• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Gözün Aydın canım☺️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ben de kız çok istiyorum
Bende nasip olursa cumartesi öğreneceğim çok heyecanlıyım 😍 Kız hissediyorum ama ultrason resmini gören herkes erkek diyor 😅 Sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil ama insan kız a ayrı bir heves ediyor sanki 😍

Bende nasip olursa cumartesi öğreneceğim çok heyecanlıyım 😍 Kız hissediyorum ama ultrason resmini gören herkes erkek diyor 😅 Sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil ama insan kız a ayrı bir heves ediyor sanki 😍
Seninde az kalmış benim daha çok var ☺️ Evet kıza daha hevesli oluyor insan.Rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kızlar merhaba ben dayanamadim doktora gittim o kadar duygusalim ki hayallerimi yaşatan Rabbime şükürler olsun kızım oluyor prensesim geliyor inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder rabbim🙏🌸 hayat şuan daha anlamlı geliyor daha güzel çok güzel yanı a❤️
Yaa çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin yavrun inşallah 🤲🏻❤️ Bak şimdi daha da heyecanlandım nasip olursa bende cumartesi öğrenirim inşallah 🤲🏻❤️😍

Yaa çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin yavrun inşallah 🤲🏻❤️ Bak şimdi daha da heyecanlandım nasip olursa bende cumartesi öğrenirim inşallah 🤲🏻❤️😍
Çok teşekkür ederim canim benim şimdide seninkini sabırsızlıkla bekliyoruz ☺️🙏 girmeden çikolata yede uyuyosa uyansın 😆

Evet kuzum aklımda inşallah güzel haberlerle gelirim bende ❤️😍
Anneler hissediyor bence ya ben hep kız hissettmistim etrafımdaki herkes erkek erkek erkek çıkıntı var diyorlardı bende diyordum kordon felan dir hep kız olduğu doğuyordu içime ve öylede oldu herkes şok ☺️ bu arada çin takvimide tuttu orda da kız çıkmıştı

Kızlar merhaba ben dayanamadim doktora gittim o kadar duygusalim ki hayallerimi yaşatan Rabbime şükürler olsun kızım oluyor prensesim geliyor inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder rabbim🙏🌸 hayat şuan daha anlamlı geliyor daha güzel çok güzel yanı a❤️
Gozun aydin canim benm saglikla sihhatle gelsin ❤❤

Yaaaa banuuuuuu demistinmmm çok sevindim cokkk♥️😍😍

Back