• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

MasaAllah baya yumrtanda olusmus bnm bugn saydilar ultrasonda 5 sagda 2 solda tabi daha olusurmu o zamana kdr blmiyorm 😀
Benim de öyleydi canım hatta şaşırmıştım daha çok bekliyordum ama ultrasonda solda 6 sağda 4 görünüyordu opuda daha fazla çıkıyor merak etme ☺️

O zamann arşa kadar yolu olsun 😀 transferin oldu mu hayirlisyla canim senin
İlk transfer tazeydi canım Eylül ayında oldum ama kimyasal oldu.8 gün sonra nasip olursa dondurulmuş transferim olacak.Şuan estrofem kullanıyorum ☺️

İlk transfer tazeydi canım Eylül ayında oldum ama kimyasal oldu.8 gün sonra nasip olursa dondurulmuş transferim olacak.Şuan estrofem kullanıyorum ☺️
benmde ilki dondurulmustu cok iyi donmus cozulmdi😀 ah o cit cit estrofem sesi bile kulagimda 😀

Kızlar merhaba Mart ayı hepimize hayırlı olsun ben bu ayın başında transfer oldum sonuç negatif bu ay yeniden transfer planlıyoruz . Doktorum bu kez doğal az ilaçla transfer yapalım dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Merhaba canım, Ben kendi sürecimden bahsediyim aynı olur mu bilemiyorum.Adetin 2. Günü kontrole gittim o gün sabah akşam günde 2 tane estrofem kullanmaya başladım.1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar o gün estrofem günde 3 e çıktı. 5 gün sonra bir daha çağırdılar ona cumartesi gideceğim.Nasip olursa 2 Mart da adetin 20. Günü oluyor transfer olacağım. Yani transferden önce 3 kere kontrole gitmiş oluyorum
Çok teşekkür ederim ☺️ inşallah her şey gönlünüzce olur şimdiden hayırlı olsun

Kızlar merhaba Mart ayı hepimize hayırlı olsun ben bu ayın başında transfer oldum sonuç negatif bu ay yeniden transfer planlıyoruz . Doktorum bu kez doğal az ilaçla transfer yapalım dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Hayirlisi olsun vardir vakti saati 🤲 ilk defa duydum o ne demek acaba nasl bir yontem

Amin canım inşallah Mart ayı uğurlu gelecek hepimize ❤️ Malesef bilgim yok canım

Anammm 😱 o kadar kötü mü bu iğne? Bişey soracağım size kontrolden sonra oxotide den başka hangi iğneleri verdi?
Herkeste oyle olmuyormus teni hassas olanlarda oluyormus 🙂 ben ganofla meriofert ignelerini kullanoyordum bugunde oxotide basladim ucunu kullaniyorum suan

Herkeste oyle olmuyormus teni hassas olanlarda oluyormus 🙂 ben ganofla meriofert ignelerini kullanoyordum bugunde oxotide basladim ucunu kullaniyorum suan
Anladım o zaman fostimona da devam edeceğim herhalde ben. Ertesi gün bile ağrısı oluyor karnımda. Transfer nasıl bişey acaba

Bende adet olmayı bekliyorum trasfer için rahîm kalınlığı 15 mm bugün muane oldum ne zaman adet olunur

Back