- 11 Nisan 2023
- 362
- 147
- 23
- 25
Neden sizin kontrolu 21 gün kaçıncı gün embriyosu lucrin iğnemi kullanıyorsunuzBende galıba
Benım daha 21 cı gunde kontrol olcak teansfere gun vercek 25 gune kadar oluyor 25 de olub pozıtıf alan çok tedirgun olmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sizin kontrolu 21 gün kaçıncı gün embriyosu lucrin iğnemi kullanıyorsunuzBende galıba
Benım daha 21 cı gunde kontrol olcak teansfere gun vercek 25 gune kadar oluyor 25 de olub pozıtıf alan çok tedirgun olmayın
Reglın 21 cı gunu bır tane lucrın vurdum , regl oldum gıtdım 3 cu gun estoferm başlatıldım ve kontrola 21 cı gun çağrıldımNeden sizin kontrolu 21 gün kaçıncı gün embriyosu lucrin iğnemi kullanıyorsunuz
Kaçıncı gunu reglın denk gelıyır , benım o zaman sorun çıkmasa teansfer olur diye düşünüyorumBenim de kontrol 7 nisan. Hayirlisi bakaim hepimiz icin
Bilmem ki daha regl olmadim dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. 3 mart gibi regl olmam lazim ama bana regl olup olmaman onemli degil 7 nisanda geleceksin dediKaçıncı gunu reglın denk gelıyır , benım o zaman sorun çıkmasa teansfer olur diye düşünüyorum
Bende 3 nisanda bir aksilik olmaz ise..Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Nasıl hazırlaniyorsunuz :)
Aaa sizin tedavı farklı imiş sağlıkla grçsin pozitif haberler alınBilmem ki daha regl olmadim dogum kontrol hapinin bitmesini bekliyorum. 3 mart gibi regl olmam lazim ama bana regl olup olmaman onemli degil 7 nisanda geleceksin dedi
Siz lucrin kullandığınız için sizin transferinlz geç oluyor hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuzaReglın 21 cı gunu bır tane lucrın vurdum , regl oldum gıtdım 3 cu gun estoferm başlatıldım ve kontrola 21 cı gun çağrıldım
bahçeçi de fiyatlar nasıl ?Merhaba kızlar,
2 nisan transfer olucam. İstanbul Bahçeçi Fulyada tedavi oluyorum. Aranızda ayni tarihte transfer olscaklar varmı?
Saol sizde , evet galıba öğleymiş anlamdımkı valla doktorlae hepaı farklıSiz lucrin kullandığınız için sizin transferinlz geç oluyor hayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağlıkla kavuşun yavrunuza![]()
Evet eğer rahminiz dinlenmesi gerekiyorsa 2.adetle başlıyorlar tedaviye, bende şişlideyim doktorunuz kim ?benim de nisana denk geliyor şişli memorilade muhtemelen ilk haftası reglimle beraber başlayacağız. bir şey sormak istiyorum opu'den sonra transfer ikinci adetten sonra mı yapılıyor acaba?
anladım teşekkür ederim. İpek hoca doktorum sizin?Evet eğer rahminiz dinlenmesi gerekiyorsa 2.adetle başlıyorlar tedaviye, bende şişlideyim doktorunuz kim ?
Benimde Gönül hoca, ne zaman opu olacaksınız inşallahanladım teşekkür ederim. İpek hoca doktorum sizin?
nisanın ilk haftası bekliyorum adetimi, 2. günü muayeneye çağırdılar muhtemelen gidince tarih verirler henüz belli değil. memnun musunuz doktorunuzdan gönül hocayı da çok okudum buradaBenimde Gönül hoca, ne zaman opu olacaksınız inşallah
Hadi hayırlısıya inşallahnisanın ilk haftası bekliyorum adetimi, 2. günü muayeneye çağırdılar muhtemelen gidince tarih verirler henüz belli değil. memnun musunuz doktorunuzdan gönül hocayı da çok okudum burada
ben ilk gittiğimde en müsait olan oydu sonrasında öyle devam ettik ama ilgili ve gerçekten tecrübeli bilgisine güveniyorum. zaten bildiğim kadarıyla bütün hastalara ortak istişareyle karar verip işlem yapıyorlar. ikimiz için de hayırlı olur inşallahHadi hayırlısıya inşallah
Ben çok memnunum çok seviyorum ve güveniyorum kendisineipek hocayı görüyorum ama hiç muayene olmadım
Bende altunizade de tedavi görüyorum vitqmin kullqnıyor musunuz bn bugün başladım ilaçlaraMerhaba kızlar,
Doktorunuz kim Altunizade de?Bende altunizade de tedavi görüyorum vitqmin kullqnıyor musunuz bn bugün başladım ilaçlara
Merhabalar galiba ayni tarihte tedaviye basladik bende sisli memorial de dondurulmus tedavisine basladim. sana transfer gününü ikinci randevuda söylediler mi ? benim ikinci randevum daha yarin.Merhaba :)
Ben 6 nisan transfer olacam şişli memorial
Şu anlık sadece günde 3 defa estrofem alıyorum folidays’le
Sigaram zaten yok başkada ekstra bir şey yapmıyorum, beslenmem hep düzenliydi
Hayırlı uğurlu olsun sizinde