Bana daha tarih vermedi 9 unda gittiğimde vericek nasipse benim skolyozum var kadın doğum beni ortopediye yönlendirdi ortopedi normal doğuma onay vermediği için sezeryan olacak nasipseAy canım benim Allah kolaylık versin. En kolay şekli ile olsun hepimiz için inşallah. Sezeryanı sen mi seçtin, doktor mu dedi. Eğer daha erken gelirse bebek normal olma ihtimali var mı?
İnşallah sağlık sıhhatle kavuşursun bebeğine. Ne güzel hiç telaşsız planlı olacak. Sağlığın için de en iyi olacak. Doktorların önden görmeleri seni korumaları ne güzel. Sonra bebişle başbaşa günler :)Bana daha tarih vermedi 9 unda gittiğimde vericek nasipse benim skolyozum var kadın doğum beni ortopediye yönlendirdi ortopedi normal doğuma onay vermediği için sezeryan olacak nasipse
Umuyoruz ki bebişi ile ilgilenmekten yazmadığı. İnşallah tatlı telaşeler içindelerdir şuan... S skacir Esra ile görüşüyor musun? durumu nasıl? herşey yolunda mı?
Umarım yoğunluktan girmemiştir. Pazartesiden beri girmemiş foruma. Önümüzdeki pazartesi de benim sezaryen var. Açıklık başladı ve 80i gören sancılarım var ilaca rağmen kesilmiyor. İnşaallah küveze girmeden alırım kucağıma
Allah yardımcın olsun canım bende haftaya gidicem bakim ne dicekler benim de karnım çok gergin hep kasılıyor bebiişlerümiz artık sabırsızlanıyor demekkiUmarım yoğunluktan girmemiştir. Pazartesiden beri girmemiş foruma. Önümüzdeki pazartesi de benim sezaryen var. Açıklık başladı ve 80i gören sancılarım var ilaca rağmen kesilmiyor. İnşaallah küveze girmeden alırım kucağıma
Benim de sertleşiyordu sancıymış onlarAllah yardımcın olsun canım bende haftaya gidicem bakim ne dicekler benim de karnım çok gergin hep kasılıyor bebiişlerümiz artık sabırsızlanıyor demekki
Canim benim gözün aydın hayırlı olsun nasılsın umarım iyisindir sürecin nasıl gidiyorKızlar Merhaba, Nasılsınız ? Kasım ayı annesi olmayı beklerken sinir sıkışması sebebiyle 37+2 de 30 Ekim saat 13.00 da doğuma gireceğim.Dualarınızı eksik etmeyin
36+6 yız şuan 38 de alıcam dedi doktorumuz çarşamba gidicez bakalım son kontrole ne çıkacakBenim de sertleşiyordu sancıymış onlarinşaallah sizinkiler vaktinde gelir benimki biraz erken
Maşallah maşallah haftan da iyiymiş36+6 yız şuan 38 de alıcam dedi doktorumuz çarşamba gidicez bakalım son kontrole ne çıkacak
Merhaba canım hayırlı olsun. Ben pazartesi günü doğurdum. Erken gelen kesilmeyen sancılar başladı. 36+3 TE iri olduğu için erken oldu. 51 cm 3620 Gr doğdu. Ama maalesef küvezde bebeğim solunum sıkıntısı yaşıyor. Rabbim kimseye yaşatmasın. Umarım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınSelam kızlar iyi akşamlar nasılsınız doğum yapan anneler iyimisiniz bebişler nasıl bende bugün tarihimi aldım nasipse 13 Kasım pazartesi saat 15,00
Geçecek Allah'ın izniyle. Sen de mutlaka bizi habersiz bırakmaCanım benim hayırlı olsun Buda geçecek inşallah az sabır sadece çok şükür boyu kilosu yerinde sağlıklı maşallah amin canım inşallah bende size güzel haberler ileteceğim
Valla canım yorumlarını her gördüğümde dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahT tupbebekyolculugu K kunkul41 kizlar saglikla bebisleeinizi kucaginiza alin insaAllah musmutlu bir omrunuz olsun bebislerinizle banada dua adin olurmu
Aminn canim rabbim kolaylistirsin bnm icin sizin icin nasilmis bebis bugunValla canım yorumlarını her gördüğümde dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Çok şükür solunumu iyiye gidiyor. Beslenmesi de artmış. Bu şekilde giderse haftaya çıkabilir inşaallahAminn canim rabbim kolaylistirsin bnm icin sizin icin nasilmis bebis bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?