• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYINDA TRANSFER OLANLAR 2025

diygusalhatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
34
5
1
29
Merhaba kızlar ben Diyarbakır bahçecide Perşembe günü transferim oldu..Daha yeni ama hiçbir belirtim yok sizde var mı ne zaman transfer oldunuz

İlk transferim herşeye o kadar fransızım ki korkularım var sizde mi yeni transfer oldunuz
Ben 26 şubatta transfer oldum benimde ilk transferim ama çok okuyorum o yüzden biliyorum yani hiç belirti olmayıp çok hamile kalan var. Çok belirti gösterip negatif olanda. Test günüm yarın zaman geçmiyor bir dakika bile. Ne ilaçlar kullanıyorsunuz

Ben 26 şubatta transfer oldum benimde ilk transferim ama çok okuyorum o yüzden biliyorum yani hiç belirti olmayıp çok hamile kalan var. Çok belirti gösterip negatif olanda. Test günüm yarın zaman geçmiyor bir dakika bile. Ne ilaçlar kullanıyorsunuz
Hayırlısı olsun herkes için inşallah yarın güzel haber alırsnz sizin belirti var mı
Ben progestan fitil ve iğne kullanıyorum birde estrofen ve kan sulandırıcı

Hayırlısı olsun herkes için inşallah yarın güzel haber alırsnz sizin belirti var mı
Ben progestan fitil ve iğne kullanıyorum birde estrofen ve kan sulandırıcı
Tam olarak aynı şeyleri kullanıyoruz. Yani benim gün içerisinde kaşık ağrılarım bel ve sırt ağrılarım oluyor. Ama devamlı değil zaman zaman. Göğüslerim çok şiş.şimdi bunların tamamı ilaç etkiside olabilir .

Kızlar bir martta transfer oldum hiç belirtim yok bi kaö gün böbreğim agırdı sadece ama bence ı ilaçlardan bugün 7 gün kan testi versem bişi cıkarmı altıncı gün de idrarda negatifti☹️

Tam olarak aynı şeyleri kullanıyoruz. Yani benim gün içerisinde kaşık ağrılarım bel ve sırt ağrılarım oluyor. Ama devamlı değil zaman zaman. Göğüslerim çok şiş.şimdi bunların tamamı ilaç etkiside olabilir .
Benim vücut ağrılarım aynı hiç fark yok hayırlısı olsun ya yarın yaz ama merak ettim inşallah güzel haber alırsn kaçıncı gün embriyosu

Kızlar merhaba, 4 martta transfer oldum 6. Gün embriyosu. Şubat ayında da transfer olmuştum (iyi kalite 5. Gün embriyosuydu) negatif oldu o. Bir öncekinde yaşadığım belirtileri yine yaşıyorum ara ara kısa kasık batmaları, regli olacakmış hissiyatı, göğüs şişkinliği vs ama bunlar ilaçlardan oluyor. Belirti aramayın derim. Size tavsiyem kan gününüz gelmeden evde test yapmayın inanın insan çok etkileniyor dolayısıyla embriyomuzda. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Üçüncü gün dondurulmuş embriyo
3. Gün emriyosu idrar testinde 7. Gün çıkmayabilir geç tutunma diye bir şey var ama kan verirsen betanda çıkar bence gününü bekle ve belirti arama her kadında değişiklik gösteriyor şöyle düşün normal yolla hamile kalsan daha 6 7 günlükHamileyken bir şey hisseder misin aynı şey

3. Gün emriyosu idrar testinde 7. Gün çıkmayabilir geç tutunma diye bir şey var ama kan verirsen betanda çıkar bence gününü bekle ve belirti arama her kadında değişiklik gösteriyor şöyle düşün normal yolla hamile kalsan daha 6 7 günlükHamileyken bir şey hisseder misin aynı şey
Evet doğru söylüyorsun insanoğlu işte

Back
X