Bende ozledim gunler sonra ise gittim ya 3 du ciktigimdaSen nerdesin ya özlettin kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ozledim gunler sonra ise gittim ya 3 du ciktigimdaSen nerdesin ya özlettin kendini
Ben sadece 3×1 estroem ve 3×1 progestan fitil aksam 1 tane coraspin br de folik asitAhhaha sen neler kullanıyorsun ki
Azmis cidden neyse kıymetini bil neler yapıyorsun gün içinde uzaniyormusun sadeceBen sadece 3×1 estroem ve 3×1 progestan fitil aksam 1 tane coraspin br de folik asit
Bende ilkinde cok igne kullaniyordum sabah ayri aksam ayri 3 gun yattim yuvarlandim bugun ise basladim bileAzmis cidden neyse kıymetini bil neler yapıyorsun gün içinde uzaniyormusun sadece
Doktorunuzu arayabilirsiniz hastaneyi aradığınızda genelde bağlıyorlar. Biz yaptirmistik aynı şekildeydi güzel bence sonucunuzKızlar birde aranızda pıhtılaşma veya kromozom tahlili yaptıran varmi tıbbi genetikte ben yaptırdım sonuçlar çıkmış ama sadece normal yazıyor raporda da değer yazmıyor. Burda normal yazmasına güvenmelimiyim hastaneye sonuç için gitmeye gerek varmi sizce uzak biraz hastane. Bilgisi olan varmi
Eki Görüntüle 3213730
Aaa hayırlı olsun o zaman olacaksa her türlü olur zaten haklısınızBende ilkinde cok igne kullaniyordum sabah ayri aksam ayri 3 gun yattim yuvarlandim bugun ise basladim bile
Aynen oyle ya ilkinde tam 12 gun yatim tuvalet ve yemek haric kalkmadin arada bir evde yurudum o kadar sonuc negatif bu sefer dikkat ediyorun ama o kadar da dusunmuyorum artik olucaksa her turlu olacak☺Aaa hayırlı olsun o zaman olacaksa her türlü olur zaten haklısınız
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verirAynen oyle ya ilkinde tam 12 gun yatim tuvalet ve yemek haric kalkmadin arada bir evde yurudum o kadar sonuc negatif bu sefer dikkat ediyorun ama o kadar da dusunmuyorum artik olucaksa her turlu olacak☺
Aminmcanimmm hepimize bol bol dua ettmRabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir
INsaAllah oyledir ama ben hic duymadim br de insan ne kdr kendini dinlerse o kdr brsey cikartiyorkizlar ayaklarin buz kesmesi bi belirtimi? Benim herzaman soguk olur sanki corap olmasina ragmen hic isinmiyor su an insan bir umut bekliyor sadece benmi berliti ariyorum testede elim varmiyor
Allah kabul etsin inşallah canım benimAminmcanimmm hepimize bol bol dua ettm
Ohh maşallah iyi olmuş kuzum yaBende ozledim gunler sonra ise gittim ya 3 du ciktigimda
Tertemiz Mis gibi 2.5 haftalık ilaçlar 3400 TL tuttu.Bu hafta stokları yenileyeceğiz hiç ses etme senBen sadece 3×1 estroem ve 3×1 progestan fitil aksam 1 tane coraspin br de folik asit
Bende bu kafadayım artık .Mesela çocuğu olup tüp bebek yapanlar var.O süreçte çocuğu kucaklarına alıyorlar dinlenmeye fırsatları olmuyor ama tutuyor.Tabi ki tedbirli olmakta fayda var ama Allah ol dedikten sonra kimse karşı koyamazAaa hayırlı olsun o zaman olacaksa her türlü olur zaten haklısınız
Allah kabul etsin canım benim.Bende öyle dualarımız kabul olsun inşallahAminmcanimmm hepimize bol bol dua ettm
Kuzum hiç duymadım.Benim ayaklarım hep üşür meselakizlar ayaklarin buz kesmesi bi belirtimi? Benim herzaman soguk olur sanki corap olmasina ragmen hic isinmiyor su an insan bir umut bekliyor sadece benmi berliti ariyorum testede elim varmiyor
Teşekkür ederim canm bilgin için ama devlet hastanesi sanırım baglamazlar doktora. Bir arkadaşıma sordum onunda sonuçta değer yazmıyormus sadece normal yazıyormuş ama doktora gösterdiği zaman biraz pıhtılaşma çıkmış en iyisi hastaneye gitmek sanırım yinedeDoktorunuzu arayabilirsiniz hastaneyi aradığınızda genelde bağlıyorlar. Biz yaptirmistik aynı şekildeydi güzel bence sonucunuz