• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYINDA TRANSFER OLANLAR 2025

Benimde çok gülünce öksürünce hapşırınca ve yere oturup kalkarken sağ kasığımda sanki içimde gergin bir ip varmışta onu çekip böyle koparıyorlar gibi ağrım oluyor ama anlık saniyelik ağırlar çok korkuyorum ama çoğu yerde bunun normalde olabileceği de yazıyor Allahım güzel haberlerini nasip etsin bize ol der olur mucizesini göndersin inşallah 🤲❤️🧿
Amin canım çok teşekkür ederim duanızı benide katın salı günü size güzel haberler vereyim peki hiç kanama oldu mu sizde

Hayırlısı olsun herkes için inşallah yarın güzel haber alırsnz sizin belirti var mı
Ben progestan fitil ve iğne kullanıyorum birde estrofen ve kan sulandırıcı
Merhaba taze embryo transferi mi olmuştunuz yoksa dondurulmuş mu?
Bende zeki hoca da transfer oldum estrofem kullanmıyorum sadece .
İzne çıkmıştı doktor acaba o karisiklikta yazmayi mu unuttu diye düşündüm.
Daha önce de tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde estrofem kullanmıştım.

Arkadaşlar transfer gününü saymazsak 11. gün kan sonucum 69 🙏 sizce

Arkadaşlar transfer gününü saymazsak 11. gün kan sonucum 69 🙏 sizce nasıl bir değer.Daha Dr ma ulaşamadım.
Maşallah devamı gelsin.. benimde ilk kanım 54 çökmüştü iki gün sonra 155
Estrofem rahim kalınlığına göre veriliyo sanırım hemşireyi arayın sorun yinede benim dondurulmuş embriyo transferi oldu

Maşallah devamı gelsin.. benimde ilk kanım 54 çökmüştü iki gün sonra 155

Estrofem rahim kalınlığına göre veriliyo sanırım hemşireyi arayın sorun yinede benim dondurulmuş embriyo transferi oldu
Orda sordum başka ilaciniz yok dedi .
Doktor olmadığı için de soramadım doktora.

Orda sordum başka ilaciniz yok dedi .
Doktor olmadığı için de soramadım doktora.
Oradaki hemşire çok ilgili ve bilgili bize ilaç tanıtımı yapan hemşireyi ara sor deki çevremde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım var onlar estrofem kullanıyo aklıma takıldı bilgi almak istedim ben neden kullanmıyorum doktor beyin dalgınlığınada gelmiş olabilir sormak istedim mesajda atabilirsin

Amin canım çok teşekkür ederim duanızı benide katın salı günü size güzel haberler vereyim peki hiç kanama oldu mu sizde
Amin dua ediyorum hepimize inşallah 🤲 hiç kanamam olmadı yerleşme kanaması herkeste mutlaka gözüken bir durum değil zaten bir önceki negatif transferim de de olmamıştı bunda da olmadı

İlk transferimde Estrofem kullanmıştım bu transferimde hiç kullanmadım her uygulamada yöntemler değişiyor karışıklık yapacaklarını sanmıyorum

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

İlk transferimde Estrofem kullanmıştım bu transferimde hiç kullanmadım her uygulamada yöntemler değişiyor karışıklık yapacaklarını sanmıyorum
Evet natürel siklus da vs. Kullandirmiyor .
Benim direk taze transfer olunca bir sormak istedim bu şekilde olan var mı diye .
doktoruma güveniyorum umarım sonucum da mutlu eder ☺️

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.
Aynısını yaşadim transferimin ertesi günü pembe lekelenme oldu . Bende rahim ağzının aşınmış olmasına bağladım .doktor rahim agzina yara goruyorum dedi embryo transferi yaparken .
1 gün Sonra lekelenmem oldu salı günü test vereceğim sonucumu bilmiyorum şuan .
Adet ağrısı,bel ağrım var 🤔

Aynısını yaşadim transferimin ertesi günü pembe lekelenme oldu . Bende rahim ağzının aşınmış olmasına bağladım .doktor rahim agzina yara goruyorum dedi embryo transferi yaparken .
1 gün Sonra lekelenmem oldu salı günü test vereceğim sonucumu bilmiyorum şuan .
Adet ağrısı,bel ağrım var 🤔
Bende ayın 29 unda kan vereceğim. Heyecanlıyım.:)

Merhaba kızlar. İnş herkes bebeklerine hayırlısıyla kavuşur. 18 martta transfer oldum ben de. Göbek deliği ağrım oluyor arada kuyruk sokumu ağrım oluyor eğer ayakta kalırsam. Ama dün test yaptım negatifti :( sizler test yaptınız mı negstiften sonra pozitif oldu mu? Erken mi yaptım acaba?

Merhaba kızlar. İnş herkes bebeklerine hayırlısıyla kavuşur. 18 martta transfer oldum ben de. Göbek deliği ağrım oluyor arada kuyruk sokumu ağrım oluyor eğer ayakta kalırsam. Ama dün test yaptım negatifti :( sizler test yaptınız mı negstiften sonra pozitif oldu mu? Erken mi yaptım acaba?
Test için erken degilmi?
Bozma morelini bence daha çok erken daha 5 gün falan olmuş anca geçer varsa bile teste☺️🌸

Back
X