Ay zaten belirti aramayın diyorlar dünya kadar ilaç kullanıyoruz onlar yapıyormuş değişik belirtileriİnsaallah canım benim yok uzanıp kendimi dinliyorum arada ama bisey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay zaten belirti aramayın diyorlar dünya kadar ilaç kullanıyoruz onlar yapıyormuş değişik belirtileriİnsaallah canım benim yok uzanıp kendimi dinliyorum arada ama bisey yok
Bak o da bir taktik Ben de unutuyorum trasnfer olduğumu bazen açıp ultrason kağıdına bakıyorum.Çok dua ediyorum ama Rabbim kabul eder inşallahVAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diye
Bana ultrason kagidi bile vermediler ama vermesinler olmazsa atmaya kiyamam ilk hamileligimin test sonuclari ultrafon kagitlari hala duruyor kiyamadim atmaya amann neyse kasvetlenmeyelim cayimi aldim revanimle tulumbamla actim yargiyi ohBak o da bir taktik Ben de unutuyorum trasnfer olduğumu bazen açıp ultrason kağıdına bakıyorum.Çok dua ediyorum ama Rabbim kabul eder inşallah
Ohhh ohh afiyet bal şeker olsun keyiflere bak maşallah İyi yapmışsın canım benim bankada ilkinde vermediler bu kez ben istedim ve aldım Negatifi test gününe kadar atıyoruz hayatımızdan hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah.Yarın kandil bol bol dua edeceğizBana ultrason kagidi bile vermediler ama vermesinler olmazsa atmaya kiyamam ilk hamileligimin test sonuclari ultrafon kagitlari hala duruyor kiyamadim atmaya amann neyse kasvetlenmeyelim cayimi aldim revanimle tulumbamla actim yargiyi oh
O da doğru canım benim Rabbim hayırlısını versin insaallahVAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diye
Aynen camiye de gidicem hayorlisyla bol bol dua edicem hepimizeOhhh ohh afiyet bal şeker olsun keyiflere bak maşallah İyi yapmışsın canım benim bankada ilkinde vermediler bu kez ben istedim ve aldım Negatifi test gününe kadar atıyoruz hayatımızdan hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah.Yarın kandil bol bol dua edeceğiz
Ben hiç bi ilac kullanmıyorum kuzum sadece catlatma iğnesi oldum transferden bir hafta önce . onun da etkileri var mıAy zaten belirti aramayın diyorlar dünya kadar ilaç kullanıyoruz onlar yapıyormuş değişik belirtileri
Aminn canim cumlemiz icin ❤O da doğru canım benim Rabbim hayırlısını versin insaallah
Süpersin Ben de öyle duamdasınız kızlarAynen camiye de gidicem hayorlisyla bol bol dua edicem hepimize
Kuzum onda beta HCG var 7-8 gün vucutta kalabiliyormuş ama etkisi olur mu bilmiyorum kzuumBen hiç bi ilac kullanmıyorum kuzum sadece catlatma iğnesi oldum transferden bir hafta önce . onun da etkileri var mı
Catlatma ignesi vurulunca benm beta hgc yukselmisti hamileyim diye sasirmistim ama ignedenmis ne zaman vuruldun catlatma ignesinjBen hiç bi ilac kullanmıyorum kuzum sadece catlatma iğnesi oldum transferden bir hafta önce . onun da etkileri var mı
Anladım kuzumKuzum onda beta HCG var 7-8 gün vucutta kalabiliyormuş ama etkisi olur mu bilmiyorum kzuum
23 şubat vuruldum 2 mart trasferim oldu etkisi geçmiştir o zaman 10 gün olmus bugunCatlatma ignesi vurulunca benm beta hgc yukselmisti hamileyim diye sasirmistim ama ignedenmis ne zaman vuruldun catlatma ignesinj
Bende 25 martta vurulmustum ama blmiyorm kendileri kanimda geziyor mu23 şubat vuruldum 2 mart trasferim oldu etkisi geçmiştir o zaman 10 gün olmus bugun
Daha var canim transferine ayaklara limon surulup corap giyip beklemek cok iyi geliyor diyorlar ama hic test etmedimKızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Kuzum bende trasnfer öncesi öyleydim 2 gün grip ilacı içtim ve c vitamini kullandım o 2 günde geçti ama sen doktoruna danış yinede kuzumKızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Günaydın canım,Hayırlı Kandiller olsun bu mübarek ay da muzcizelerimizin haberini almak nasip olsun inşallah hayırla,sağlıkla,kolaylıklaGunaydin kizlar kandilimiz mubarek hayirlara vesile olsun su mubarek gunlerde rabbim hakkimzda en hayirlisini kolaylastirip bizi razi kilsin amin