Bende bugun baslasim sanirim tenim hassas diye biraz sislik oldu ve kasiniyor sordum normal bazi hastalarda oyle oldgnu soyluyor dedi ama inan gobege vurmaktan daha kolay kaba et oldugu icinOxoditeyi bende pazar günü kullanmaya başlayacağım benim iğne korkum var zor zar oluyorum iğneleri. Oxodite nasıl bir ilaç yakıyor mu? Şuan fostimon kullanıyorum yakıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Göbek iğnesi değil mi? Ben yapamıyorum zaten eşim yapıyor o da 15 dk sürüyor vurması fostimon vurduktan sonra çok yakıyorBende bugun baslasim sanirim tenim hassas diye biraz sislik oldu ve kasiniyor sordum normal bazi hastalarda oyle oldgnu soyluyor dedi ama inan gobege vurmaktan daha kolay kaba et oldugu icin
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Ayy nasıl bi cesaret bana onu anlatmadılar daha Cumartesi kontrol var o zaman söyleyecekler. Eşim güzel vuruyor da ben korkudan bekletiyorum geçen seferki ilaç hiç yakmıyordu niye onu vermiyor kiYok oxotide bacaktan yapiliyor yani benm doktor bacaktan dedi ama seninki gobekten mi dedi ? Ben esime biraksam o da uzun surer ben kisa ve acisiz olsun diye cat diye vuruyorum
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Gonalf geçen sefer kullandım çok rahattı korkmama rağmen. Bu sefer iki iğne verdi fostimon ve adını unuttuğum bi iğne var bide oxotide başlayacak üç iğne geçen sefer böyle değildi.Ben ganof ve meriofert kullaniyorum gobekten 2 ayri igne onlar hic yakmiyor ama bacaktan bugun biraz hissettirdi kendini nereye gidiyorsun hangi hastneye
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
İstanbul da MedicalParka gidiyorumBen ganof ve meriofert kullaniyorum gobekten 2 ayri igne onlar hic yakmiyor ama bacaktan bugun biraz hissettirdi kendini nereye gidiyorsun hangi hastneye
Pendikte ki medikal mi ben br oncekini orda yaptirmistimİstanbul da MedicalParka gidiyorum
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Amin Taze olacakmış geçen sefer embriyolarımız 3. Günden sonra öldü. Transfer olamadımVardir bildikleri rabbim emeklerimizi bosa cikarmadan hayirlisyla evlat sahibi yapsin taze transfer mi dondurulmus mu olacak dicem ama oxotide kullandigina gore bir onceki de mi tazeydi
E2 ye neden bakıldı canım sen yumurta toplama döneminde misin ?Aynen hayirlisyla bakalim sabah estradiol icin kan vermistim 1286 cikti normal mi acaba bilemedim bilgisi olan varmi ignelerin 6.gunu olcak bugunle
Evet canim suan yumurtalari buyutuyoruz sabah kontrolum vardi Allahin izniyle 14 mm lere geldiler cumartesi tekrar kontrolum varE2 ye neden bakıldı canım sen yumurta toplama döneminde misin ?
Vardir rabbimin bildigi hersyin hayirlisni verir benmde cozuldukten sonra pek hareketlenme olmamis transfer ettk ama pek umut yoktu zatenAmin Taze olacakmış geçen sefer embriyolarımız 3. Günden sonra öldü. Transfer olamadım
Tamam kuzum E2 yumurta kalitesini ve sayısını belli ediyor.Seninde güzel ilerliyor sanırım benim opudan önce 1300 dü sanırım 2 gün önce 3000 lerdeydi 22 yumurta toplandı 19 u döllendi 8 tane 5. Gün embryosu olmuştu.Seninde güzel ilerliyor maşallahEvet canim suan yumurtalari buyutuyoruz sabah kontrolum vardi Allahin izniyle 14 mm lere geldiler cumartesi tekrar kontrolum var
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Yok Florya dakiPendikte ki medikal mi ben br oncekini orda yaptirmistim
Normal yani bende yuksek cikinca br korktum
MasaAllah baya yumrtanda olusmus bnm bugn saydilar ultrasonda 5 sagda 2 solda tabi daha olusurmu o zamana kdr blmiyorm
Hayirlisi olsun hic kendini strese sokma igneler oylede boylede vucuda giriyorYok Florya daki
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Aynen herşeyin hayırlısı olsunVardir rabbimin bildigi hersyin hayirlisni verir benmde cozuldukten sonra pek hareketlenme olmamis transfer ettk ama pek umut yoktu zaten