• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Anladım o zaman fostimona da devam edeceğim herhalde ben. Ertesi gün bile ağrısı oluyor karnımda. Transfer nasıl bişey acaba
Cok basit ya hic agri filan yok islem odasinda 15 dk bile surmuyor tuvalete sikisii gidiceksinz onlqr seni zaten yonlendirir ama surec icinde en acisiz agrisiz olan transfer 😀

Canim oxotide vururken bacak farketmiyor dimi sormayi unuttum brgun sag br gun sol bacagmi feda edeym diyorm 😀
Kuzum ben cetrotide kullandım oxotide muadili oluyor galiba emin değilim ama onu hiç kullanmadım Benim vurduklarım hep göbektendi

Kızlarr bende bu ay başladım ilaçları kullanmaya.Adeti bekliyorum.Bu ay taze transfer yapacaklar sanırım.İnşallah herşey yolunda gider hepimizin

Kuzum ben cetrotide kullandım oxotide muadili oluyor galiba emin değilim ama onu hiç kullanmadım Benim vurduklarım hep göbektendi
Evet muadili valla br sag br soldan vuruyorum elbelt dogru yere gidiyordur😀

Kızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba

Kızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba
Canım ben geçen sene başladım tedaviye eski fiyatı 16.000 + ilaç masrafıydı +5000 TL de dondurma ücretiydi.Şuan 2 katı fiyat tedavi gördüğüm hastanede

Ben ocak ayında başladım 22 bin hastaneye ödedik. İlaçlar yaklaşık 15 bin tuttu. Transfer olmayı bekliyorum şimdi. Transfer içinde ilaç vs durumları olacak mı ne olacak belli değil

Cok basit ya hic agri filan yok islem odasinda 15 dk bile surmuyor tuvalete sikisii gidiceksinz onlqr seni zaten yonlendirir ama surec icinde en acisiz agrisiz olan transfer 😀
İyi bari sevindim transfer olabilecek miyim acaba 🤔 inşallah olurum 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Hic dusunup kendini de bedeninide strese sokma dusunsende dusunmesende nasipte olan olur gunluk hayatina devam et obur turlu cok zor olur ben ilk denememde hep oyleydim arastirma yaparsim arama gecmisimi br gorseydin 😀 sonuc negatif yani sen yaapman gerekeni yap gerisini birak 🤷‍♀️🤷‍♀️

Benimde 19 bin + ilaç masrafı(yaklaşık 15 bin tutacakmış).Bu ay başladım.uzun protokol yapılıyor gonapeptly ile başladım.Bizim sperm hareketi sorunu vardı inşallah hepimiz için hayırlısı olur🙏🏻

Kızlar bi aksilik olmazsa taze transfer olacağım. Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar ne kadar süre kullanıyoruz? Süreç nasıl oluyor? Geçen sefer Transfer aşamasına gelemedim maalesef bu sefer umutluyum bakalım hayırlısı

Kızlar bi aksilik olmazsa taze transfer olacağım. Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar ne kadar süre kullanıyoruz? Süreç nasıl oluyor? Geçen sefer Transfer aşamasına gelemedim maalesef bu sefer umutluyum bakalım hayırlısı
Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel olur sonucun.Benim ilk transferim tazeydi.Opu olduğum gün Estrofem , progestan dex ve lutinus fitile başladım.5 gün sonra transferim olmuştu.Pozitif görene kadar ilaçlarını düzenli kullanıyorsun.

Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel olur sonucun.Benim ilk transferim tazeydi.Opu olduğum gün Estrofem , progestan dex ve lutinus fitile başladım.5 gün sonra transferim olmuştu.Pozitif görene kadar ilaçlarını düzenli
Hepimiz için hayırlı olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Protestan iğne için çok kötü şeyler yazmışlar doğru mu ? 😨😨

Hepimiz için hayırlı olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Protestan iğne için çok kötü şeyler yazmışlar doğru mu ? 😨😨
Canım bir kalçadan olan var bir de göbekten.Göbekten olan sıkıntı yaratmıyor kalçadan olanı 1 kere vuruldum o evet ağrı yapıyor malesef.Ama bu yolda neler neler yaşıyoruz büyütecek boyutta değil merak etme 2-3 gün sonra geçiyor ağrısı

Canım bir kalçadan olan var bir de göbekten.Göbekten olan sıkıntı yaratmıyor kalçadan olanı 1 kere vuruldum o evet ağrı yapıyor malesef.Ama bu yolda neler neler yaşıyoruz büyütecek boyutta değil merak etme 2-3 gün sonra geçiyor ağrısı
Evet haklısın öyle bir iğne fobim var ki!Bebek için yapıyorum herşeyi onu düşünüyorum normalde iğne vurulunca bayılırım dayanmaya çalışıyorum.

Back