Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben yaşamadım ama ablamda birebir şahidim hamileliğini öğrendiği andan itibaren lekelenmesi oluyordu bı kaç kez çok yoğun pihtili kanaması oldu ben o zaman kesin gitti bebek demiştim düşün devlet Hastanesi'ne gittik bebek ölü dediler felan ertesi gün ablam doktoruna gitti bebek oynuyordu bile yaşayan çocuğa öyle dediler yani ablam sadece dinlendi iğne vurulmuştu 1 kere birde progestan fitil kullanıyordu 3. Ayında bitmişti korkma içini ferah tut bol bol dinlen Allah'ın izniyle birşey olmaz. Bu tarz durumu yaşayan çok sağlıkla alanda çok üzme lütfen kendiniMerhaba, ben yeni üyeyim, bu başlığı görünce yazmak istedim. 24 mart'ta transfer yapıldı bana. 5. Güne tek yumurtam kalmıştı, yani tek şansım vardı. Şansıma tek yumurtadan ikiz gebelik çıktı. Şu anda 10. haftadayım. Ama 4. Haftadan bu yana kanama sorunu yaşıyorum. 3 kez çok yoğun kanama yaşadım. Onun dışında sürekli lekelenme oluyor. Doktor en son 1 ay rapor verdi. Tuvalete gitmek dışında yataktan kalkma dedi. Ayrıca günde iki kez prolutex diye bir iğne yapıyorum. Benim dışımda bu tarz sorunlar yaşayan var mıdır?
Bu arada ailem ve bir yakın arkadaşım dışında kimseye söylemek istemiyordum ama verilen raporda düşük riski yazdığı için iş yerindekiler öğrenmiş oldu. Ancak sosyal medyada paylaşmam muhtemelen.