Diyecek söz yok... Üzüldüm, teselli cümleleri de söylemek istemiyorum. Bu kadar hamilenin duasını almışken, elinden gelenin madden manen en iyisini yapmışken elbet var bunda bir hayır. Mevlam gönlüne ferahlık versin. İnşallah bunun hayrını görmeyi en kısa zamanda nasip etsin. Mevlam sana en en en güzelini nasip etsin. Nasılsın peki? Eşin nasıl? Etraf nasıl destek oluyor? İyi hissedebiliyor musun?Evet canim negatif yine olmadi
Yani artik gercekten hayirlisi boyle demekten baska carem yok esim sagolsun cok destek oluyor cunki sanki bitkisel hayattaymism gbi hissediyorum sadece kendi ailem biliyordu bu seferki denememi onlarla da konusmak istemiyrm surekli aglayasim geliyorDiyecek söz yok... Üzüldüm, teselli cümleleri de söylemek istemiyorum. Bu kadar hamilenin duasını almışken, elinden gelenin madden manen en iyisini yapmışken elbet var bunda bir hayır. Mevlam gönlüne ferahlık versin. İnşallah bunun hayrını görmeyi en kısa zamanda nasip etsin. Mevlam sana en en en güzelini nasip etsin. Nasılsın peki? Eşin nasıl? Etraf nasıl destek oluyor? İyi hissedebiliyor musun?
Çok üzüldüm canım valla hep aklıma geldikçe dua ediyordum sana. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Seni böyle yazarken görmeye alışkın değiliz. Sen bu grubun en neselisi en umutlusuydun. Bir an önce o günlere dönmeni diliyorumYani artik gercekten hayirlisi boyle demekten baska carem yok esim sagolsun cok destek oluyor cunki sanki bitkisel hayattaymism gbi hissediyorum sadece kendi ailem biliyordu bu seferki denememi onlarla da konusmak istemiyrm surekli aglayasim geliyor
Allah razi olsun canim hepinizden iman eden insanlariz elbelt hayrin boyle oldugundan suphem yok sadece bu sefer doktorda bende cok umutluyduk o yuzden bu kadar uzuntu oldu ama elbelt rabbim benm icin kolaylastiracak bana hep dua edin akliniza geldikce ☹Çok üzüldüm canım valla hep aklıma geldikçe dua ediyordum sana. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Seni böyle yazarken görmeye alışkın değiliz. Sen bu grubun en neselisi en umutlusuydun. Bir an önce o günlere dönmeni diliyorum
Canım benim çok üzüldüm ama bunda da vardır bir hayır demekten başka bişe gelmiyor elimizden demekki daha vakti ve zamanı değilmiş. Ben senin gerçekten yüksek enerjine pozitifliği ne hayranim eminim bı kaç günden sonra yine eskisi gibi enerjik olucaksin şuan duygusal olman çok normal ama atlatacagina inanıyorumAllah razi olsun canim hepinizden iman eden insanlariz elbelt hayrin boyle oldugundan suphem yok sadece bu sefer doktorda bende cok umutluyduk o yuzden bu kadar uzuntu oldu ama elbelt rabbim benm icin kolaylastiracak bana hep dua edin akliniza geldikce ☹
Etmezmiyiz hiç canım benimAllah razi olsun canim hepinizden iman eden insanlariz elbelt hayrin boyle oldugundan suphem yok sadece bu sefer doktorda bende cok umutluyduk o yuzden bu kadar uzuntu oldu ama elbelt rabbim benm icin kolaylastiracak bana hep dua edin akliniza geldikce ☹
Canım benim iyi olmana çok sevindim hepsi sana size şifa olsun inşallahCanim kizlar hepinize tesekkur edrim zor oldu sefer gercektem ama elhamdulillah biraz biraz iyi olmaya calisiyorum dun doktorla gorustuk ben ve esim genetige gittik ama sonuclar cikmamisti onlari beklicez haftayada laporoskopi ve histeroskopi yapicak 2 ay diyertisyenle glutensiz beslenme programi olucakmis folik asit d vit devam edicekmisim
Umarım hakkında herşeyin hayırlısı olsun tedavin şimdiden hayırlı olsun kuzum iyi olmana çok sevindim olacağını da biliyordum yapılan her işlem sana şifa olsun inşallahCanim kizlar hepinize tesekkur edrim zor oldu sefer gercektem ama elhamdulillah biraz biraz iyi olmaya calisiyorum dun doktorla gorustuk ben ve esim genetige gittik ama sonuclar cikmamisti onlari beklicez haftayada laporoskopi ve histeroskopi yapicak 2 ay diyertisyenle glutensiz beslenme programi olucakmis folik asit d vit devam edicekmisim
Grup iyice sessizlestiKızlar Selam! Napıyosunuz, herkes iyi mi? Herşey yolunda mı? Yoksa hazırlıklar bitti mi? Ağrılar sızılar, kilolar ne durumda :)
Ben iyiyim çok şükür bu hafta 32+0 da çalışamaz raporu almak istiyorum. Sağlığım fena değil, ama iyice ağırlaştım. Nefesim zorluyor beni. Bol bol dinlenmeli geçiyor günlerim. Bebekten önce evi düzenlemeye niyetlendim yavaş yavaş kaplumbağa hızı ile ilerliyorum. Birçok şeyi aldım sanırım ama ihtiyaçlar hala bitmiyor :) Sizde durumlar nasıl?
