Cok basit ya hic agri filan yok islem odasinda 15 dk bile surmuyor tuvalete sikisii gidiceksinz onlqr seni zaten yonlendirir ama surec icinde en acisiz agrisiz olan transferAnladım o zaman fostimona da devam edeceğim herhalde ben. Ertesi gün bile ağrısı oluyor karnımda. Transfer nasıl bişey acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzum ben cetrotide kullandım oxotide muadili oluyor galiba emin değilim ama onu hiç kullanmadım Benim vurduklarım hep göbektendiCanim oxotide vururken bacak farketmiyor dimi sormayi unuttum brgun sag br gun sol bacagmi feda edeym diyorm
Tedavim hayırlı olsun canım 1 hafta içinde olursun muhtemelenBende adet olmayı bekliyorum trasfer için rahîm kalınlığı 15 mm bugün muane oldum ne zaman adet olunur
İnşallah canım benim hayırlı olsun tedavinKızlarr bende bu ay başladım ilaçları kullanmaya.Adeti bekliyorum.Bu ay taze transfer yapacaklar sanırım.İnşallah herşey yolunda gider hepimizin
rosaline16 çok doğruCok basit ya hic agri filan yok islem odasinda 15 dk bile surmuyor tuvalete sikisii gidiceksinz onlqr seni zaten yonlendirir ama surec icinde en acisiz agrisiz olan transfer
Kızlarr bende bu ay başladım ilaçları kullanmaya.Adeti bekliyorum.Bu ay taze transfer yapacaklar sanırım.İnşallah herşey yolunda gider hepimizin
Evet muadili valla br sag br soldan vuruyorum elbelt dogru yere gidiyordurKuzum ben cetrotide kullandım oxotide muadili oluyor galiba emin değilim ama onu hiç kullanmadım Benim vurduklarım hep göbektendi
Gidiyordur canım merak etmeEvet muadili valla br sag br soldan vuruyorum elbelt dogru yere gidiyordur
- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 73
- 24
TeşekkürlerTedavim hayırlı olsun canım 1 hafta içinde olursun muhtemelen
- 28 Aralık 2022
- 21
- 11
- 3
- 29
Canım ben geçen sene başladım tedaviye eski fiyatı 16.000 + ilaç masrafıydı +5000 TL de dondurma ücretiydi.Şuan 2 katı fiyat tedavi gördüğüm hastanedeKızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba
- 22 Ocak 2022
- 1.097
- 2.525
- 63
- 37
Ben ocak ayında başladım 22 bin hastaneye ödedik. İlaçlar yaklaşık 15 bin tuttu. Transfer olmayı bekliyorum şimdi. Transfer içinde ilaç vs durumları olacak mı ne olacak belli değilKızlar siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz.Ücreti ne kadar ve hangi protokolle başladınız acaba
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
İyi bari sevindim transfer olabilecek miyim acaba inşallah olurumCok basit ya hic agri filan yok islem odasinda 15 dk bile surmuyor tuvalete sikisii gidiceksinz onlqr seni zaten yonlendirir ama surec icinde en acisiz agrisiz olan transfer
- 28 Aralık 2022
- 21
- 11
- 3
- 29
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel olur sonucun.Benim ilk transferim tazeydi.Opu olduğum gün Estrofem , progestan dex ve lutinus fitile başladım.5 gün sonra transferim olmuştu.Pozitif görene kadar ilaçlarını düzenli kullanıyorsun.Kızlar bi aksilik olmazsa taze transfer olacağım. Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar ne kadar süre kullanıyoruz? Süreç nasıl oluyor? Geçen sefer Transfer aşamasına gelemedim maalesef bu sefer umutluyum bakalım hayırlısı
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Hepimiz için hayırlı olsun inşallah Protestan iğne için çok kötü şeyler yazmışlar doğru mu ?Canım hayırlı olsun inşallah çok güzel olur sonucun.Benim ilk transferim tazeydi.Opu olduğum gün Estrofem , progestan dex ve lutinus fitile başladım.5 gün sonra transferim olmuştu.Pozitif görene kadar ilaçlarını düzenli
Canım bir kalçadan olan var bir de göbekten.Göbekten olan sıkıntı yaratmıyor kalçadan olanı 1 kere vuruldum o evet ağrı yapıyor malesef.Ama bu yolda neler neler yaşıyoruz büyütecek boyutta değil merak etme 2-3 gün sonra geçiyor ağrısıHepimiz için hayırlı olsun inşallah Protestan iğne için çok kötü şeyler yazmışlar doğru mu ?
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Evet haklısın öyle bir iğne fobim var ki!Bebek için yapıyorum herşeyi onu düşünüyorum normalde iğne vurulunca bayılırım dayanmaya çalışıyorum.Canım bir kalçadan olan var bir de göbekten.Göbekten olan sıkıntı yaratmıyor kalçadan olanı 1 kere vuruldum o evet ağrı yapıyor malesef.Ama bu yolda neler neler yaşıyoruz büyütecek boyutta değil merak etme 2-3 gün sonra geçiyor ağrısı
Rabbim yardımcın olsun canım.İnan hepimiz öyle ama bebek için herşeyi yapıyoruzEvet haklısın öyle bir iğne fobim var ki!Bebek için yapıyorum herşeyi onu düşünüyorum normalde iğne vurulunca bayılırım dayanmaya çalışıyorum.