• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba, ben yeni üyeyim, bu başlığı görünce yazmak istedim. 24 mart'ta transfer yapıldı bana. 5. Güne tek yumurtam kalmıştı, yani tek şansım vardı. Şansıma tek yumurtadan ikiz gebelik çıktı. Şu anda 10. haftadayım. Ama 4. Haftadan bu yana kanama sorunu yaşıyorum. 3 kez çok yoğun kanama yaşadım. Onun dışında sürekli lekelenme oluyor. Doktor en son 1 ay rapor verdi. Tuvalete gitmek dışında yataktan kalkma dedi. Ayrıca günde iki kez prolutex diye bir iğne yapıyorum. Benim dışımda bu tarz sorunlar yaşayan var mıdır?

Bu arada ailem ve bir yakın arkadaşım dışında kimseye söylemek istemiyordum ama verilen raporda düşük riski yazdığı için iş yerindekiler öğrenmiş oldu. Ancak sosyal medyada paylaşmam muhtemelen.
Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 ben yaşamadım ama ablamda birebir şahidim hamileliğini öğrendiği andan itibaren lekelenmesi oluyordu bı kaç kez çok yoğun pihtili kanaması oldu ben o zaman kesin gitti bebek demiştim düşün devlet Hastanesi'ne gittik bebek ölü dediler felan ertesi gün ablam doktoruna gitti bebek oynuyordu bile yaşayan çocuğa öyle dediler yani ablam sadece dinlendi iğne vurulmuştu 1 kere birde progestan fitil kullanıyordu 3. Ayında bitmişti korkma içini ferah tut bol bol dinlen Allah'ın izniyle birşey olmaz. Bu tarz durumu yaşayan çok sağlıkla alanda çok üzme lütfen kendini ☺️

Ayy maşallah çok heyecanlı. Yavaş yavaş gruptakiler in cinsiyetler belli olacak. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabiliriz ❤️ bulantıların falan var mı? Karnın belli oluyor mu artık
Amin canım benim inşallah ❤️ Bulantım yok kuzum sadece dün araba tuttu heralde ya da birşey dokundu bulantım oldu iş çıkışı ama genel olarak sıkıntım yok kuzum şükürler olsun .Karnım baya çıktı benim kuzum sanırım iç karnım dar ☺️

Merhaba, ben yeni üyeyim, bu başlığı görünce yazmak istedim. 24 mart'ta transfer yapıldı bana. 5. Güne tek yumurtam kalmıştı, yani tek şansım vardı. Şansıma tek yumurtadan ikiz gebelik çıktı. Şu anda 10. haftadayım. Ama 4. Haftadan bu yana kanama sorunu yaşıyorum. 3 kez çok yoğun kanama yaşadım. Onun dışında sürekli lekelenme oluyor. Doktor en son 1 ay rapor verdi. Tuvalete gitmek dışında yataktan kalkma dedi. Ayrıca günde iki kez prolutex diye bir iğne yapıyorum. Benim dışımda bu tarz sorunlar yaşayan var mıdır?

Bu arada ailem ve bir yakın arkadaşım dışında kimseye söylemek istemiyordum ama verilen raporda düşük riski yazdığı için iş yerindekiler öğrenmiş oldu. Ancak sosyal medyada paylaşmam muhtemelen.
Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️

Oy maşallah büyümüş bebiş ❤️ İnşallah en kısa sürede düzene girer canım Allah'ım yardım etsin inşallah 🤲🏻 İyiyim canım çok şükür biz de 13+3 olduk çok şükür .Nasip olursa 27 Mayıs'ta cinsiyet öğreneceğiz inşallah 🤲🏻 Sabırla o günü bekliyorum ☺️
Günaydın canım. Evet ya bayağı sakın. Bugün 11+0 çok şükür. Ama maalesef kanama alanları ile mücadele ediyoruz. Sen nasılsın canım? Bebiş iyi mi
Merhabalar kızlar... Seslerinizi duymak güzel. Ben de 11+3 üm bugün itibarıyla. Geçen hafta ultrasonda minik hareketlerini gördük ve çok heyecanlandık. 31 Mayısta kontrolüm var. Doktor cinsiyetini öğrenme ihtimali olduğunu söyledi. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
Ben bu hafta progestandex ve enox u bırakacağım için çok heyecanlıyım. Bitsin artık hayırlısı ile. Bu süreçte çok az bulantı oldu. Doktor bundan sonra olmaz artık dedi. İnşallah ilaçlardan sonra da bir sıkıntı olmadan devam eder.
Ben artık alışveriş yapmak istiyorum kendimi tutuyorum ama aşırı isteğim geldi. Bir de okuyacağım kitaplarımı belirledim. Onları alıp ufak ufak okumaya başlamayı planlıyorum. Mevlam hepimize sağlık, sıhhatle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.

