• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Muhtemelen ilk test yaparım 14 üne HCG ver dediler sabah testte yaparım duramam ama 14 üne kadar dayanicam sen napicaksin ☺️
Yok kuzum ya ben yapmıycam 😅 Cesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana 😂 Sen tek mi transfer oldun çift mi

İyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdım
İlk basladıgımızda 2019 yılıydı 7 embriyo vardı 1 tanesi ilk zamanlar kendiliğinden gelişmedi 6 kaldı. İlk transferim düşükle sonuclandı kalp atısı yoktu bir ilaç verdiler evde düşük yaptım kendim burda öyle yapıyorlar. 2.si hiç tutmamıstı. 3. Tutmustu Rabbime sükürler olsun. Simdi kalan 3 taneyi deniyoruz bakalım ocak ayında basladık ilk, o tutmadı simdi 2.si transfer edildi beklemedeyiz 1 tane kaldı dondurulmus bakalım hayırlısı. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
İnşallah gönlüne göre olsun canım benim ❤️

Yok kuzum ya ben yapmıycam 😅 Cesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana 😂 Sen tek mi transfer oldun çift mi
Tek oldum canım dondurulmuş 1.kalite 5.gun embiriyosu sen ☺️

İyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdım
İlk basladıgımızda 2019 yılıydı 7 embriyo vardı 1 tanesi ilk zamanlar kendiliğinden gelişmedi 6 kaldı. İlk transferim düşükle sonuclandı kalp atısı yoktu bir ilaç verdiler evde düşük yaptım kendim burda öyle yapıyorlar. 2.si hiç tutmamıstı. 3. Tutmustu Rabbime sükürler olsun. Simdi kalan 3 taneyi deniyoruz bakalım ocak ayında basladık ilk, o tutmadı simdi 2.si transfer edildi beklemedeyiz 1 tane kaldı dondurulmus bakalım hayırlısı. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
ASk olsun helal olsun istedigin kadar anlat 😀 imtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz 🤲 olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim 😀

Ben varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degildi😀 tam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun 😊
Canm bu arada embriyo 5.gun mu yoksa 3.gun muydu

ASk olsun helal olsun istedigin kadar anlat 😀 imtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz 🤲 olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim 😀
Sağol kuzum benim amin ne guzel dedin öyle🤗 bakalım insaallah. sen test yapacak mısın

Sen nerdesin ya özlettin kendini 😅

Ben yapacam galiba yakında baslarım 7. Gün baslamayı dusunuyorum😀
😂😂😂 yalnız ben yapmıycam diyip herkese sormama ne demeli 😅 Yapın kızlar ya pozitif haberler verin bana umut olun 😍 Ben o gücümü ilk trasnferde kaybettim onun için 14 Mart tıp bayramını bekliyorum 😅

Var kuzum günde 3*1 estrofem , 3*1 lutinus fitil.2*1 prolutex , 3 günde 1 kalçadan progesteron iğnesi , ve folik asit . Sende neler var
Bende günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston 1 kere ecopirin ve günde 2 şer taneden 3 kere toplam 6 tane progestan fitil 1 adette clexane iğne göbekten

Back