Benim de öyleydi canım hatta şaşırmıştım daha çok bekliyordum ama ultrasonda solda 6 sağda 4 görünüyordu opuda daha fazla çıkıyor merak etmeMasaAllah baya yumrtanda olusmus bnm bugn saydilar ultrasonda 5 sagda 2 solda tabi daha olusurmu o zamana kdr blmiyorm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabi ki daha da yükselecek Yumurta kalite ve sayısını belli ediyorNormal yani bende yuksek cikinca br korktum
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
AynenHayirlisi olsun hic kendini strese sokma igneler oylede boylede vucuda giriyor
İlk transfer tazeydi canım Eylül ayında oldum ama kimyasal oldu.8 gün sonra nasip olursa dondurulmuş transferim olacak.Şuan estrofem kullanıyorumO zamann arşa kadar yolu olsun transferin oldu mu hayirlisyla canim senin
benmde ilki dondurulmustu cok iyi donmus cozulmdi ah o cit cit estrofem sesi bile kulagimdaİlk transfer tazeydi canım Eylül ayında oldum ama kimyasal oldu.8 gün sonra nasip olursa dondurulmuş transferim olacak.Şuan estrofem kullanıyorum
"Çok iyi donmuş çözülmedi" Ne zor süreçlerden geçmişiz hepimiz inşallah Mart ayı uğurlu gelecek bizlerebenmde ilki dondurulmustu cok iyi donmus cozulmdi ah o cit cit estrofem sesi bile kulagimda
Çok Çok AminAminnn hayirlisyla burda haberlerimizi de boyle gulerek paylaasirz cok amin
Çok teşekkür ederim inşallah her şey gönlünüzce olur şimdiden hayırlı olsunMerhaba canım, Ben kendi sürecimden bahsediyim aynı olur mu bilemiyorum.Adetin 2. Günü kontrole gittim o gün sabah akşam günde 2 tane estrofem kullanmaya başladım.1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar o gün estrofem günde 3 e çıktı. 5 gün sonra bir daha çağırdılar ona cumartesi gideceğim.Nasip olursa 2 Mart da adetin 20. Günü oluyor transfer olacağım. Yani transferden önce 3 kere kontrole gitmiş oluyorum
Hayirlisi olsun vardir vakti saati ilk defa duydum o ne demek acaba nasl bir yontemKızlar merhaba Mart ayı hepimize hayırlı olsun ben bu ayın başında transfer oldum sonuç negatif bu ay yeniden transfer planlıyoruz . Doktorum bu kez doğal az ilaçla transfer yapalım dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Amin canım inşallah Mart ayı uğurlu gelecek hepimize Malesef bilgim yok canımKızlar merhaba Mart ayı hepimize hayırlı olsun ben bu ayın başında transfer oldum sonuç negatif bu ay yeniden transfer planlıyoruz . Doktorum bu kez doğal az ilaçla transfer yapalım dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Rica ederim canım Hepimiz için hayırlı olsun inşAllahÇok teşekkür ederim inşallah her şey gönlünüzce olur şimdiden hayırlı olsun
Canim oxotide vururken bacak farketmiyor dimi sormayi unuttum brgun sag br gun sol bacagmi feda edeym diyormRica ederim canım Hepimiz için hayırlı olsun inşAllah
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Anammm o kadar kötü mü bu iğne? Bişey soracağım size kontrolden sonra oxotide den başka hangi iğneleri verdi?Canim oxotide vururken bacak farketmiyor dimi sormayi unuttum brgun sag br gun sol bacagmi feda edeym diyorm
Herkeste oyle olmuyormus teni hassas olanlarda oluyormus ben ganofla meriofert ignelerini kullanoyordum bugunde oxotide basladim ucunu kullaniyorum suanAnammm o kadar kötü mü bu iğne? Bişey soracağım size kontrolden sonra oxotide den başka hangi iğneleri verdi?
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Anladım o zaman fostimona da devam edeceğim herhalde ben. Ertesi gün bile ağrısı oluyor karnımda. Transfer nasıl bişey acabaHerkeste oyle olmuyormus teni hassas olanlarda oluyormus ben ganofla meriofert ignelerini kullanoyordum bugunde oxotide basladim ucunu kullaniyorum suan
- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 73
- 24
- 28 Aralık 2022
- 21
- 11
- 3
- 29