• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar birde aranızda pıhtılaşma veya kromozom tahlili yaptıran varmi tıbbi genetikte ben yaptırdım sonuçlar çıkmış ama sadece normal yazıyor raporda da değer yazmıyor. Burda normal yazmasına güvenmelimiyim hastaneye sonuç için gitmeye gerek varmi sizce uzak biraz hastane. Bilgisi olan varmi 🥰
Eki Görüntüle 3213730
Doktorunuzu arayabilirsiniz hastaneyi aradığınızda genelde bağlıyorlar. Biz yaptirmistik aynı şekildeydi güzel bence sonucunuz 🙏

kizlar ayaklarin buz kesmesi bi belirtimi? Benim herzaman soguk olur sanki corap olmasina ragmen hic isinmiyor su an insan bir umut bekliyor sadece benmi berliti ariyorum testede elim varmiyor

kizlar ayaklarin buz kesmesi bi belirtimi? Benim herzaman soguk olur sanki corap olmasina ragmen hic isinmiyor su an insan bir umut bekliyor sadece benmi berliti ariyorum testede elim varmiyor
INsaAllah oyledir ama ben hic duymadim br de insan ne kdr kendini dinlerse o kdr brsey cikartiyor 🤭

Aaa hayırlı olsun o zaman olacaksa her türlü olur zaten haklısınız ☺️🙏
Bende bu kafadayım artık .Mesela çocuğu olup tüp bebek yapanlar var.O süreçte çocuğu kucaklarına alıyorlar dinlenmeye fırsatları olmuyor ama tutuyor.Tabi ki tedbirli olmakta fayda var ama Allah ol dedikten sonra kimse karşı koyamaz ❤️

Kuzum hiç duymadım.Benim ayaklarım hep üşür mesela ☺️

Doktorunuzu arayabilirsiniz hastaneyi aradığınızda genelde bağlıyorlar. Biz yaptirmistik aynı şekildeydi güzel bence sonucunuz 🙏
Teşekkür ederim canm bilgin için ama devlet hastanesi sanırım baglamazlar doktora. Bir arkadaşıma sordum onunda sonuçta değer yazmıyormus sadece normal yazıyormuş ama doktora gösterdiği zaman biraz pıhtılaşma çıkmış en iyisi hastaneye gitmek sanırım yinede 😊

Back