2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Hayirli kandiller hepimize rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli evlat nasip etsin bizlere insallah. Kizlar bana 10 gun sonra kan testi verebilirsin dedi doktorum sizde kac gun sonra vereceksiniz? Gecen hafta transfer oldum bende yerlesme kanamasi kacinci gun oluyor ve herkeste oluyormu? Bende henuz hic bir belirti yok gibi sadece bazen kasikta oluyor oda hep vardi oncedende sol tarafta genellikle

Amin canım inşallah Ben 12 gün sonra kan vericem.Yerleşme kanaması genelde 7.ya da 8. günlerde oluyor sanırım ama herkeste olmuyor onu belirti arama.Bende de hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler.Zaten o kadar ilaç kullanıyoruz ki belirti aramayın diyorlar ilaçlarda yapabiliyormuş

Hayılı kandiller canım amin. Bende 10. Gün test günüm eger pozitif cıkarsa 11. Gün kan verecegim insaaallah.
Yerlesme kanaması benim bir önceki hamileliğimde 6. Gün olmustu. Ama olmayabilir yani herkeste. Herseyi yazmısım bi öncekinde günü gününe

Anladim kizlar tesekkur ederim herkeste farkli olabiliyor galiba test gunleri bekleyecegiz insallah beklemek en zoru galiba

Psikolojikde olabilir diyorum canım ya gündüz bişey yok
Ay evet stresten de oluyor ben geçen transferde de tam 1 hafta önce olmuştum.Çok şükür bu kez olmadı ama 1. Gün yine olacak gibi oldum hemen portakal kivi yedim gargara yaptım geçti kuzum çok şükür

Hayırlı kandiller arkadaşlar hepimizin duası kabul olur inşallah bu mübarek günde. Doktordan çıktım rahim kalınlığı 11 dedi iyiymiş kan aldı ve sonuca göre kalçadan progestana başlıycam ve diğer ilaçlara transferim de kan sonucu iyi çıkarsa 11 mart inşallah

Kızlar benim 5.gune 1 tane embriyom kaldı 4ab kalitesinde donduruldu 1 hafta sonra transferim var sizce cozulmeme ihtimali varmi ve cozuldukten sonra kalitesi düşme ihtimali de varmi böyle şeyler okudum aklımdan çıkaramadım

Kızlar birde aranızda pıhtılaşma veya kromozom tahlili yaptıran varmi tıbbi genetikte ben yaptırdım sonuçlar çıkmış ama sadece normal yazıyor raporda da değer yazmıyor. Burda normal yazmasına güvenmelimiyim hastaneye sonuç için gitmeye gerek varmi sizce uzak biraz hastane. Bilgisi olan varmi

Hayırlı kandile Hayırlı kandiller canım benim çok güzel haber maşallah Dualarımız kabul olsun Allah'ım hepimize hayırlısıyla annelik duygusunu yaşatsın inşallah sağ salim kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah

Zannetmiyorum kuzum bazen çözülürken kalite düşebiliyormuş ama kalitesi artan da oluyor şans tamamen.Seninde kalitesi güzel maşallah Allah'ın izniyle birşey olmaz

Ben yaptırmadım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…