• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan da transfer olanlar?

Kaçıncı gunu reglın denk gelıyır , benım o zaman sorun çıkmasa teansfer olur diye düşünüyorum
Bilmem ki daha regl olmadim dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. 3 mart gibi regl olmam lazim ama bana regl olup olmaman onemli degil 7 nisanda geleceksin dedi

Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Nasıl hazırlaniyorsunuz :)
Bende 3 nisanda bir aksilik olmaz ise..
ben tüp bebek öncesi diyet programı uyguladım doktorumun uzak dur dediği gıdalardan uzak duruyorum şeker sıfır denecek kadar az.. nefes egzersizleri ve yürüyüş.. transfer sonrası diyette var ama ben kendimi o kadar sıkıntıya sokmak istemiyorum yok smothiymiş yok oymuş falan.. diyet yaparken strest yapıyor insan ister istemez.. çay kahve uzak duruyorum, sigara hiç kullanmadım.. transfer olunca bol bol kuzu eti, balık, organik yumurta, avokado ceviz vs.. hafif yürüyüş ve nefes egzersizleri planlamam böyle 😍 rahime kan akışını kuvvetlendirin gerisi Allah’ın merhametine kalmış hanımlar 🤲🏻

Reglın 21 cı gunu bır tane lucrın vurdum , regl oldum gıtdım 3 cu gun estoferm başlatıldım ve kontrola 21 cı gun çağrıldım
Siz lucrin kullandığınız için sizin transferinlz geç oluyor hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuza 🌸

benim de nisana denk geliyor şişli memorilade muhtemelen ilk haftası reglimle beraber başlayacağız. bir şey sormak istiyorum opu'den sonra transfer ikinci adetten sonra mı yapılıyor acaba?

benim de nisana denk geliyor şişli memorilade muhtemelen ilk haftası reglimle beraber başlayacağız. bir şey sormak istiyorum opu'den sonra transfer ikinci adetten sonra mı yapılıyor acaba?
Evet eğer rahminiz dinlenmesi gerekiyorsa 2.adetle başlıyorlar tedaviye, bende şişlideyim doktorunuz kim ?

nisanın ilk haftası bekliyorum adetimi, 2. günü muayeneye çağırdılar muhtemelen gidince tarih verirler henüz belli değil. memnun musunuz doktorunuzdan gönül hocayı da çok okudum burada
Hadi hayırlısıya inşallah 🙏
Ben çok memnunum çok seviyorum ve güveniyorum kendisine 🥰 ipek hocayı görüyorum ama hiç muayene olmadım

Hadi hayırlısıya inşallah 🙏
Ben çok memnunum çok seviyorum ve güveniyorum kendisine 🥰 ipek hocayı görüyorum ama hiç muayene olmadım
ben ilk gittiğimde en müsait olan oydu sonrasında öyle devam ettik ama ilgili ve gerçekten tecrübeli bilgisine güveniyorum. zaten bildiğim kadarıyla bütün hastalara ortak istişareyle karar verip işlem yapıyorlar. ikimiz için de hayırlı olur inşallah ☺️🤲🏼

Merhaba Kizlar
Benimde kontrolum Nisan 24 Bahceci Umut da. Umarim hepimiz guzel haberler aliriz 😍 en yakin zamanda🙏

Merhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde
Merhabalar galiba ayni tarihte tedaviye basladik bende sisli memorial de dondurulmus tedavisine basladim. sana transfer gününü ikinci randevuda söylediler mi ? benim ikinci randevum daha yarin.

Back
X