- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Gunaydın canım amin insaallah Rabbim hayırlı sonuclar nasip etsinGunaydin kizlar kandilimiz mubarek hayirlara vesile olsun su mubarek gunlerde rabbim hakkimzda en hayirlisini kolaylastirip bizi razi kilsin amin
Amin kuzum insallah hayırlı kandillerGünaydın canım,Hayırlı Kandiller olsun bu mübarek ay da muzcizelerimizin haberini almak nasip olsun inşallah hayırla,sağlıkla,kolaylıkla
Normal opabilir canım yanlış hatırlamıyorsam benim de az değil ama kısa sürmüştüHayırlı kandiller Allah yardımcıniz olsun bir bem opunun 2.adeti oldum ama az geliyor normalmi
Amin canım inşallahHayirli kandiller hepimize rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlat nasip etsin bizlere insallah. Kizlar bana 10 gun sonra kan testi verebilirsin dedi doktorum sizde kac gun sonra vereceksiniz? Gecen hafta transfer oldum bende yerlesme kanamasi kacinci gun oluyor ve herkeste oluyormu? Bende henuz hic bir belirti yok gibi sadece bazen kasikta oluyor oda hep vardi oncedende sol tarafta genellikle
Hayılı kandiller canım amin. Bende 10. Gün test günüm eger pozitif cıkarsa 11. Gün kan verecegim insaaallah.Hayirli kandiller hepimize rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlat nasip etsin bizlere insallah. Kizlar bana 10 gun sonra kan testi verebilirsin dedi doktorum sizde kac gun sonra vereceksiniz? Gecen hafta transfer oldum bende yerlesme kanamasi kacinci gun oluyor ve herkeste oluyormu? Bende henuz hic bir belirti yok gibi sadece bazen kasikta oluyor oda hep vardi oncedende sol tarafta genellikle
Aa ilk defa duyuyorum bunuDaha var canim transferine ayaklara limon surulup corap giyip beklemek cok iyi geliyor diyorlar ama hic test etmedim
Psikolojikde olabilir diyorum canım ya gündüz bişey yokKuzum bende trasnfer öncesi öyleydim 2 gün grip ilacı içtim ve c vitamini kullandım o 2 günde geçti ama sen doktoruna danış yinede kuzum
Ay evet stresten de oluyor ben geçen transferde de tam 1 hafta önce olmuştum.Çok şükür bu kez olmadı ama 1. Gün yine olacak gibi oldum hemen portakal kivi yedim gargara yaptım geçti kuzum çok şükürPsikolojikde olabilir diyorum canım ya gündüz bişey yok
Hım anladımNormal opabilir canım yanlış hatırlamıyorsam benim de az değil ama kısa sürmüştü
Evwt canm cocklar icinde yapildigni gordum zeytinyag limondu galiba tam emin degimAa ilk defa duyuyorum bunu
Anladım çok teşekkürlerEvwt canm cocklar icinde yapildigni gordum zeytinyag limondu galiba tam emin degim
Hayırlı kandiller canım benim çok güzel haber maşallah Dualarımız kabul olsun Allah'ım hepimize hayırlısıyla annelik duygusunu yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallahHayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin duası kabul olur inşallah bu mübarek günde. Doktordan çıktım rahim kalınlığı 11 dedi iyiymiş kan aldı ve sonuca göre kalçadan progestana başlıycam ve diğer ilaçlara transferim de kan sonucu iyi çıkarsa 11 mart inşallah
Zannetmiyorum kuzum bazen çözülürken kalite düşebiliyormuş ama kalitesi artan da oluyor şans tamamen.Seninde kalitesi güzel maşallah Allah'ın izniyle birşey olmazKızlar benim 5.gune 1 tane embriyom kaldı 4ab kalitesinde donduruldu 1 hafta sonra transferim var sizce cozulmeme ihtimali varmi ve cozuldukten sonra kalitesi düşme ihtimali de varmi böyle şeyler okudum aklımdan çıkaramadım
Ben yaptırmadım kuzumKızlar birde aranızda pıhtılaşma veya kromozom tahlili yaptıran varmi tıbbi genetikte ben yaptırdım sonuçlar çıkmış ama sadece normal yazıyor raporda da değer yazmıyor. Burda normal yazmasına güvenmelimiyim hastaneye sonuç için gitmeye gerek varmi sizce uzak biraz hastane. Bilgisi olan varmi
Eki Görüntüle 3213730
Canım merhaba bende 4 Mart'ta transfer oldum sende durum neKızlar Merhaba,
2. Transferim nasip olursa Mart başına denk gelecek gibi görünüyorVar mı benim gibi Mart ayını bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?