Ben varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degildiKızlar benim 5.gune 1 tane embriyom kaldı 4ab kalitesinde donduruldu 1 hafta sonra transferim var sizce cozulmeme ihtimali varmi ve cozuldukten sonra kalitesi düşme ihtimali de varmi böyle şeyler okudum aklımdan çıkaramadım
İyi düşünmeye çalışıyorum ama 1 tane kaldığı için galiba düşünmeden de edemiyorum inşallah hayırlısıyla iyi gider yaBen varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degilditam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun
Ay bilmiyorum kuzum ya hiç bise hissetmiyorum bir haftayı bitirseydik bari
Hic uzulme benmde 7 den 1 kalmisti sonra 1 tanesi kimildanma oldu 2 tane zar zor ciktiİyi düşünmeye çalışıyorum ama 1 tane kaldığı için galiba düşünmeden de edemiyorum inşallah hayırlısıyla iyi gider ya
Kiz senin yine varmis 1 tane bizde daha o da yokAy bilmiyorum kuzum ya hiç bise hissetmiyorum bir haftayı bitirseydik bariağır çekimde geçiyor günler sanki ben kendimi dinliyorum bakalım yine yerlesme lekesi olacak mı ocak ayındaki trasnferde hiç bisey olmamıstı negatif oldu simdi takipteyim bende yine olur diye düsünüyorum yerlesme lekesi cünkü benim rahim de kalp seklinde olması gerekenden biraz küçük bünye de hassas bakalım beklemedeym hiç ağrım sızım batmam da yok ilkinde batmalar da olmustu bende o zaman pozitifti cok sükür Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti 2.5 yasında simdi. Rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin insaallah
İnşallah canm Rabbim yüzümüzü güldürsünHic uzulme benmde 7 den 1 kalmisti sonra 1 tanesi kimildanma oldu 2 tane zar zor cikti
Kız iste o yuzden diyorum ya önce hiç olmayanlara nasip olsun diye bak kandil günü ne güzel dua sizlereKiz senin yine varmis 1 tane bizde daha o da yokben valla bugun ise de gittim sadce birz dikat ediyorm hareket ederken ama normale dondum kendimi dinlersem psikolojm bozulur bnmde hafif kasiklarimda kramplarm var ama usuttm mu acaba diye dusunuyorm
Aminn canim rabbim hepimize versin cifter cifrerKız iste o yuzden diyorum ya önce hiç olmayanlara nasip olsun diye bak kandil günü ne güzel dua sizlereçalışmak en guzeli cidden kafan dağılır biraz. Bazen hiç bi belirti olmadan pızitif görenler ver bazen belirtilere ragmen negatif cidden bilemiyor insan hiç . yok kız dur üşütme simdi sıcak tut ayaklarını
Gözğnaydın canım benim hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallahCanım merhaba bende 4 Mart'ta transfer oldum sende durum ne
Aiiiyyy üşütme olmasın bebiş olsun bebişKiz senin yine varmis 1 tane bizde daha o da yokben valla bugun ise de gittim sadce birz dikat ediyorm hareket ederken ama normale dondum kendimi dinlersem psikolojm bozulur bnmde hafif kasiklarimda kramplarm var ama usuttm mu acaba diye dusunuyorm
Ayy Allah'ım çok Amin ağzınız bal yesin kızlarAminn canim rabbim hepimize versin cifter cifrerpersembeden beri dukkana gitmeyince isler yiginla birikmis ayak sobamida kullanamadim kalabalktan
Amin canım benim insaallah ne iş yapıyorsun hangi sehirdesin ben turkiyede değilim ama aslen MalatyalıyımAminn canim rabbim hepimize versin cifter cifrerpersembeden beri dukkana gitmeyince isler yiginla birikmis ayak sobamida kullanamadim kalabalktan
Ay insaAllah insaAllahAiiiyyy üşütme olmasın bebiş olsun bebiş
Aa evet sana 2 tane koymuslardi ay hadi hayirlisi biride tutsa sukurAyy Allah'ım çok Amin ağzınız bal yesin kızlar
Istanbuldayim ben pendikte bir firmanin muhasebesine bakiyorum Canim . Sen turkiyede nerde yaptirdin bebisiAmin canım benim insaallah ne iş yapıyorsun hangi sehirdesin ben turkiyede değilim ama aslen Malatyalıyım
Benim valla ara ara kasıklarım ağrıyor bacaklarima vuruyor normalmi bilmiyorum canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsınGözğnaydın canım benim hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallahValla kuzum hiç bir değişiklik yok klasik adet öncesi olan şeyler.Sen ne durumdasın
Amin canım benim inşallahBenim valla ara ara kasıklarım ağrıyor bacaklarima vuruyor normalmi bilmiyorum canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın
Muhtemelen ilk test yaparım 14 üne HCG ver dediler sabah testte yaparım duramam ama 14 üne kadar dayanicam sen napicaksinAmin canım benim inşallahSen evde test yapacak mısın ?
İyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdımIstanbuldayim ben pendikte bir firmanin muhasebesine bakiyorum Canim . Sen turkiyede nerde yaptirdin bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?