Hoşgeldin canımBen varım ikinci denemem. Martin ikinci haftası inşallah
Canım seninde ilk transfer kimyasal olmuş sanırım benim de öyleydi.Bu tedavide neler yapıyorsun ekstra değişen birşey oldu mu ?Ben varım ikinci denemem. Martin ikinci haftası inşallah
Hoşbulduk canımHoşgeldin canımMart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Canım ben doktorumu degistirdim tüm ilaçlar tedavi yöntemi her şey farklı bu sefer. İki ameliyat oldum bı kere büyük fark var bu sefer inşallah tutarCanım seninde ilk transfer kimyasal olmuş sanırım benim de öyleydi.Bu tedavide neler yapıyorsun ekstra değişen birşey oldu mu ?
Harika haber çok sevindim canım İnşallah tüm tedavilerin vesile olsun bebişeCanım ben doktorumu degistirdim tüm ilaçlar tedavi yöntemi her şey farklı bu sefer. İki ameliyat oldum bı kere büyük fark var bu sefer inşallah tutar
İnşallah canım tüm amacım o rüyalarımdaki minik eller benim olsunHarika haber çok sevindim canım İnşallah tüm tedavilerin vesile olsun bebişe
İnşallah canım bir an önce kavusulsunBenim ilk tazeydi kuzum bu dondurulmuş olacak.Bir de intralipid serum uygulanacak.İnşaallah vesile olur bana da
Hiç korkma canım ciddi birşey olsa başlamalardı.Benim de estrofem 3 e çıktı adetin 15. Günü Cumartesi günü kontrolüm var.Muhtemelen o gün de ekstradan fitil ve progestan iğneye başlatırlar.Bende çok heyecanlıyım açıkcası.Transfere kadar nar tüketiyorum ben mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum.Narı belki biliyorsundur rahim kalınlaşmasına destek oluyormuş.Sana da fikir olur belki.Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 mm olmuş adetin 10. Günüydü.Aklından bulunsun kuzumİnşallah canım bir an önce kavusulsunben dün transfer hazırlığına başladım yumurtalığımda kist göründü doktorum sorun yok dedi şimdi ona korkuyorum yarın estrofem başlıyoruz artık dayanacak gücüm kalmadı
Canım teşekkürler inşallahHiç korkma canım ciddi birşey olsa başlamalardı.Benim de estrofem 3 e çıktı adetin 15. Günü Cumartesi günü kontrolüm var.Muhtemelen o gün de ekstradan fitil ve progestan iğneye başlatırlar.Bende çok heyecanlıyım açıkcası.Transfere kadar nar tüketiyorum ben mümkün mertebe sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yürüyüş yapıyorum.Narı belki biliyorsundur rahim kalınlaşmasına destek oluyormuş.Sana da fikir olur belki.Dün kontrolüm vardı rahim kalınlığı 8 mm olmuş adetin 10. Günüydü.Aklından bulunsun kuzum
Teşekkür ederim canım benimCanım teşekkürler inşallahemin olmamakla birlikte bir arkadaş demişti herhalde biraz fazla tüketmiş narı galiba kötü etki yapmış dikkat et canım doktoruna danış mutlaka
Şuan 6 tane dondurulmuş var canım.2 tanesi çok iyi , diğerleri iyi ve orta kalite dedi doktorum ama Aa ba şekilde söylemedi.Yaşımdan dolayı çift transfer olmayacakmış yine tek olacak ama embriyoları nasıl dondurdular bilgim yok kuzumFayda sağlasın inşallah canımkaçta embriyon var canım senin benim bı tane tek bı tane ikili dondurulmuş var
Oh ne güzel canım kalitelerine takılma bence orta kalitede olup tutan çok varŞuan 6 tane dondurulmuş var canım.2 tanesi çok iyi , diğerleri iyi ve orta kalite dedi doktorum ama Aa ba şekilde söylemedi.Yaşımdan dolayı çift transfer olmayacakmış yine tek olacak ama embriyoları nasıl dondurdular bilgim yok kuzum
Evet kuzum takılmıyorum açıkcası.Nasip de varsa olacak ne de olsa.Ben aslında çift transfer çok istedim ama doktorum çok protokolcu yasaya uyuyor.Bir de ikiz gebelik riskli olduğu için istemiyor.2 kere negatif olan hastalara uyguluyorum ama yine ikiz olmasını istemiyoruz demişti.Bende açıkcası ne derse ona uyuyorum.İkiz gebelik kulağa çok hoş geliyor ama her anlamda zorlukları var muhakkak.Rabbimden hayırlısını diliyorum her zamanOh ne güzel canım kalitelerine takılma bence orta kalitede olup tutan çok varben de tek transfer isteyeceğim herhalde
AminMart ayi hepimize ugur getirsin insallh:) martta ortalarinda bende transfer olacagim 1 tane 5. Gun embriyo
Bir anda geçer zaman inşallah canımEvet kuzum takılmıyorum açıkcası.Nasip de varsa olacak ne de olsa.Ben aslında çift transfer çok istedim ama doktorum çok protokolcu yasaya uyuyor.Bir de ikiz gebelik riskli olduğu için istemiyor.2 kere negatif olan hastalara uyguluyorum ama yine ikiz olmasını istemiyoruz demişti.Bende açıkcası ne derse ona uyuyorum.İkiz gebelik kulağa çok hoş geliyor ama her anlamda zorlukları var muhakkak.Rabbimden hayırlısını diliyorum her zamanTransfer gününü beklerken heyecanlanıyorum sonucu nasıl bekleyeceğim Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?