2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Oxoditeyi bende pazar günü kullanmaya başlayacağım benim iğne korkum var zor zar oluyorum iğneleri. Oxodite nasıl bir ilaç yakıyor mu? Şuan fostimon kullanıyorum yakıyor
Bende bugun baslasim sanirim tenim hassas diye biraz sislik oldu ve kasiniyor sordum normal bazi hastalarda oyle oldgnu soyluyor dedi ama inan gobege vurmaktan daha kolay kaba et oldugu icin

Bende bugun baslasim sanirim tenim hassas diye biraz sislik oldu ve kasiniyor sordum normal bazi hastalarda oyle oldgnu soyluyor dedi ama inan gobege vurmaktan daha kolay kaba et oldugu icin
Göbek iğnesi değil mi? Ben yapamıyorum zaten eşim yapıyor o da 15 dk sürüyor vurması fostimon vurduktan sonra çok yakıyor

Yok oxotide bacaktan yapiliyor yani benm doktor bacaktan dedi ama seninki gobekten mi dedi ? Ben esime biraksam o da uzun surer ben kisa ve acisiz olsun diye cat diye vuruyorum

Yok oxotide bacaktan yapiliyor yani benm doktor bacaktan dedi ama seninki gobekten mi dedi ? Ben esime biraksam o da uzun surer ben kisa ve acisiz olsun diye cat diye vuruyorum
Ayy nasıl bi cesaret bana onu anlatmadılar daha Cumartesi kontrol var o zaman söyleyecekler. Eşim güzel vuruyor da ben korkudan bekletiyorum geçen seferki ilaç hiç yakmıyordu niye onu vermiyor ki

Ben ganof ve meriofert kullaniyorum gobekten 2 ayri igne onlar hic yakmiyor ama bacaktan bugun biraz hissettirdi kendini nereye gidiyorsun hangi hastneye

Ben ganof ve meriofert kullaniyorum gobekten 2 ayri igne onlar hic yakmiyor ama bacaktan bugun biraz hissettirdi kendini nereye gidiyorsun hangi hastneye
Gonalf geçen sefer kullandım çok rahattı korkmama rağmen. Bu sefer iki iğne verdi fostimon ve adını unuttuğum bi iğne var bide oxotide başlayacak üç iğne geçen sefer böyle değildi.

Vardir bildikleri rabbim emeklerimizi bosa cikarmadan hayirlisyla evlat sahibi yapsin taze transfer mi dondurulmus mu olacak dicem ama oxotide kullandigina gore bir onceki de mi tazeydi

Vardir bildikleri rabbim emeklerimizi bosa cikarmadan hayirlisyla evlat sahibi yapsin taze transfer mi dondurulmus mu olacak dicem ama oxotide kullandigina gore bir onceki de mi tazeydi
Amin Taze olacakmış geçen sefer embriyolarımız 3. Günden sonra öldü. Transfer olamadım

Evet canim suan yumurtalari buyutuyoruz sabah kontrolum vardi Allahin izniyle 14 mm lere geldiler cumartesi tekrar kontrolum var
Tamam kuzum E2 yumurta kalitesini ve sayısını belli ediyor.Seninde güzel ilerliyor sanırım benim opudan önce 1300 dü sanırım 2 gün önce 3000 lerdeydi 22 yumurta toplandı 19 u döllendi 8 tane 5. Gün embryosu olmuştu.Seninde güzel ilerliyor maşallah

S skacir opudan 1 hafta önce 1300 dü eksik yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…