2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

T tupbebekyolculugu Gözün aydın. Hayırlı olsun. Ay böyle direkt yazınca çok duygulandım. Demek anne oldun. MEvlam en kısa zamanda kavuştursun. Bebişin sana gelmeye sabırsızlanmış anlaşılan. İnşallah sağlıklı sıhhatli ve kolaylıkla evinize geçersiniz. Bize de yaz ara ara :)

Selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız doğum yapan anneler iyimisiniz bebişler nasıl bende bugün tarihimi aldım nasipse 13 Kasım pazartesi saat 15,00
Ya çok heyecanlı. Günü bilmek de çok farklı bir duygu olmalı. Mevlam sağlıkla keyifle kavuştursun. Nasıl heyecanlı mısın? Nasıl hissediyorsun? İsmi ne bebeğinin :)

Çok şükür iyiye gidiyor bebişim salı günü verebilirler. Yazarım tabii. Birileri yazmayınca merak ediyorum. E EsrSvm hâlâ yazmadı merak ediyorum açıkçası. Sen ne durumdasın canım?

Çok şükür iyiye gidiyor bebişim salı günü verebilirler. Yazarım tabii. Birileri yazmayınca merak ediyorum. E EsrSvm hâlâ yazmadı merak ediyorum açıkçası. Sen ne durumdasın canım?
Ben de merak ediyorum Esra'yı ama inşallah bebeği ile ilgilendiği için meşguldür. İnşallah salı günü bebişi alır gelirsiniz. Ben bugün itibarıyla 36+6 oldum. Doktorum çarşamba günü çatı muayenesi yapacak ona göre doğum şekline karar vereceğiz. Şuan nst de sancı gözükmüyor. Bebek doğum kanalına yönelmeye başlamış ama daha çok başında. Öyle bekliyoruz bakalım. Ben de durumlar böyle şuan :)

Ya çok heyecanlı. Günü bilmek de çok farklı bir duygu olmalı. Mevlam sağlıkla keyifle kavuştursun. Nasıl heyecanlı mısın? Nasıl hissediyorsun? İsmi ne bebeğinin :)
Amin canım benim teşekkür ederim yani şuan heyecanlı değilim aslında heralde o gün hastaneye giderken dank edecek bana :) iyiyim çok şükür ağrım sızım yok mide yanmam dışında oda son günleri artık düzelecek Allahın izniyle :). Bebişimizin adı Göktuğ teyzeleri :)

Hayırlısı olsun inşallah vaktinde sağlıkla gelsin:)

Sağlıkla gelsin inşallah Göktuğ bebek :)

Bebek doğdu iki gün geçti biz hâlâ isim bulamamıştık eşim kimlik için giderken birkaç seçenek saydım Aras Ali koymuş
Güler misin ağlar mısın? Size tatlı bir anı olmuştur. İsmiyle uzun uzun yaşasın inşallah. Mevla anneli babalı ve tüm sevdikleri ile büyütsün.

Selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız doğum yapan anneler iyimisiniz bebişler nasıl bende bugün tarihimi aldım nasipse 13 Kasım pazartesi saat 15,00
Ay galiba bir bebek daha doğdu. İnşallah sağlıkla gelmiştir. Hem bebiş hem annesi iyidir :)

Kızlar Merhaba, kusura bakmayın giremedim foruma çok şükür iyiyiz 15 günlük olduk ama hale göbeğimiz düşmedi Perşembe doktora danışacağım.Ayaklarım daha iyi gibi Walker dan bastona geçtim ama hala desteksiz yürüyemiyorum dün akşam kalça mr ı çektirdim yine Perşembe günü doktora göstereceğim.Daha yeni toparlanıyorum belimde şişlik olduğu için genel aneztezi oldum üstüne yürüyemediğim için zor bir süreçti ama şükürler olsun iyiyiz.Doğum yapan başka arkadaşlarım da var sanırım hepsini tebrik ederim.Bekleyen arkadaşlarıma da hayırlı kolay doğumlar diliyorum

Seni epey merak ettik. Çok geçmiş olsun hem de gözün aydın. İnşallah zor kısmı geçmiştir ve bundan sonra herşey kolaylıkla olur. Hem sana hem bebişe sağlık, huzur diliyorum. Vay be bu grup doğumlara da mı. şahit olacaktı :)

Çok sağol canım benim.Bu süreçte pek telefonu elime almak istemedim şimdi çok daha iyiyiz .Sen nasılsın doğum oldu mu

Yaa çok şükür kuzum haber geldi senden. Valla aklım sendeydi çok sevindim. Benim bebişte 8 gündür küvözdeydi çok şükür bugün eve çıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…