Dediğin gibi hepimiz sezaryen olacaz gibiEvet ya grup sessizleşti ama insan tahmin edebiliyor neden olduğunu. Zaten günlük hayata zor yetişiyoruz. Maşallah kocaman bir bebek geliyor. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sezaryen bence bir çoğumuzun kaçınılmaz sonu. Şuan birşey demese de doktorlar, son anda sezaryene dönme ihtimali var bence. Benim de içime hep sezaryen olacakmışım gibi geliyor. Sağlıkla olsun da ben takılmıyorum. Senin için de en güzeli olsun dilerim. Way son kargo diyebilmek çok havalı. Oraya kadar geldin demek. Tebrik ediyorum. Ben diyebileceğimi sanmıyorum. Gün geçmiyor ki aklıma yeni bir ihtiyaç gelmesinOoo 8 kilo maşallahın var. Çok iyi gitmişsin. Doğumdan sonra da onlar senden gider inşallah. Benim de 9 kilo oldu. Daha fazla olmasını bekliyordum. Çok şükür buraya kadar kontrollü geldim, inşallah sonuna kadar da böyle gider. Dolabını filan yerleştirdikten sonra fotoğraf atsana bize de. Gözümüz gönlümüz şenlensin.
Transfer sonrasında 5 gün her gün kullandım. Sonrasında azaltarak 10. Günde kestikArkadaşlar merhaba İNŞALLAH herkes bebişler iyidir Bebiş isteyenlerede sağlıklı bebişler kısa sürede göbişlerinde dolsun Çok Aminnn
Birşey sorucaktım tedavide prednol kortizon kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
Anladım canımm teşekkür ederim sağlıkla kucaklayalım bebişleriTransfer sonrasında 5 gün her gün kullandım. Sonrasında azaltarak 10. Günde kestik
Kasım anneleri grubuna mı katılsam da baksam :) Acaba ben de neler eksik kaldı :/ inşallah bu iki hafta içinde bitirmeyi planlıyorum. Sen ütüyü filan bitirdin mi? Doğum ne zaman gözüküyor? Ben de son tarih 1 Aralık gözüküyor.Dediğin gibi hepimiz sezaryen olacaz gibivalla 8 kilo bana çok geliyor zaten kiloluyum iyice şiştim son kargo diyorum da burada Kasım anneleri grubunu okudukça eksikler çıkıyor hiç bitmeyecek galiba. Bence sen de çok agirlasmadan alışveriş, yıkama ütüleme işlerini hallet. E EsrSvm sen de iyice bosladin grubu bebisle iyisinizdir umarım
Benim de 28 Kasım olarak görünüyor ama bebiş biraz iri sezaryen olursa da 20 Kasım gibi olur herhalde. Ben yıkamayı bitirdim dinlene dinlene ütü yapıyorum. Kıyafetleri e bebekten aldım hep . Şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum ya. 6-9 ay olanlar 3 aylık bebişe anca olurKasım anneleri grubuna mı katılsam da baksam :) Acaba ben de neler eksik kaldı :/ inşallah bu iki hafta içinde bitirmeyi planlıyorum. Sen ütüyü filan bitirdin mi? Doğum ne zaman gözüküyor? Ben de son tarih 1 Aralık gözüküyor.
Kolay gelsin canım. Kendini de yormadan yavaş yavaş yap. Senin bebiş de en hayırlı mübarek zamanda, sağlıkla gelsin inşallah.Benim de 28 Kasım olarak görünüyor ama bebiş biraz iri sezaryen olursa da 20 Kasım gibi olur herhalde. Ben yıkamayı bitirdim dinlene dinlene ütü yapıyorum. Kıyafetleri e bebekten aldım hep . Şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum ya. 6-9 ay olanlar 3 aylık bebişe anca olurkıyafet pek almadiysan e bebek yerine LCW ya da h&m tercih et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?