Selam canım , benim malesef 6. Aydan itibaren çok kötü geçmeye başladı.Syatik sinir sıkışması sebebiyle ayaklarımı kullanamıyorum.Bel ağrım hat safhada üstüne bsamıyorum ayaklarımın.Uyku zaten yokKızlar Selam! Napıyosunuz, herkes iyi mi? Herşey yolunda mı? Yoksa hazırlıklar bitti mi? Ağrılar sızılar, kilolar ne durumda :)
Ben iyiyim çok şükür bu hafta 32+0 da çalışamaz raporu almak istiyorum. Sağlığım fena değil, ama iyice ağırlaştım. Nefesim zorluyor beni. Bol bol dinlenmeli geçiyor günlerim. Bebekten önce evi düzenlemeye niyetlendim yavaş yavaş kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Birçok şeyi aldım sanırım ama ihtiyaçlar hala bitmiyor :) Sizde durumlar nasıl?
Benim de plesanta aşağıda ve ön duvarda canım zorlunlu sezeryan olacağım.9 kilo almıştım bende en son.2 haftada 1 e düştü kontroller. Ağrılarımdan dolayı ne olur ne olmaz diye herşeyi hazırladık biz de .Grup iyice sessizlestiben de geçen hafta çalışamaz aldım. Bebek iyi çok şükür biraz iri sadece. Plasenta rahim ağzına yakın sezaryen gibi görünüyor şu an. Bebişin son kargosunu bekliyorum o da gelince kıyafetleri yıkayıp dolabını düzenlicem. Umarım yapabilirim ağırlaşmaya başladım iyice kiloya gelince 8 kilo almışım inşaallah doğumdan sonra gider hepsi
Yaa çok geçmiş olsun canım valla ben de kasılmalardan dolayı çok zorlanıyorum. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam canım , benim malesef 6. Aydan itibaren çok kötü geçmeye başladı.Syatik sinir sıkışması sebebiyle ayaklarımı kullanamıyorum.Bel ağrım hat safhada üstüne bsamıyorum ayaklarımın.Uyku zaten yokRabbim affetsin ama inanılmaz zorlu geçiyor.Her an doğum olabilir diye tüm eşyalarımızı hazırladık.Ama ağrıdan tuvalete bile gidemiyorum
Canım benim çok geçmiş olsun. Ondan sesin çıkmıyor. Allahım ferahlık kolaylık versin. İnşallah rahatlarsın. Çok üzüldümSelam canım , benim malesef 6. Aydan itibaren çok kötü geçmeye başladı.Syatik sinir sıkışması sebebiyle ayaklarımı kullanamıyorum.Bel ağrım hat safhada üstüne bsamıyorum ayaklarımın.Uyku zaten yokRabbim affetsin ama inanılmaz zorlu geçiyor.Her an doğum olabilir diye tüm eşyalarımızı hazırladık.Ama ağrıdan tuvalete bile gidemiyorum
Amin canım benim inşallahYaa çok geçmiş olsun canım valla ben de kasılmalardan dolayı çok zorlanıyorum. Rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun kuzum.Bebek iyi çok şükür o ağırlaştıkça ben yürüyememeye başladım.Kilo aldıkça sinire baskı artıyor sanırım belimde de şişlik oluşmuş.Sanırım bilmediğim bel rahatzılığım vardı gebelik tetikledi.Çok fazla ağrım var kuzum ondan hazırladık herşeyi daha doğrusu ben sadece tuvalete git gel yapabiliyorum sağolsun kayınvalidem halletti.Zaten onda kalıyorum o bakıyor şuan.Kıpırdadığım an ağrım artıyor.Çok fena birşeymiş Rabbim düşmanıma vermesin.Ağrım oldukça bebeğime üzülüyorum hissediyor diyeCanım benim çok geçmiş olsun. Ondan sesin çıkmıyor. Allahım ferahlık kolaylık versin. İnşallah rahatlarsın. Çok üzüldümMevlam sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Erken doğum riski var mı? Yoksa sen ağrılardan dolayı mı önlem alıyorsun. Kıyamam sana ya Bebiş iyi ama dimi?
