- 2 Ekim 2023
- 17
- 3
- 6
- 35
- Konu Sahibi diygusalhatun
Haklısın. Merakıma yenildim çıkmayıncada bi tık üzüldüm ama bekliyorum bakalımTest için erken degilmi?
Bozma morelini bence daha çok erken daha 5 gün falan olmuş anca geçer varsa bile teste![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın. Merakıma yenildim çıkmayıncada bi tık üzüldüm ama bekliyorum bakalımTest için erken degilmi?
Bozma morelini bence daha çok erken daha 5 gün falan olmuş anca geçer varsa bile teste![]()
Kaçıncı gün embryosu?Haklısın. Merakıma yenildim çıkmayıncada bi tık üzüldüm ama bekliyorum bakalım
Bende de 6. Gün negatif çıktı sonra kanda pozitif gördüm 3. Gün emriyosu ama benim sıkma canını inşallah iyi haberler alırsıınHaklısın. Merakıma yenildim çıkmayıncada bi tık üzüldüm ama bekliyorum bakalım
Selamlar ben çok güzel haberler aldım bugün 8 m kesemiz ve yolksac gözüktü 5 haftalık dediler 4 Nisan kalp atışı randevumuz var yarın sizden de çok güzel haberler nasip etsin AllahımBendede o korku var benimde kese günüm salı çok korkuyorum ne stresli bir dönem yarın muhakkak yazın bize moral olsun..Arada sağ yada sol kasıklarım ağrıyo ağrısı bacağıma vuruyo buda dış gebelik belirtisiymiş banada dua edin lütfen
Yaaa çok mutlu oldum maşallah Rabbim korusun sağlıkla kucağınıza almayıda basıp etsinSelamlar ben çok güzel haberler aldım bugün 8 m kesemiz ve yolksac gözüktü 5 haftalık dediler 4 Nisan kalp atışı randevumuz var yarın sizden de çok güzel haberler nasip etsin Allahım![]()
Birde alttan mı muayene oldunuz yoksa karından mı kese daha çok küçük ultrasonda görünmeyebilirSelamlar ben çok güzel haberler aldım bugün 8 m kesemiz ve yolksac gözüktü 5 haftalık dediler 4 Nisan kalp atışı randevumuz var yarın sizden de çok güzel haberler nasip etsin Allahım![]()
Direk vajinal ultrason yaptılar hiç karından ultrason da gözükür mü diye denemediler çok dua ediyorum senin için de içini ferah tut esmaül hüsna çek vaktin oldukça herşey güzel olacak ben güzel hissediyorum senin için deBirde alttan mı muayene oldunuz yoksa karından mı kese daha çok küçük ultrasonda görünmeyebilir
Yaa canımsın çok teşekkür inşallah bende sana yarın güzel haberler vericem Allah razı olsunDirek vajinal ultrason yaptılar hiç karından ultrason da gözükür mü diye denemediler çok dua ediyorum senin için de içini ferah tut esmaül hüsna çek vaktin oldukça herşey güzel olacak ben güzel hissediyorum senin için de![]()
5. Gün embriyosu 2 adet tranfer oldu ama verilen hap beni maffetti herşeye sinirlenip ağladım tutmadı üzüntüden diye korkuyorumKaçıncı gün embryosu?
Benim 5. Gün embriyosuydu 2 adet. bugün transfer sonrası 6. Günüm evde ovulasyon testi vardı o bile silik çıktı. Yani bilemiyorum kuyruk sokumumda çılgın bir ağrı var. Ama çıkmıyor bişey inş çıkarBende de 6. Gün negatif çıktı sonra kanda pozitif gördüm 3. Gün emriyosu ama benim sıkma canını inşallah iyi haberler alırsıın
Maşşalah sağlıkla kucağınıza alın inşSelamlar ben çok güzel haberler aldım bugün 8 m kesemiz ve yolksac gözüktü 5 haftalık dediler 4 Nisan kalp atışı randevumuz var yarın sizden de çok güzel haberler nasip etsin Allahım![]()
Hic belli olmaz belki tutunmaya çalışıyor daha idrara geçmedi .5. Gün embriyosu 2 adet tranfer oldu ama verilen hap beni maffetti herşeye sinirlenip ağladım tutmadı üzüntüden diye korkuyorum
Çok üzüldüm inş bu sefer bebeğiniz size sıkıca tutunur. Ne zaman test yapacaksınız?Hic belli olmaz belki tutunmaya çalışıyor daha idrara geçmedi .
İlk transferimde bende test yapmıştım 9. Gün falan daha idrara geçmemiş negatif çıktı .bende çok üzüldüm ağladım lekelenmem de oluyordu tuvalete oturup adetimin gelmesini beklemiştim ıkındım yani ağrım vardı 12. Gün test verdim 57 çıkmıştı .
Sonra sevindim beklemiyordum hiç ama düşük yaptım malesef tam tutunamadan düştü .![]()
Yarın kan testi vereceğim.Çok üzüldüm inş bu sefer bebeğiniz size sıkıca tutunur. Ne zaman test yapacaksınız?
Size dua edeceğim. Bize de haber edin. İnş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnş güzel haberler alın bekliyoruz dört gözleYarın kan testi vereceğim.
Ne hissedecegimi de artık bilmiyorum .
Umarım pozitif olur kaç yıldır ne emekler verdim .Allahım güzel haberler alabilmeyi nasip etsin .
Allah isteyen bu yolda haber bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah![]()
Sabah uyandığımda aktif kırmızı kanamam vardı çok korktum hemen doktorumu aradım progestan 50 mg al kalçadan vurdur dedi vurdurdum buradaki doktora muayene oldum 4+4 dedi kese çok düzenli kanama yok dedi yolkas da göründü ama bebek yok daha çok erken dedi aranızda yaşayan var mı çok korkuyorum elim ayağıma dolandı evden nasıl çıktım bilmiyorumDirek vajinal ultrason yaptılar hiç karından ultrason da gözükür mü diye denemediler çok dua ediyorum senin için de içini ferah tut esmaül hüsna çek vaktin oldukça herşey güzel olacak ben güzel hissediyorum senin için de![]()
AminnnSize dua edeceğim. Bize de haber edin. İnş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnş güzel haberler alın bekliyoruz dört gözle![]()
8.1 geldi çok aşırı düşük değil miSize dua edeceğim. Bize de haber edin. İnş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnş güzel haberler alın bekliyoruz dört gözle![]()
Bugün kaçıncı gününüz8.1 geldi çok aşırı düşük değil mi![]()
10. Günüm 5. Gün embryosuyduBugün kaçıncı gününüz