• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar benim 5.gune 1 tane embriyom kaldı 4ab kalitesinde donduruldu 1 hafta sonra transferim var sizce cozulmeme ihtimali varmi ve cozuldukten sonra kalitesi düşme ihtimali de varmi böyle şeyler okudum aklımdan çıkaramadım
Ben varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degildi😀 tam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun 😊

Ben varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degildi😀 tam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun 😊
İyi düşünmeye çalışıyorum ama 1 tane kaldığı için galiba düşünmeden de edemiyorum inşallah hayırlısıyla iyi gider ya 😊

S Sneeuwvlok E EsrSvm nasil geciyor hissiyatlariniz nasl 😀
Ay bilmiyorum kuzum ya hiç bise hissetmiyorum bir haftayı bitirseydik bari😅 ağır çekimde geçiyor günler sanki😀 ben kendimi dinliyorum bakalım yine yerlesme lekesi olacak mı ocak ayındaki trasnferde hiç bisey olmamıstı negatif oldu simdi takipteyim bende yine olur diye düsünüyorum yerlesme lekesi cünkü benim rahim de kalp seklinde olması gerekenden biraz küçük bünye de hassas bakalım beklemedeym hiç ağrım sızım batmam da yok ilkinde batmalar da olmustu bende o zaman pozitifti cok sükür Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti 2.5 yasında simdi. Rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin insaallah🤗

Ay bilmiyorum kuzum ya hiç bise hissetmiyorum bir haftayı bitirseydik bari😅 ağır çekimde geçiyor günler sanki😀 ben kendimi dinliyorum bakalım yine yerlesme lekesi olacak mı ocak ayındaki trasnferde hiç bisey olmamıstı negatif oldu simdi takipteyim bende yine olur diye düsünüyorum yerlesme lekesi cünkü benim rahim de kalp seklinde olması gerekenden biraz küçük bünye de hassas bakalım beklemedeym hiç ağrım sızım batmam da yok ilkinde batmalar da olmustu bende o zaman pozitifti cok sükür Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti 2.5 yasında simdi. Rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin insaallah🤗
Kiz senin yine varmis 1 tane bizde daha o da yok 😀 ben valla bugun ise de gittim sadce birz dikat ediyorm hareket ederken ama normale dondum kendimi dinlersem psikolojm bozulur 🙂 bnmde hafif kasiklarimda kramplarm var ama usuttm mu acaba diye dusunuyorm 😀

Kiz senin yine varmis 1 tane bizde daha o da yok 😀 ben valla bugun ise de gittim sadce birz dikat ediyorm hareket ederken ama normale dondum kendimi dinlersem psikolojm bozulur 🙂 bnmde hafif kasiklarimda kramplarm var ama usuttm mu acaba diye dusunuyorm 😀
Kız iste o yuzden diyorum ya önce hiç olmayanlara nasip olsun diye bak kandil günü ne güzel dua sizlere🤗 çalışmak en guzeli cidden kafan dağılır biraz. Bazen hiç bi belirti olmadan pızitif görenler ver bazen belirtilere ragmen negatif cidden bilemiyor insan hiç . yok kız dur üşütme simdi sıcak tut ayaklarını😀

Kız iste o yuzden diyorum ya önce hiç olmayanlara nasip olsun diye bak kandil günü ne güzel dua sizlere🤗 çalışmak en guzeli cidden kafan dağılır biraz. Bazen hiç bi belirti olmadan pızitif görenler ver bazen belirtilere ragmen negatif cidden bilemiyor insan hiç . yok kız dur üşütme simdi sıcak tut ayaklarını😀
Aminn canim rabbim hepimize versin cifter cifrer😀 persembeden beri dukkana gitmeyince isler yiginla birikmis ayak sobamida kullanamadim kalabalktan😀

Aiiiyyy üşütme olmasın bebiş olsun bebiş ❤️😍

Aminn canim rabbim hepimize versin cifter cifrer😀 persembeden beri dukkana gitmeyince isler yiginla birikmis ayak sobamida kullanamadim kalabalktan😀
Amin canım benim insaallah ne iş yapıyorsun hangi sehirdesin ben turkiyede değilim ama aslen Malatyalıyım

Gözğnaydın canım benim hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah ❤️ Valla kuzum hiç bir değişiklik yok klasik adet öncesi olan şeyler.Sen ne durumdasın ☺️
Benim valla ara ara kasıklarım ağrıyor bacaklarima vuruyor normalmi bilmiyorum canım inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın 🌸☺️

Istanbuldayim ben pendikte bir firmanin muhasebesine bakiyorum Canim . Sen turkiyede nerde yaptirdin bebisi
İyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdım
İlk basladıgımızda 2019 yılıydı 7 embriyo vardı 1 tanesi ilk zamanlar kendiliğinden gelişmedi 6 kaldı. İlk transferim düşükle sonuclandı kalp atısı yoktu bir ilaç verdiler evde düşük yaptım kendim burda öyle yapıyorlar. 2.si hiç tutmamıstı. 3. Tutmustu Rabbime sükürler olsun. Simdi kalan 3 taneyi deniyoruz bakalım ocak ayında basladık ilk, o tutmadı simdi 2.si transfer edildi beklemedeyiz 1 tane kaldı dondurulmus bakalım hayırlısı. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin

Back