktor iki gün sonra tekrar git bak dedi bakalım hayırlısı sizce yükselir mi değerim
Olur tabi paylaşırım inşallah güzel sonuçlar alırımdaAmin canım benimArtışı paylaş bizle mutlaka
Amin canım hayırlı olsun tedavinŞimdi ben de ikinci transfer için başladım dondurulmuş 5. Gün embriyosu bu defa doğal süreç olmayacak, günde üç estrofem içiyorum bir de coraspin. Dualarım bu süreçte güzel haber almak için çabalayanlarla inşallah buraya hamileyim diye yazmak nasip olsun hepimize
Ayy test günümKızlar merhaba benim de ikinci transferim 14 Mart da olacak tedirginim
Gunaydın kuzum amin ne guzel duaGunaydin hanimlarrr gunumuz guzel omrumuz hayirli gecsin ❤
Amin canım benim inşallahBende vardım inşallah regl bekliyorum iğneler için nasıl ilerliyor bundan sonrası bilmiyorum azosperm kaynaklı tedaviye başladık çok dua edin hepımızın Allah yüzüne baksın hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet kuzum Esra benim de adımArkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsunadaşım E EsrSvm bilir yani ismini Esra diye tahmin ettiğimden adaşım diyorum çünkü benimde adım Esra daha önce bir topikte beraberdik. Bende 9. Gün falan hayalet çizgi görüp 10. Gün sanırım kan vermiştim ve 7 çıkmıştı bazılarımızda geç döllenme olabiliyor ki benim öyle olmuştu. O yüzden hani hemen gebelik testlerinde çıkmazsa lütfen morelinizi bozmayın diye bir söylemek istedim. Kan verince sırayla 7- 14- ve birden 500 küsür görmüştüm ama malesef 7 haftalıkken kaybetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?