Aynen öyle canım.Allah yardımcın olsun inşallah bende yüksek lisans yapıyorum inşallah bebişle birlikte bereketli geçer bu süreçBir anda geçer zaman inşallah canım evet ikiz gebelik zor ben de cesaret edemiyorum pek. Çok hareketli bir hayatım var üniversite okuyorum günde dört kez araca binmek zorundayım o sıralarda düşer sıkıntı olur diye korkuyorum o yüzden cesaretim yok. Ben de kalitelerini bilmiyorum açıkçası önemli de değil benim için çünkü ilkinde çok iyi kalitedeydi tutmadı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah canım Rabbim hepimize yardım etsin. Online oldu zaten çoğunluk rahat olur herhaldeAynen öyle canım.Allah yardımcın olsun inşallah bende yüksek lisans yapıyorum inşallah bebişle birlikte bereketli geçer bu süreç
- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
- 33
Kızlar nasılsınız Süreciniz nasıl geçiyor ?
kızlar selam. bende regl bekliyorum transfere hazırlanmak için. mart ortasını bulacak muhtemelen transfer.
şans bizden yana olsun :)
Ben dün estrofeme başladım ay ilk günden bu kadar yapar mı bilmiyorum dokunsan ağlar gibiyim sen nasılsınKızlar nasılsınız Süreciniz nasıl geçiyor ?
Çok çok Amin canım benimkızlar selam. bende regl bekliyorum transfere hazırlanmak için. mart ortasını bulacak muhtemelen transfer.
şans bizden yana olsun :)
İyiyim canım bende transfere 8 gün kaldı ama boğazlarım ağrıyor grip olmaktan korkuyorum açıkçası ona modum düştü ama çorba vs derken atlatacağım inşallahBen dün estrofeme başladım ay ilk günden bu kadar yapar mı bilmiyorum dokunsan ağlar gibiyim sen nasılsın
Sarimsakta tüket canım iyi geliyor biraz acılı yemeye çalış pul biber vs. Geçer inşallahİyiyim canım bende transfere 8 gün kaldı ama boğazlarım ağrıyor grip olmaktan korkuyorum açıkçası ona modum düştü ama çorba vs derken atlatacağım inşallah
İnşallah kuzumSarimsakta tüket canım iyi geliyor biraz acılı yemeye çalış pul biber vs. Geçer inşallah
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Hayırlı olsun güzel güzel sonuclar alın inşallahherşey yolunda giderse bende Mart ayında taze transfer olacağım. Yazın bi tane başarısız denememiz oldu transfer olamadan embriyolarımızı kaybettik. Şuan yumurta toplama sürecine başladım
Hayırlı olsun canım inşallah Mart ayında herşey gönlüne göre olur hayırlısıyla pozitif haberleri alalım hepimizherşey yolunda giderse bende Mart ayında taze transfer olacağım. Yazın bi tane başarısız denememiz oldu transfer olamadan embriyolarımızı kaybettik. Şuan yumurta toplama sürecine başladım
Amin canım benim inşallah Benim de 2 Mart olacak nasip olursa eğer.Tarihlerimiz yakın olacak gibiMerhaba kizlarr bende gecen cumartesi basladim ignelere bugunde oxotideye basladik benmde herhalde Allahin izniyle boyle giderse mart basinda transfeem olcak rabbim hepimize hayirlisyla kolaylastirarak nasip etsin
Merhaba canım, Ben kendi sürecimden bahsediyim aynı olur mu bilemiyorum.Adetin 2. Günü kontrole gittim o gün sabah akşam günde 2 tane estrofem kullanmaya başladım.1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar o gün estrofem günde 3 e çıktı. 5 gün sonra bir daha çağırdılar ona cumartesi gideceğim.Nasip olursa 2 Mart da adetin 20. Günü oluyor transfer olacağım. Yani transferden önce 3 kere kontrole gitmiş oluyorumMerhaba ben ilk tüp bebek tedavisindeyim opu oldum cumartesi günü . 2 adet sonrası transfer olacak dedi doktorum. Transfere hazırlanmak nasıl oluyor yani adetin kaçıncı günü oluyor , yumurta toplama aşaması gibi kontrolleri mi oluyor bilgi verir misiniz
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
İnşallahHayırlı olsun güzel güzel sonuclar alın inşallah
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
İnşallah hepimiz için hayırlı olurHayırlı olsun canım inşallah Mart ayında herşey gönlüne göre olur hayırlısıyla pozitif haberleri alalım hepimiz
- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 83
- 39
Oxoditeyi bende pazar günü kullanmaya başlayacağım benim iğne korkum var zor zar oluyorum iğneleri. Oxodite nasıl bir ilaç yakıyor mu? Şuan fostimon kullanıyorum yakıyorMerhaba kizlarr bende gecen cumartesi basladim ignelere bugunde oxotideye basladik benmde herhalde Allahin izniyle boyle giderse mart basinda transfeem olcak rabbim hepimize hayirlisyla kolaylastirarak nasip etsin
Aynen hayirlisyla bakalim sabah estradiol icin kan vermistim 1286 cikti normal mi acaba bilemedim bilgisi olan varmi ignelerin 6.gunu olcak bugunleAmin canım benim inşallah Benim de 2 Mart olacak nasip olursa eğer.Tarihlerimiz yakın olacak gibi