Merhaba geçmiş oldun. süreciniz nasıl geçti? Yalancı pozitiflik miymiş? Benim de igm değerim 1.45 igg 0.265 ikinci tahlili vermeye korkuyorumMerhaba iki yerde daha tahlil yaptırdım negatif çıktı. Bazen yalancı pozitif göstere biliyormuş
Merhaba. Evet yalancı pozitifmiş. Başka iki yerde yaptırdım tahlil neqatif çıktı. Şimdi 32 haftalık olduk, çok şükür. İnşAllah sizde de öyle olur. Güvendiyiniz başka bir yerde bir daha yaptırın tahliliMerhaba geçmiş oldun. süreciniz nasıl geçti? Yalancı pozitiflik miymiş? Benim de igm değerim 1.45 igg 0.265 ikinci tahlili vermeye korkuyorum
Allah razı olsun kuzum benimE EsrSvm Canım benim bebişe üzülme. O Allahın himayesinde keyfine bakıyordur inşallah. Sen merak etme onu. Onlar bir mucize olarak verildi Rabbimizden, himaye eden de o. İnşallah en hayırlı en sağlıklı en kolay şekliyle nasip olur. Belin içinde mevladan şifalar diliyorum. En kısa zamanda rahatlar inşallah. Senin artık 1 ay kalmış iyice. Allah kayınvalidenden razı olsun... Müsait oldukça yaz yine de... Galiba ilk doğum senin görünüyor, hadi bakalım. Duamızdasın.
Çok geçmiş olsun aynı akıntı benim el bileklerimde var bazen ellerimi hiç kullanamıyorum inanılmaz bi ağrı oluyor doktor hamilelikten sonra geçecek dedi bakalımSelam canım , benim malesef 6. Aydan itibaren çok kötü geçmeye başladı.Syatik sinir sıkışması sebebiyle ayaklarımı kullanamıyorum.Bel ağrım hat safhada üstüne bsamıyorum ayaklarımın.Uyku zaten yokRabbim affetsin ama inanılmaz zorlu geçiyor.Her an doğum olabilir diye tüm eşyalarımızı hazırladık.Ama ağrıdan tuvalete bile gidemiyorum
İnşallah canım Rabbim hepimize şifa versin inşallahÇok geçmiş olsun aynı akıntı benim el bileklerimde var bazen ellerimi hiç kullanamıyorum inanılmaz bi ağrı oluyor doktor hamilelikten sonra geçecek dedi bakalım
Kasım annelerinde yazdım da burası bizim ilk grubumuzKızlar Merhaba, Nasılsınız ? Kasım ayı annesi olmayı beklerken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim saat 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım benim inşallahKasım annelerinde yazdım da burası bizim ilk grubumuzhayırlı olsun canım benim. Sağlıkla kucağına al inşaallah. Darısı bizlere artık. Benim doktor da 3 hafta içinde bekliyorum dedi biraz iri olduğu için rahim çok uzun süre taşıyamaz dedi bakalım artık
İnşallah canım benim sağlıkla gelsin minikler haberlerini bekliyoruzHadi canım hayırlı olsun inşallah bende 35 haftadayım şuan iki kere düşük tehlikesi atlattım geçmiş zamanlarda şuan iyiyim çok şükür benimde perşembe günü kontrolüm var tarih vericem dedi ama erkene mi vericek geçe mi vericek belli değil son hali ne olacak bakalım :)
Yaaa grup kurucusu olarak ilk anne sen mi oluyorsun. Hadi bakalım hayırlısı ile kavuş bebeğine. Bu kadar zorluğa rağmen maşallah iyi dayandın. Tebrik ediyorum. Gözün aydın olsun.Kızlar Merhaba, Nasılsınız ? Kasım ayı annesi olmayı beklerken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim saat 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınızı eksik etmeyin
Oooo bebişler dökülmeye başlıyor yavaş yavaş. 3 hafta dediğin ne ki :)Kasım annelerinde yazdım da burası bizim ilk grubumuzhayırlı olsun canım benim. Sağlıkla kucağına al inşaallah. Darısı bizlere artık. Benim doktor da 3 hafta içinde bekliyorum dedi biraz iri olduğu için rahim çok uzun süre taşıyamaz dedi bakalım artık
Ay ne zamana verecek yazsana. Ben de şuan 34+1 im. Bu hafta nst girdim ilk defa. Ufukta gözükmüyor dedi doktor. Bakalım neler olacak :)Hadi canım hayırlı olsun inşallah bende 35 haftadayım şuan iki kere düşük tehlikesi atlattım geçmiş zamanlarda şuan iyiyim çok şükür benimde perşembe günü kontrolüm var tarih vericem dedi ama erkene mi vericek geçe mi vericek belli değil son hali ne olacak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?