Merhabalar kızlar... Seslerinizi duymak güzel. Ben de 11+3 üm bugün itibarıyla. Geçen hafta ultrasonda minik hareketlerini gördük ve çok heyecanlandık. 31 Mayısta kontrolüm var. Doktor cinsiyetini öğrenme ihtimali olduğunu söyledi. Heyecanla bekliyoruz bakalım.
Ben bu hafta progestandex ve enox u bırakacağım için çok heyecanlıyım. Bitsin artık hayırlısı ile. Bu süreçte çok az bulantı oldu. Doktor bundan sonra olmaz artık dedi. İnşallah ilaçlardan sonra da bir sıkıntı olmadan devam eder.
Ben artık alışveriş yapmak istiyorum kendimi tutuyorum ama aşırı isteğim geldi. Bir de okuyacağım kitaplarımı belirledim. Onları alıp ufak ufak okumaya başlamayı planlıyorum. Mevlam hepimize sağlık, sıhhatle bebişlerine kavuşmayı nasip etsin.
Evet yaa o hareketleri görmek gerçekten insanı duygulandırıyor. Ama ben hâlâ cesaret edip alışveriş yapamıyorum, bir olumsuzluk olursa çok üzülmekten korkuyorum

Kızlar merhaba. Çok şükür 10 haftalık olduk bizde. Bugün kontrolümüz vardı ufak ufak hareketlerini gördük. Tek embriyo transferi olmıştı ama ikiz gebelik oluştu, tek yumurta ikizi. Bu hafta nipt testi yaptıracağız sanırım, aranızda yaptıran oldu mu?
Ben yaptirdim ama daha sonuc cikmadi. Cok da huzursuzum hep dua ediyorum

Amin canım benim inşallah 🤲🏻❤️

Kızlar merhaba. Çok şükür 10 haftalık olduk bizde. Bugün kontrolümüz vardı ufak ufak hareketlerini gördük. Tek embriyo transferi olmıştı ama ikiz gebelik oluştu, tek yumurta ikizi. Bu hafta nipt testi yaptıracağız sanırım, aranızda yaptıran oldu mu?
Ben yaptırmadım ama %99,5 doğruluk payı varmış canım ☺️

Ben de 10 haftalık ikiz gebeyim. Aynı sizin gibi tek embriyo ikiz gebelik. Henüz çok cahilim hamilelik konularında. Nipt testini hiç duymamıştım, şimdi sizde görünce internetten araştırdım. Size doktorunuz mu tavsiye etti? Yoksa kendiniz mi yaptırmaya karar verdiniz?

Ben de 10 haftalık ikiz gebeyim. Aynı sizin gibi tek embriyo ikiz gebelik. Henüz çok cahilim hamilelik konularında. Nipt testini hiç duymamıştım, şimdi sizde görünce internetten araştırdım. Size doktorunuz mu tavsiye etti? Yoksa kendiniz mi yaptırmaya karar verdiniz?
Hayırlı olsun maşallah 🙏🏻 cahillikte Bende kesnlikle öyleyim 😂 evet bizim ikili test zamanı yaklaşıyor nasıl yapalım drken doktorumuz bahsetti. Tabi seçim herzaman annenin 🥰

Oy maşallah büyümüş bebiş ❤️ İnşallah en kısa sürede düzene girer canım Allah'ım yardım etsin inşallah 🤲🏻 İyiyim canım çok şükür biz de 13+3 olduk çok şükür .Nasip olursa 27 Mayıs'ta cinsiyet öğreneceğiz inşallah 🤲🏻 Sabırla o günü bekliyorum ☺️

canım sen taramaları yaptırdın mı ?

ben de yaptırdım snuç bekliyorum haftaya çıkacak inşaallah.

Hanımlar🧿 13+2’den selamlar. Bulantılarım yoğun bugünlerde ara ara kusmalar başladı. 7 cm miyom ile devam ediyor yolculuğum. Doktor progestan iğneyi kesti ancak fitil devam dedi. Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. 😔

Back