2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Muhtemelen ilk test yaparım 14 üne HCG ver dediler sabah testte yaparım duramam ama 14 üne kadar dayanicam sen napicaksin
Yok kuzum ya ben yapmıycam Cesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana Sen tek mi transfer oldun çift mi

İnşallah gönlüne göre olsun canım benim

Yok kuzum ya ben yapmıycam Cesaret edemiyorum.Benim de 14 Mart test günüm direkt kan vericez ak koyun kara koyun çıksın meydana Sen tek mi transfer oldun çift mi
Tek oldum canım dondurulmuş 1.kalite 5.gun embiriyosu sen

ASk olsun helal olsun istedigin kadar anlat imtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim

Ben varim dondururken iyi kalitydi ama cozuldugunde artk bizimle degildi tam olarak degilde ama cozuldugunde pek istenilen gibi degildi sonuc zaten negatf ama herkeste oyle olmaz kendini korkutma iyi dusun
Canm bu arada embriyo 5.gun mu yoksa 3.gun muydu

ASk olsun helal olsun istedigin kadar anlat imtihanimiz biraz uzun tabi ama insaAllah kazananlardan oluruz olsun daha bir tane daha varmis gerek olmaz insaAllah hersyin iyisini dusunelim
Sağol kuzum benim amin ne guzel dedin öyle bakalım insaallah. sen test yapacak mısın

Sen nerdesin ya özlettin kendini

Ben yapacam galiba yakında baslarım 7. Gün baslamayı dusunuyorum
yalnız ben yapmıycam diyip herkese sormama ne demeli Yapın kızlar ya pozitif haberler verin bana umut olun Ben o gücümü ilk trasnferde kaybettim onun için 14 Mart tıp bayramını bekliyorum

Var kuzum günde 3*1 estrofem , 3*1 lutinus fitil.2*1 prolutex , 3 günde 1 kalçadan progesteron iğnesi , ve folik asit . Sende neler var
Bende günde 3 kere estrofem 3 kere duphaston 1 kere ecopirin ve günde 2 şer taneden 3 kere toplam 6 tane progestan fitil 1 adette clexane iğne göbekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…