2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın Kızlar 14+2 günden selamlar Nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı aranızda ?

ben ama kesinleşsin diye nipt i bekliyorum en geç cumaya kadar çıkar dedi kız.
cuma günü hastane doktorunda öğrendim ben, ense ölçümü falanda yaptı iyiydi çok şükür.
test sonucu merak konusu şuan

Kızlar napiyosunuz nasılsınız ben beklemedeyim ikinci transfer için heyecanlıyım da temmuz ayı gibi olacak transfer inşallah boşlukta gibiyim bir an önce hem zaman geçsin istiyorum hem de olumsuz sonuclanirsa bununla hemen yüzleşmek istemiyorum sizler nasılsınız

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım benim Bende çok şükür herşey yolunda bu cumartesi nasip olursa cinsiyet öğreneceğiz sabırla o günü bekliyorum

Kızlar cinsel ilişki yasağınız kalktı mı 12. Haftadan sonra?

Günaydın Kızlar 14+2 günden selamlar Nasılsınız cinsiyet öğrenen var mı aranızda ?
Canım bende 14+2 yım ben daha ogrenmedim normalde önümüzdeki hafta gitmem lazım ama bı sonraki hafta gidicem sanırım çünkü tam netlessin istiyorum bizim doktor tahmin de söylemiyor dili çok yanmış bu konuda o yüzden netlessin dedim sende ne durumlar

Biz de doktor serbest dedi canım ama hala deneme olmadı eşim korkuyor
Biz daha sormadık ama bende ben korkan tarafım enfeksiyon olurum yada lekelenmem kanamam olur diye korkuyorum

Ya benim de 12.haftada bacak arası göründü boş çünkü erken dedi .Ben bu cumartesi gidicem 15. Haftalık olacak nasip olursa bir de bebiş bir kaç gün öndeydi bilmiyorum farkeder mi ama belli olur diye düşünüyorum inşalalh söyler doktorum çok modladım öğrencem diye kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…