• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Bir anda geçer zaman inşallah canım 🙏 evet ikiz gebelik zor ben de cesaret edemiyorum pek. Çok hareketli bir hayatım var üniversite okuyorum günde dört kez araca binmek zorundayım o sıralarda düşer sıkıntı olur diye korkuyorum o yüzden cesaretim yok. Ben de kalitelerini bilmiyorum açıkçası önemli de değil benim için çünkü ilkinde çok iyi kalitedeydi tutmadı.
Aynen öyle canım.Allah yardımcın olsun inşallah bende yüksek lisans yapıyorum inşallah bebişle birlikte bereketli geçer bu süreç 😍

Ben dün estrofeme başladım ay ilk günden bu kadar yapar mı bilmiyorum dokunsan ağlar gibiyim ☺️ sen nasılsın 😇
İyiyim canım bende ☺️ transfere 8 gün kaldı ama boğazlarım ağrıyor grip olmaktan korkuyorum açıkçası ona modum düştü ama çorba vs derken atlatacağım inşallah 🤲🏻

İyiyim canım bende ☺️ transfere 8 gün kaldı ama boğazlarım ağrıyor grip olmaktan korkuyorum açıkçası ona modum düştü ama çorba vs derken atlatacağım inşallah 🤲🏻
Sarimsakta tüket canım iyi geliyor biraz acılı yemeye çalış pul biber vs. Geçer inşallah 🙏

herşey yolunda giderse bende Mart ayında taze transfer olacağım. Yazın bi tane başarısız denememiz oldu transfer olamadan embriyolarımızı kaybettik. Şuan yumurta toplama sürecine başladım

herşey yolunda giderse bende Mart ayında taze transfer olacağım. Yazın bi tane başarısız denememiz oldu transfer olamadan embriyolarımızı kaybettik. Şuan yumurta toplama sürecine başladım
Hayırlı olsun güzel güzel sonuclar alın inşallah ❤️

Merhaba kizlarr bende gecen cumartesi basladim ignelere bugunde oxotideye basladik benmde herhalde Allahin izniyle boyle giderse mart basinda transfeem olcak rabbim hepimize hayirlisyla kolaylastirarak nasip etsin 😊

Hayırlı olsun canım inşallah Mart ayında herşey gönlüne göre olur hayırlısıyla pozitif haberleri alalım hepimiz ❤️

Merhaba kizlarr bende gecen cumartesi basladim ignelere bugunde oxotideye basladik benmde herhalde Allahin izniyle boyle giderse mart basinda transfeem olcak rabbim hepimize hayirlisyla kolaylastirarak nasip etsin 😊
Amin canım benim inşallah 🤲🏻❤️ Benim de 2 Mart olacak nasip olursa eğer.Tarihlerimiz yakın olacak gibi ☺️

Merhaba ben ilk tüp bebek tedavisindeyim opu oldum cumartesi günü . 2 adet sonrası transfer olacak dedi doktorum. Transfere hazırlanmak nasıl oluyor yani adetin kaçıncı günü oluyor , yumurta toplama aşaması gibi kontrolleri mi oluyor bilgi verir misiniz

Merhaba ben ilk tüp bebek tedavisindeyim opu oldum cumartesi günü . 2 adet sonrası transfer olacak dedi doktorum. Transfere hazırlanmak nasıl oluyor yani adetin kaçıncı günü oluyor , yumurta toplama aşaması gibi kontrolleri mi oluyor bilgi verir misiniz
Merhaba canım, Ben kendi sürecimden bahsediyim aynı olur mu bilemiyorum.Adetin 2. Günü kontrole gittim o gün sabah akşam günde 2 tane estrofem kullanmaya başladım.1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar o gün estrofem günde 3 e çıktı. 5 gün sonra bir daha çağırdılar ona cumartesi gideceğim.Nasip olursa 2 Mart da adetin 20. Günü oluyor transfer olacağım. Yani transferden önce 3 kere kontrole gitmiş oluyorum

Oxoditeyi bende pazar günü kullanmaya başlayacağım benim iğne korkum var zor zar oluyorum iğneleri. Oxodite nasıl bir ilaç yakıyor mu? Şuan fostimon kullanıyorum yakıyor

Back