Ben de sen gibiydim ama insan mecburla kalınca bekliyor
İliz gebelikte perinatolog sart mi?Perinatolog a gidiyorum surekli. Beni de ayda bir cagiriyor maalesef. Beklemek cok zor daha iki hafta var :)
Günaydın Kızlar14+2 günden selamlar Nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı aranızda ?
Hadi bakalımben ama kesinleşsin diye nipt i bekliyorum en geç cumaya kadar çıkar dedi kız.
cuma günü hastane doktorunda öğrendim ben, ense ölçümü falanda yaptı iyiydi çok şükür.
test sonucu merak konusu şuan
Yoo hayir tabiki. Benim yasim 35 ustu, 7 senedir tup bebek ile deniyoruz, daha once dusugum var. Ikiz oldugunu bilmeden perinatologa gitmeye karar vermistim, ilk muayenede ogrendim ikiz oldugunu :)İliz gebelikte perinatolog sart mi?
Oy maşallah sağlıkla gelsin miniğinizKizlar
Nipt test sonucumuz geldi cok sukur negatif
Kesin cinsiyeti yazan ilk olayim kiz geliyor
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benimKızlar napiyosunuz nasılsınız ben beklemedeyim ikinci transfer için heyecanlıyım da temmuz ayı gibi olacak transfer inşallahboşlukta gibiyim bir an önce hem zaman geçsin istiyorum hem de olumsuz sonuclanirsa bununla hemen yüzleşmek istemiyorum sizler nasılsınız
Oh maşallah canımHayırlı uğurlu olsun inşallah canım benimBende çok şükür herşey yolunda bu cumartesi nasip olursa cinsiyet öğreneceğiz sabırla o günü bekliyorum
Canım bende 14+2 yımGünaydın Kızlar14+2 günden selamlar Nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı aranızda ?
Canım bana doktorum izin verdi riskin yok dedi ama tabi zaten bulantilardan kendime gelemedim dahaKızlar cinsel ilişki yasağınız kalktı mı 12. Haftadan sonra?
Bende doktora gidince soracağım şuan 10. Haftaya gireceğim yarın. 12. Haftada gidince soracağım.Canım bana doktorum izin verdi riskin yok dedi ama tabi zaten bulantilardan kendime gelemedim daha
Biz de doktor serbest dedi canım ama hala deneme olmadı eşim korkuyorKızlar cinsel ilişki yasağınız kalktı mı 12. Haftadan sonra?
Biz daha sormadık ama bende ben korkan tarafımBiz de doktor serbest dedi canım ama hala deneme olmadı eşim korkuyor
Ya benim de 12.haftada bacak arası göründü boş çünkü erken dedi .Ben bu cumartesi gidicem 15. Haftalık olacak nasip olursa bir de bebiş bir kaç gün öndeydi bilmiyorum farkeder mi ama belli olur diye düşünüyorum inşalalh söyler doktorum çok modladım öğrencem diye kendimiCanım bende 14+2 yımben daha ogrenmedim normalde önümüzdeki hafta gitmem lazım ama bı sonraki hafta gidicem sanırım çünkü tam netlessin istiyorum bizim doktor tahmin de söylemiyor dili çok yanmış bu konuda o yüzden netlessin dedim sende ne durumlar
Bende korkuyordum yalan yok ama düşük riski yok doktor da sıkıntı yok diyince bir deneyelim dedim ama eşim korkuyorBiz daha sormadık ama bende ben korkan tarafımenfeksiyon olurum yada lekelenmem kanamam olur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?