• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

VAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diye 😀😀
Bak o da bir taktik 😅 Ben de unutuyorum trasnfer olduğumu bazen açıp ultrason kağıdına bakıyorum.Çok dua ediyorum ama Rabbim kabul eder inşallah ❤️

Bak o da bir taktik 😅 Ben de unutuyorum trasnfer olduğumu bazen açıp ultrason kağıdına bakıyorum.Çok dua ediyorum ama Rabbim kabul eder inşallah ❤️
Bana ultrason kagidi bile vermediler ama vermesinler olmazsa atmaya kiyamam😀 ilk hamileligimin test sonuclari ultrafon kagitlari hala duruyor kiyamadim atmaya 😀 amann neyse kasvetlenmeyelim cayimi aldim revanimle tulumbamla actim yargiyi oh😀

Bana ultrason kagidi bile vermediler ama vermesinler olmazsa atmaya kiyamam😀 ilk hamileligimin test sonuclari ultrafon kagitlari hala duruyor kiyamadim atmaya 😀 amann neyse kasvetlenmeyelim cayimi aldim revanimle tulumbamla actim yargiyi oh😀
Ohhh ohh afiyet bal şeker olsun keyiflere bak maşallah 😅😍 İyi yapmışsın canım benim bankada ilkinde vermediler bu kez ben istedim ve aldım 😅 Negatifi test gününe kadar atıyoruz hayatımızdan hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah.Yarın kandil bol bol dua edeceğiz 😍

VAlla blemiyorm ki canm ilkinde o kdr kendimi dinledim ki suram agridi buram agridi soyleydi sonuc negatif simdi hic dusunmuyorum olmayacak gozuyle bakiyorum ki negatifi gorursem uzulmeyym diye 😀😀
O da doğru canım benim Rabbim hayırlısını versin insaallah🤗

Ohhh ohh afiyet bal şeker olsun keyiflere bak maşallah 😅😍 İyi yapmışsın canım benim bankada ilkinde vermediler bu kez ben istedim ve aldım 😅 Negatifi test gününe kadar atıyoruz hayatımızdan hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah.Yarın kandil bol bol dua edeceğiz 😍
Aynen camiye de gidicem hayorlisyla bol bol dua edicem hepimize 😀

Ay zaten belirti aramayın diyorlar dünya kadar ilaç kullanıyoruz onlar yapıyormuş değişik belirtileri 😅
Ben hiç bi ilac kullanmıyorum kuzum sadece catlatma iğnesi oldum transferden bir hafta önce . onun da etkileri var mı

Ben hiç bi ilac kullanmıyorum kuzum sadece catlatma iğnesi oldum transferden bir hafta önce . onun da etkileri var mı
Catlatma ignesi vurulunca benm beta hgc yukselmisti hamileyim diye sasirmistim ama ignedenmis 😀 ne zaman vuruldun catlatma ignesinj

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu

Kızlar sanırım 13 Mart gibi transferim olacak. İki gündür sanki grip başlangıcı gibi belirtiler yaşıyorum c vitamini alıyorum başka ne yapılabilir bilmiyorum sizce bir sakıncası olur mu
Daha var canim transferine ayaklara limon surulup corap giyip beklemek cok iyi geliyor diyorlar ama hic test etmedim

Kuzum bende trasnfer öncesi öyleydim 2 gün grip ilacı içtim ve c vitamini kullandım o 2 günde geçti ama sen doktoruna danış yinede kuzum

Gunaydin kizlar kandilimiz mubarek hayirlara vesile olsun su mubarek gunlerde rabbim hakkimzda en hayirlisini kolaylastirip bizi razi kilsin amin 🤲
Günaydın canım,Hayırlı Kandiller olsun bu mübarek ay da muzcizelerimizin haberini almak nasip olsun inşallah hayırla,sağlıkla,kolaylıkla ❤️

Hayırlı kandiller Allah yardımcıniz olsun bir bem opunun 2.adeti oldum ama az geliyor normalmi

Back