Yok kuzum ya ben yapmıycamMuhtemelen ilk test yaparım 14 üne HCG ver dediler sabah testte yaparım duramam ama 14 üne kadar dayanicam sen napicaksin
İnşallah gönlüne göre olsun canım benimİyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdım
İlk basladıgımızda 2019 yılıydı 7 embriyo vardı 1 tanesi ilk zamanlar kendiliğinden gelişmedi 6 kaldı. İlk transferim düşükle sonuclandı kalp atısı yoktu bir ilaç verdiler evde düşük yaptım kendim burda öyle yapıyorlar. 2.si hiç tutmamıstı. 3. Tutmustu Rabbime sükürler olsun. Simdi kalan 3 taneyi deniyoruz bakalım ocak ayında basladık ilk, o tutmadı simdi 2.si transfer edildi beklemedeyiz 1 tane kaldı dondurulmus bakalım hayırlısı. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Tek oldum canım dondurulmuş 1.kalite 5.gun embiriyosu senYok kuzum ya ben yapmıycamCesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana Sen tek mi transfer oldun çift mi
ASk olsun helal olsun istedigin kadar anlatİyi kuzum sakinmiş işin. Ben turkiyede yaptırmadım hollandadayım kuzum burda yaptırdım
İlk basladıgımızda 2019 yılıydı 7 embriyo vardı 1 tanesi ilk zamanlar kendiliğinden gelişmedi 6 kaldı. İlk transferim düşükle sonuclandı kalp atısı yoktu bir ilaç verdiler evde düşük yaptım kendim burda öyle yapıyorlar. 2.si hiç tutmamıstı. 3. Tutmustu Rabbime sükürler olsun. Simdi kalan 3 taneyi deniyoruz bakalım ocak ayında basladık ilk, o tutmadı simdi 2.si transfer edildi beklemedeyiz 1 tane kaldı dondurulmus bakalım hayırlısı. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin
Canm bu arada embriyo 5.gun mu yoksa 3.gun muyduBen varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degilditam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun
Ben yapacam galiba yakında baslarım 7. Gün baslamayı dusunuyorumYok kuzum ya ben yapmıycamCesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana Sen tek mi transfer oldun çift mi
Amin kuzum cümlemizin insaallah❤İnşallah gönlüne göre olsun canım benim
Sağol kuzum benim amin ne guzel dedin öyleASk olsun helal olsun istedigin kadar anlatimtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim
Ayy hadi inşallah kuzum.Bende 5. Gün çift oldum heyecanla bekliyorum sonucuTek oldum canım dondurulmuş 1.kalite 5.gun embiriyosu sen
Sen nerdesin ya özlettin kendiniASk olsun helal olsun istedigin kadar anlatimtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim
Ben yapacam galiba yakında baslarım 7. Gün baslamayı dusunuyorum
Ay hayırlısı olsun inşallah canım belirtilerin varmı şuan kaç gün oldu transfer olalıAyy hadi inşallah kuzum.Bende 5. Gün çift oldum heyecanla bekliyorum sonucu
4. Gün canım .Valla tek olan şey adet öncesi şeyler kuzumAy hayırlısı olsun inşallah canım belirtilerin varmı şuan kaç gün oldu transfer olalı
4. Gün canım .Valla tek olan şey adet öncesi şeyler kuzum
Var kuzum günde 3*1 estrofem , 3*1 lutinus fitil.2*1 prolutex , 3 günde 1 kalçadan progesteron iğnesi , ve folik asit . Sende neler varKullandığın ilaçlar varmı kuzum
Bende günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston 1 kere ecopirin ve günde 2 şer taneden 3 kere toplam 6 tane progestan fitil 1 adette clexane iğne göbektenVar kuzum günde 3*1 estrofem , 3*1 lutinus fitil.2*1 prolutex , 3 günde 1 kalçadan progesteron iğnesi , ve folik asit . Sende neler var
Oh oh maşallah seninde iyiymiş ilaçlar kuzum şifa olsunBende günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston 1 kere ecopirin ve günde 2 şer taneden 3 kere toplam 6 tane progestan fitil 1 adette clexane iğne göbekten
İlaçlarla doyuyoruz zatenOh oh maşallah seninde iyiymiş ilaçlar kuzum şifa olsun
5. Gun embriyosuydu canimCanm bu arada embriyo 5.gun mu yoksa 3.gun muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?