Valla daha yeni burda test sonuçlarını, keseyi, kalp atışı konuşuyorduk. Şimdi doğumlara geçtikOooo bebişler dökülmeye başlıyor yavaş yavaş. 3 hafta dediğin ne ki :)
Gerçekten öyle oldu ya sayfa geçmişine şöyle bakayım dedim neler neler konuşulmuşValla daha yeni burda test sonuçlarını, keseyi, kalp atışı konuşuyorduk. Şimdi doğumlara geçtik
Allah razı olsun canım benimYaaa grup kurucusu olarak ilk anne sen mi oluyorsun. Hadi bakalım hayırlısı ile kavuş bebeğine. Bu kadar zorluğa rağmen maşallah iyi dayandın. Tebrik ediyorum. Gözün aydın olsun.
Canım ne zaman okursun bu mesajı bilmiyorum ama doğum gerçekleşti mi? Bebişine kavuştun mu? İnşallah herşey kolaylıkla olmuştur.Kızlar Merhaba, Nasılsınız ? Kasım ayı annesi olmayı beklerken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim saat 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin canim hepiniz saglikla kucaklariniza alin bebisleriniziGünaydın canım hay maşallah güle güle büyütsün inşallah gözümüz aydın sıra bizlerde :)
Senin ne zaman geliyor. Sağlığın sıhhatin nasıl? Hazırlıklar bitti mi?Günaydın canım hay maşallah güle güle büyütsün inşallah gözümüz aydın sıra bizlerde :)
Hazırlıklar bitti çok şükür ben haftaya perşembe tekrar gidicem bakalım muhtelemen o zaman verir 36+2 yiz bugün iyiyiz şükür ağrılarım oluyor tabi ama normal artıkSenin ne zaman geliyor. Sağlığın sıhhatin nasıl? Hazırlıklar bitti mi?
Hadi canım sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına :)21 Kasım sezaryen günü verildi(transfere göre 39+2). Umarım o zamana kadar erken gelmez
Teşekkür ederim, şimdiden uykusuzluğa alıştırmaya başladı vücudum. 2 saatte 1 tuvalete kalkmak bazen de çok fena hareket ediyor canım yanıyorHadi canım sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına :)
Ay o bende de var iki aydır zırt pırt tuvaleteTeşekkür ederim, şimdiden uykusuzluğa alıştırmaya başladı vücudum. 2 saatte 1 tuvalete kalkmak bazen de çok fena hareket ediyor canım yanıyor
Hadi bakalım hayırlı olsun. Çok heyecanlı :) Ama gününü bilmek de çok iyi değil mi? İnsan rahatlar sanki21 Kasım sezaryen günü verildi(transfere göre 39+2). Umarım o zamana kadar erken gelmez
Sen benden bir hafta önden gidiyorsun. Ben bugün 35+4 üm. ikidir nst giriyorum. Hiç sancı çıkmıyor, bende de bir değişiklik ağrı yok. Genel ağrılar ve baskılar var sadece. Doktor artık her hafta çağırıyor. 2 hafta sonra 37+4 te çatı muayenesi yapacağını söyledi. Öylece beklemeye devam yani.Hazırlıklar bitti çok şükür ben haftaya perşembe tekrar gidicem bakalım muhtelemen o zaman verir 36+2 yiz bugün iyiyiz şükür ağrılarım oluyor tabi ama normal artık
Teşekkür ederim, şimdiden uykusuzluğa alıştırmaya başladı vücudum. 2 saatte 1 tuvalete kalkmak bazen de çok fena hareket ediyor canım yanıyor
Bende de şöyle bir durum var. Sanırım gece tuvaletim geliyor ama uyanmıyorum. Tutuyorum. Her sabah yoğun karın ağrılarım oluyor. doktor tutmaktandır dedi. bir saat içinde geçiyor. Ama her sabah aynı ağrılar ile uyanmak zor. :) Bu arada ben bugün itibarıyla lansinoh göğüs ucu yumuşatıcı kreme başladım. Doğuma kadar yumuşasın diye. Doğumdan sonra başlandığında yeterli olmuyormuş diye duydum.Ay o bende de var iki aydır zırt pırt tuvaletebenimki de öyle hareketli artık vurdumu can yakıyor küçükken iyidi şimdi vurunca deprem oluyomuş gibi titretiyor insanı
Ay canım benim Allah kolaylık versin. En kolay şekli ile olsun hepimiz için inşallah. Sezeryanı sen mi seçtin, doktor mu dedi. Eğer daha erken gelirse bebek normal olma ihtimali var mı?Ben bir kere sürdüm lansinoh sonra bana sürme göğsü uyarır süt gelir falan dediler bende korktum sürmedim belki hurafe falandır ama işte insan duydu mı tırsmıyor değil benim yalancı sancılarım başladı ya geçen akşam acillik oldum ağrıdan korktum sonra yalancı dediler bundan önceki muayenede de nst de sancım gözüküyordu başlamış yavaştan dedi şuan da da mesela ayaklarımı uzattım ama kaşık ağrım var hafiften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?