Aynen canım yapicak bişey yok malesefBende ali başarana gideceğim. Oda pahalı zaten ama olsun yapacak bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım yapicak bişey yok malesefBende ali başarana gideceğim. Oda pahalı zaten ama olsun yapacak bişey yok
Gözün Aydın canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ben de kız çok istiyorumKizlar
Nipt test sonucumuz geldi cok sukur negatif
Kesin cinsiyeti yazan ilk olayim kiz geliyor
Bende nasip olursa cumartesi öğreneceğim çok heyecanlıyım Kız hissediyorum ama ultrason resmini gören herkes erkek diyor Sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil ama insan kız a ayrı bir heves ediyor sankiGözün Aydın canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ben de kız çok istiyorum
Seninde az kalmış benim daha çok var Evet kıza daha hevesli oluyor insan.Rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBende nasip olursa cumartesi öğreneceğim çok heyecanlıyım Kız hissediyorum ama ultrason resmini gören herkes erkek diyor Sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil ama insan kız a ayrı bir heves ediyor sanki
Amin canım inşallah önemli olan oSeninde az kalmış benim daha çok var Evet kıza daha hevesli oluyor insan.Rabbim hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sagol kuzucummsaglikli olsunlar en onemlisi oAllah gonlune gore versin senindeeGözün Aydın canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ben de kız çok istiyorum
Amin canım inşallahSagol kuzucummsaglikli olsunlar en onemlisi oAllah gonlune gore versin senindee
Yaa çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin yavrun inşallah Bak şimdi daha da heyecanlandım nasip olursa bende cumartesi öğrenirim inşallahKızlar merhaba ben dayanamadim doktora gittim o kadar duygusalim ki hayallerimi yaşatan Rabbime şükürler olsun kızım oluyor prensesim geliyor inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder rabbim hayat şuan daha anlamlı geliyor daha güzel çok güzel yanı a
Çok teşekkür ederim canim benim şimdide seninkini sabırsızlıkla bekliyoruz girmeden çikolata yede uyuyosa uyansınYaa çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin yavrun inşallah Bak şimdi daha da heyecanlandım nasip olursa bende cumartesi öğrenirim inşallah
Evet kuzum aklımda inşallah güzel haberlerle gelirim bendeÇok teşekkür ederim canim benim şimdide seninkini sabırsızlıkla bekliyoruz girmeden çikolata yede uyuyosa uyansın
Anneler hissediyor bence ya ben hep kız hissettmistim etrafımdaki herkes erkek erkek erkek çıkıntı var diyorlardı bende diyordum kordon felan dir hep kız olduğu doğuyordu içime ve öylede oldu herkes şok bu arada çin takvimide tuttu orda da kız çıkmıştıEvet kuzum aklımda inşallah güzel haberlerle gelirim bende
Gozun aydin canim benm saglikla sihhatle gelsin ❤❤Kızlar merhaba ben dayanamadim doktora gittim o kadar duygusalim ki hayallerimi yaşatan Rabbime şükürler olsun kızım oluyor prensesim geliyor inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder rabbim hayat şuan daha anlamlı geliyor daha güzel çok güzel yanı a
Gunaydin gozunuz aydin olsun hanimlarGünaydın Kızlar , herkes iyidir umarım Özledik buraları
Ben erkek hissediyorum ssninkini saglkla gelsinEvet kuzum aklımda inşallah güzel haberlerle gelirim bende
Yaaaa banuuuuuu demistinmmm çok sevindim cokkkKızlar merhaba ben dayanamadim doktora gittim o kadar duygusalim ki hayallerimi yaşatan Rabbime şükürler olsun kızım oluyor prensesim geliyor inşallah sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip eder rabbim hayat şuan daha anlamlı geliyor daha güzel çok güzel yanı a
Çok teşekkür ederim canim benim Allah razı olsunGozun aydin canim benm saglikla sihhatle gelsin ❤❤
Çok teşekkür ederim canim benimYaaaa banuuuuuu demistinmmm çok sevindim cokkk
İsim dusundun muuuuÇok teşekkür ederim canim benim